Arma2 Operation Arrowhead

poruka: 150
|
čitano: 40.704
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Minoza, ako nemaš šta protiv, rado bi se pridružio mrcinama. Jel mogu? Već sam se rego na vašu stranicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Arma2 Operation Arrowhead
Tsar kaže...

Meni je u Armi editiranje najzabavnije, sam si slažem misije.... baš je fora.

Sad ću kupit Arma 2 OA, a kasnije i ova dva DLC-a.

Daj mi preporuči neke super modove.

Jel ima koji mod sa hrvatskim vojnicima ili neki u kojem ima Mi Mil 171sh?

Zaboravio sam napomenuti da ako ćeš htjeti postaviti jedinice (a vjerovatno ćeš htjeti XD) moraš prvo staviti "Center", zatim "Group", a tek onda će ti dopustiti postaviti jedinice, objekte itd...

Što se tiče modova mogu ti preporučiti ACE (link par postova gore stavio Mrljavi) kao najpoznatiji mod za Armu 1, Armu 2 te OA, to je potpuni conversion mod koji bi te mogao poprilično uveseliti, smatraj ga skupom prejebačkih feature-a, novih vozila, oružja itd... Mogu ti preporučiti i nekoliko "mapa", CAA1 projekt/mod koji unosi u Armu 2 sve mape iz Arma 1 i Queens Gambit (Sahrani, Rahmadi...), te Avgani/Afgan village (zahtjeva CAA1 i OAC), zatim Isla Duala, Quesh Kibrul, Namalsk, Japahto... Svi dostupni na Six-u osm CAA1 ako se ne varam.

Mogu ti preporučiti Mando Missile addon, mod za raketne sustave (realistični Javelin, sustavi ciljanja u helićima, avionima...)

Također zgodan mod FFAA Civiles Arabes iTerroristas (jasno ti je o kojim se jedinicama radi :P)

Eto, nokautiraj se kak bi rekli inglišmeni. Cool

Tsar kaže...

Minoza, ako nemaš šta protiv, rado bi se pridružio mrcinama. Jel mogu? Već sam se rego na vašu stranicu.

Naravno, ispuni prijavu i ulaziš na regrutni rok Namigiva

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 18:42 (Minoza).
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Zaboravio sam napomenuti da ako ćeš htjeti postaviti jedinice (a vjerovatno ćeš htjeti XD) moraš prvo staviti "Center", zatim "Group", a tek onda će ti dopustiti postaviti jedinice, objekte itd...

Što ti znači da postavim center?

Aj ak imaš vremena pojasni mi malo, na što misliš, i kako bi trebao editirat (3D).

15 godina
neaktivan

Di trebam ovo kopirati, di je taj folder?

Skino sam mod s ruskim jedinicama, kaže da netreba nikakav addon...

"

There is one PBO file in the .rar archive, which needs to be extracted to your desired mod folder.

Put the following files in your mod folder folder:

bink_rus_omon1.pbo

bink_rus_omon1.pbo.bink.bisign

Units can be found under "OPFOR\Russia\OMON"

"

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tsar kaže...
Minoza kaže...

Što ti znači da postavim center?

Aj ak imaš vremena pojasni mi malo, na što misliš, i kako bi trebao editirat (3D).

Nakon što si ušao u editor (pomoću ALT+E kratice) imaš sa desne strane "Center" (kratica F10) pa postavi samo negdje na mapu taj "Center", nakon toga "Group" pa onda tek jedinice.

Tsar kaže...

Di trebam ovo kopirati, di je taj folder?

Skino sam mod s ruskim jedinicama, kaže da netreba nikakav addon...

"

There is one PBO file in the .rar archive, which needs to be extracted to your desired mod folder.

Put the following files in your mod folder folder:

bink_rus_omon1.pbo

bink_rus_omon1.pbo.bink.bisign

Units can be found under "OPFOR\Russia\OMON"

"

Napravi folder koji se zove npr. "@RUS" (@ mora biti ispred imena jer tako igra prepoznaje da je riječ o "addon-u", dok ime može biti proizvoljno) i u njega kopiraj odpakirane fajlove moda, zatim taj kompletan folder stavi u instalacijski direktorij Arme. Dalje bi ti preporučio korištenje Arma 2 Launchera kako bi aktivirao mod (launcher će ga sam prepoznati)

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 19:26 (Minoza).
15 godina

Ja ne razumijem niti ću ikada shvatiti...Jel' toliko teško da ukucaš u Google ili YouTube "Arma2 3d editor", od logiranja na forum i postavljanja pitanja te čekanja na odgovor? Šutim

Svejedno, izvoliš

a ovo je link za apsolutno sve o ArmA serijalu i editoru.

--

p.s.

Vidim, moj kolega je tolerantniji prema ljenguzama. Kolega, imate "+" za zalaganje na našem Mrcine forumu!Namigiva 

Jedini hrvatski ArmA2 klan! Prijave za regrutaciju na www.mrcine.org -
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 20:28 (Mrljavi).
15 godina
neaktivan

Ma nije to niš... dnevno dobim po 2-3 pitanja na PM tipa - "kako da instaliram ovu igru?! - HELP!!" tako da... Belji se

A ako mogu pomoći zašto ne. Osmijeh

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kako se može iskljućiti blur efekt?

Hoćete li vi mrcine u skoro vrijeme preći na oa?

14 godina
neaktivan

Bok!

Jel tko mozda zna rjesiti ovaj problem kad udem u igru igram je negdje 10 min i samo mi izade van i izbaci poruku WINDOWS CAN CHECK ONLINE FOR A SOLUTION TO THE PROBLEM.Jel tko zna kako da to rjesim.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@ wolf

Isključiš postproces efekte. Iskreno neznam, ako bude dovoljno zainteresiranih članova može se otvoriti pod sekcija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 0:17 (chsignal).
14 godina
neaktivan

Jeli ko zna kako riješit problem sa izbacivanjem iz igre. I usput, oće ko minjat novi original Cod: black ops za armu 2 oa ? Zajeba san se krivu igru san kupija tj na kraju mi je draža arma ali mi neće nikako

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Arma2 Operation Arrowhead

Kako instalirati beta verziju A.C.E 2 probao sam preko six updatera ali mi uvijek skine zadnju stabilnu verziju

16 godina
neaktivan

Samo ti to i može skinuti, nema ti beta A.C.E. kad je izašla prva verzija to ti je bila stabilna, ostalo su updateovi.

17 godina

meni nostop javlja da imam ver 10.1.0.45 a da je server na 11.1.0.50 pa nezanm kak tu  verziju instalirati

15 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

meni nostop javlja da imam ver 10.1.0.45 a da je server na 11.1.0.50 pa nezanm kak tu  verziju instalirati

Jesi ti ziher da ti je to ACE koji radi problem? Zadnja verzija ACE-a je 490, ovo mi više izgleda da se radi ili o igri ili nečem drugom...

3D dizajner
16 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Čini mi se da ti traži 1.10 verziju igre za običnu armu, to je sad ovaj zadnji patch izašao zbog arma free. Iako taj patch ti ne treba za arrowhead ako samo njega igraš.

15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Našao sam odličan mod za OA, koji konvertira cijeli sadržaj starog OFP-a u OA.

Napredak je i više nego očit...

14 godina
neaktivan

@Minoza: Ako si zainteresiran, možeš se priključiti jednoj našoj ekipi.

Napravili smo i web, pa se možeš registrirati.

Igramo dosta često, uvijet je naravno da imaš najmanje CO, a poželjno i PMC (Privae Military Company), dok BAC ne treba. Pošto igraš odprije ARMU, vjerujem da ti je sve poznato, a još bi napomenuo samo da svi komuniciramo na engleskom jeziku (pošto je pola norvežana, a ja i ZC nismo, pa govorimo univerzalnim engleskim), također imamo i Mumble, a za igranje najbolje da ako imaš Steam javiš se našem vođi Daniboo, a možeš dodati i mene (weky87 nick) pa se dogovoriti kada želiš da igramo.

Naravno ako želiš svakako si dobrodošao i bilo bi nam drago da nas je što više jer svakodnevno planiramo sve kompleksnije i zanimljivije misije.

Uglavnom igramo dosta misija u kojima potrošimo 2-3 sata i dosta pretažimo pustinje Arrowheada, zapravo OA samo i igramo jer nam je obična ARMA 2 postala siromašna i dosadnjikava u odnosu na OA.

0 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Thx za info, budem te na PP priupitao još par sitnica. {#} Imam CO, BAF i PMC.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 23:43 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

@Minoza, Convict: Večeras u 20h, novu verziju ACE-a skinite. Ako ste za, meni je baš sad javio Daniboo.

Ovaj put bi trebalo biti sve dobro. xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 13:09 (Ranko Kukumar).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

@Minoza, Convict: Večeras u 20h, novu verziju ACE-a skinite. Ako ste za, meni je baš sad javio Daniboo.

Ovaj put bi trebalo biti sve dobro. xD

Ako i ne bude, imamo gdje igrati sa domaćom ekipom... al daj dođi na TS jer onak je bezveze...

14 godina
neaktivan

Evo par slika iz nadolazećeg DLC-a.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Novi patch je vani, i za ARMU 2 i za OA.

Multiplayer optimizations, security and server improvements
* Overall stability was improved with numerous tweaks and fixes
* Added new video options (Post-Process Anti-Aliasing, Alpha To Coverage)
* Additional AI improvements and numerous bug fixes
* Resolved issues with several training missions
* Added a lot of new script commands for content makers

0 0 hvala 1
13 godina
Ranko Kukumar kaže...

Naravno ako želiš svakako si dobrodošao i bilo bi nam drago da nas je što više jer svakodnevno planiramo sve kompleksnije i zanimljivije misije.

Uglavnom igramo dosta misija u kojima potrošimo 2-3 sata i dosta pretažimo pustinje Arrowheada, zapravo OA samo i igramo jer nam je obična ARMA 2 postala siromašna i dosadnjikava u odnosu na OA.

E ovo me zanima, ima li igdje da sam ubaciš misije koje je netko napravio ili to treba sam napraviti? Nas par sa TS-a tražimo alternativu od dayza pa gledamo... Jeli komplicirano raditi vlastite misije? Samo protiv botova možeš igrati?

Aut vincere, aut mori!
14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

E ovo me zanima, ima li igdje da sam ubaciš misije koje je netko napravio ili to treba sam napraviti? Nas par sa TS-a tražimo alternativu od dayza pa gledamo... Jeli komplicirano raditi vlastite misije? Samo protiv botova možeš igrati?

Imaš na netu skinuti misije (već gotove). Onda samo hostaš tu misiju i drugi se spoje i igrate.

http://www.armaholic.com/list.php?c=arma2_oa_files_scenarios_missionpacks

Mislim da su ovdje te misije.

15 godina
neaktivan

Evo malo gameplaya sa mojim omiljenim modovima. Igrao sam na TWC serveru, coop Insurgency, super je ekipa tamo inače:

Korišteni modovi su ACE, ACRE, JSRS i Blastcore. Piše u opisu videa detaljnije ako nekoga interesira. {#} Igrao sam ulogu prašinara, možda se ne vidi na videu ali imali smo i podršku lakog oklopa te podršku iz zraka. Večeras budem također igrao kod njih pa ako netko od armaša tu hoće neka se slobodno pridruži. ACE i ACRE su obavezni za njihov server kao i prisustvo na TSu. Imaju dobru foru za to, kada uđete na server dočeka vas skriptirana poruka da se morate priključiti na TS kako bi ušli u igru, prije toga vas server ne pusti unutra. Ovo je meni super jer potiče na timsku igru na public serveru, a ne da pola ekipe zuji po serveru i nema pojma šta se dešava.

Ima i dosta DayZ-aša koji su tek otkrili igru u punom smislu pa zna biti svakavih smijurija. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 16:46 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moram se nadovezati na Minozu i dodati da vrhunac timske igre mozete takodjer dozivjeti na UnitedOperations serveru.

Organiziraju cak i obuku  taktikama, navigaciji, vodstvu... koje vode stvarni vojnici i veterani. Ludilo!!

Jedna od mojih omiljenih misija Gothic Serpent odnosno ukoliko se odlucite pogledati video vrlo brzo cete skuziti sto je posluzilo za predlozak {#}

Uvijek prethodi brifing i strogo se postuje zapovjedni lanac.

P.S. akcija pocinje oko 12. minute ukoliko vam se ne slusa cijeli brifing

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 18:08 (syncmaster245b).
15 godina
neaktivan

Je, s njima sam isto jedno vrijeme igrao, odličan community!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Minoza kaže...

Je, s njima sam isto jedno vrijeme igrao, odličan community!

Ne mogu a da ne uguram i ovaj video. Decki su ufurani do daske i pregenijalno je igrati sa njima.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice