Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 532.477
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ljudi jel postoji neki patch da mi igra bude na engleskom posto imam rusku verziju a neda mi se nabavljat nova linkove mi posaljite na pp da nebi dobili zuti i hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2

Može li mi netko objasnit glyphove ne kužim baš to šta, kako?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Pande kaže...

eo isprike unaprijed ako je netko već postavio ovo pitanje,ali 88 stranica je poveći broj za pročitati...

imam jedan mali problem sa AC2...kada odem do da vincia da mi popravi onu šugu na ruci (nož,ajmo se tako izraziti) igrica mi "zašteka"...

zašto pod navodnicima zašteka? zato jer se slika smrzne, no i dalje se mogu normalno služiti komandama (npr stisnuit esc, ili tab ili kada stisnem Q mogu normalno odabrati taj bodež/nož) no na ekranu se ništa ne događa...

ima li netko preopruku,savjet...?

ako se dobro sjecam stisnes broj 2, to je da "isproba" hidden blade i nastavice ti

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 1:10 (commandos).
17 godina
tonyx1209 kaže...

Imaš ih 20, na database -> locations ti piše koliko ih u svakom gradu ima i koliko ima onih assassin sealova u tom gradu.

Tako ćeš znati gdje da ideš i koliko ti ih je ostalo u tom i tom gradu da ih pronađeš.

Glyphovi su sakriveni, uglavnom to su neki oblici koji se nalaze na zidu i kada ga vidiš držiš "E" za eagle view i onda ti se pokrene pronalaženje šifre. Kada nađeš šifru dobiješ 1sec isječka.

Kada nađeš dobiješ svih 20 isječaka oni se poslože i možeš gledat filmić o adamu i evi kako su drpili jabuku i vidiš ih kako gledaju nadolazeću katastrofu koja će nas gotovo istrijebit. Vidi se također da tu jednu jabuku ima i valjda alien tj. naši stvoritelji koji naređuje ljudima da rade (0:32 na videu)

Uglavnom neisplati ti se mučit oko toga lijepo imaš na youtube-u taj filmić ->

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
15 godina
neaktivan

da, to je to... hvala puno :D

16 godina
Pande kaže...

Vjerojatno nisi igrao prvi dio assassina pa neznaš, uglavnom 2 je hidden blade, 3 je mač, a 4 su šake.

ovako je lakše mjenjati oružje.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ja igram sa gamepadom jer mislim da je teže sa tipkovnicom i mišem.Uglavnom sad sam naučio prve skillove sa onih codexa kod da vincija.I u 2 je dobro što se onaj Miles ne budi prečesto kao u 1. Ajd odo ja igrat! Belji se

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 10:49 (lzgr).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
Pande kaže...

Vjerojatno nisi igrao prvi dio assassina pa neznaš, uglavnom 2 je hidden blade, 3 je mač, a 4 su šake.

ovako je lakše mjenjati oružje. kni

i brijem da su u prvom 1 bili throwing knives...

nothing is true, everything is permitted
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ovako htio bi vas pitati jel ona 2 DLC-a za assassins creed 2 imaju za PC,a i sta tocno donose vidio sam da battle for city Forli je nesto kao dodavanje misija u sequence 12 a ovaj drugi sta on donosi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
grdo kaže...

ovako htio bi vas pitati jel ona 2 DLC-a za assassins creed 2 imaju za PC,a i sta tocno donose vidio sam da battle for city Forli je nesto kao dodavanje misija u sequence 12 a ovaj drugi sta on donosi

imaju za pc...znači to su dvije sekvence...dva dlca...battle of forli i Bonfire of the Vanities...imaš kao nadogradnu na priču 12,13  sekvenca i nije neš posebno....al oke je...Znači u forliu sa caterinom se boriš protiv brače nezz kak se zovu i oslobađaš grad...u među vremenu otmu caterini djecu i ukradu apple of eden...i na kraju je vratiš...ondaa ti ju uzme neki redovnik bez prsta...jer si proboden od jednog od brače...nađeš se opet kod caterine...ides vratit apple of eden....

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 14:01 (decko1987).
16 godina
Assassins Creed 2

Da mi bar onaj doktor nije otišao s kombijem na kraju igre, jedva čekam da mu zabijem hidden blade u lice, vjerojatno ću morati čekat 3-icu za to...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Da mi bar onaj doktor nije otišao s kombijem na kraju igre, jedva čekam da mu zabijem hidden blade u lice, vjerojatno ću morati čekat 3-icu za to...

a da....hehe...sigurno ce ostat do 3ice...i briem da ce bit u 3ici vise animusa i visee ljudi ce se vracat u proslost...mislim da ce lucy ic u animus isto...mozda budemo mogli s vise ljudi igrat...

15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
grdo kaže...

imaju za pc...znači to su dvije sekvence...dva dlca...battle of forli i Bonfire of the Vanities...imaš kao nadogradnu na priču 12,13  sekvenca i nije neš posebno....al oke je...Znači u forliu sa caterinom se boriš protiv brače nezz kak se zovu i oslobađaš grad...u među vremenu otmu caterini djecu i ukradu apple of eden...i na kraju je vratiš...ondaa ti ju uzme neki redovnik bez prsta...jer si proboden od jednog od brače...nađeš se opet kod caterine...ides vratit apple of eden....

to se dogodi i bez updatea imas tu bitku tocno kako si opiso al sta DLC donosi

15 godina
neaktivan

Ej ljudi pozdrav, naišo sam na problem. Zapeo sam na jednom Viewpoint-u. Nemogu dohvatit onaj neki kamen da se uhvatim, a na youtubu sam vidio tip se odbaci do donje i uhvati se. 

Evo i slika.

1 1
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
tonyx1209 kaže...

Ej ljudi pozdrav, naišo sam na problem. Zapeo sam na jednom Viewpoint-u. Nemogu dohvatit onaj neki kamen da se uhvatim, a na youtubu sam vidio tip se odbaci do donje i uhvati se. 

Evo i slika.

Jesi probo otici okolo' To je meni pomoglo u dosta slucajeva.

15 godina
neaktivan

Ma išo okolo tražio nigdje nema jedino se tuda možeš popet al treba ono jače se odbacit la ne znam kako.Plač

15 godina
tonyx1209 kaže...

Ma išo okolo tražio nigdje nema jedino se tuda možeš popet al treba ono jače se odbacit la ne znam kako.Plač

Jesi naucio od one zenske kako se jako skoci i onda bi po default kontrolama mislim trebao sa TAB se uhvatit?

15 godina
neaktivan

Eh nisam, a kad se to nauči sad sam u veneciji u 1. dijelu venecije San Polo?

15 godina
Assassins Creed 2

Jesi trcao sa onom zenskom (nosio je zapravo) kolko me sjecanje sluzi kada napadas onu villu neku ili nesto. Mutno mi je jako sada jer sam igro prije nekih mjesec. I onda ju odvedes kuci i onda te njen neki frend nauci to skakati. I onda moras se ti popet na neku zgradu tom tehnikom.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Assassins Creed 2

mislim da je to ono kada moraš ići na misiju i onda te jedna nauči kako se penjati na te visoke objekte

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Marsel007 kaže...

mislim da je to ono kada moraš ići na misiju i onda te jedna nauči kako se penjati na te visoke objekte

E to je to.

15 godina
neaktivan

Koji sam ja panj, evo upravo sad završi tu misiju kad učiš to penjanje. Hvala na pomoći.

15 godina
Assassins Creed 2

Ma nista. Samo javi ako trebas nesto

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
evo ja trebam nešto.. dali je ac2 dostupan za ps2?
Loši stari komp... na izmaku snaga :P
16 godina
neaktivan
tonchy kaže...
evo ja trebam nešto.. dali je ac2 dostupan za ps2?

Ne.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
17 godina
Assassins Creed 2

Oprostite ako nekog vrijeđa, al moram reći da su u zadnje vrijeme ljudi sve manje inteligentni ili pametni, vezano za igru i opcenito pc, sudeći prema postovima.

Igram igru nekoliko mjeseci(jednom tjedno zaigram :D), onaj Altairov oklop sam dobio prije one maske/karnevala to su najljepse misije bile, nedavno dosao, skupio svih 30 Codexa i poredao ih, prica u igri je super, a Ezio je poslje zakon, ljepo su ga obradili izgleda mocno a i prica, jedini dio oko kojeg sam se malo pomucio je kod jednog od onih 9 lieutenanta.

Evo jedna njegova slika.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 2

evo pri kraju 6-tog chaptera sam,imam osjećaj da nikad neću skupit svih 100 pera

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
tonyx1209 kaže...

Uglavnom neisplati ti se mučit oko toga lijepo imaš na youtube-u taj filmić ->

Rijesavanje tih zagonetki mi je bila glavna zabava u igri :-D Ostatak je skoro pa dosadan, idi ovdje, ubi ovog, skaci ondje... pf... da nije bilo glifova, vjerojatno bi odustao od igre puno prije.

Usput, ponosno izjavljujem da sam rijesio SVE zagonetke u glifovima bez pomoci :-P Ponekad mi je trebao Advice, jer su me nahebali oni custom brojevni sustavi, ali uspio sam :-D

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
16 godina
neaktivan

Rijesavanje tih zagonetki mi je bila glavna zabava u igri :-D Ostatak je skoro pa dosadan, idi ovdje, ubi ovog, skaci ondje... pf... da nije bilo glifova, vjerojatno bi odustao od igre puno prije.

Usput, ponosno izjavljujem da sam rijesio SVE zagonetke u glifovima bez pomoci :-P Ponekad mi je trebao Advice, jer su me nahebali oni custom brojevni sustavi, ali uspio sam :-D

Mene je onaj 18 mislim, uništio, ni sam neznam kako sam ga rješio, a 20, za koji sam mislio da je najteži sam rješio u manje od minute, svi ostali su laki...

Što je je, zagonetke su stvarno jedan od najzanimljvih djelova igre.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Mene je onaj 18 mislim, uništio, ni sam neznam kako sam ga rješio, a 20, za koji sam mislio da je najteži sam rješio u manje od minute, svi ostali su laki...

Što je je, zagonetke su stvarno jedan od najzanimljvih djelova igre.

Ja sam izgubio masu vremena na onom gdje je brojevni sustav baze tri... tocke i stupovi. Proslo je skoro 30 minuta dok nisam uocio broj 5 na slici sa trkacim autom.. I nesto malo vremena sam izgubio (20ak minuta) gdje je kljuc zakodiran u obliku jednadzbe u slici.

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice