Vidim da nitko nije postao:
Dečke će konačno pustiti uz jamčevinu.
Vidim da nitko nije postao:
Dečke će konačno pustiti uz jamčevinu.
Mislim da je EU reagirala, a mutavi grci skuzili da nisu spijunirali.
Arma 3 focus testing, ako nekoga interesira.
Mislio sam se prijaviti ali mi Češka tokom veljače nije baš uz put :)
Promijenjeno je ime glavnog otoka iz Limnos u Altis da se naglasi da je grčki otok Lemnos poslužio samo kao inspiracija ali da otok u igri nikako nije vjerna kopija Lemnosa.
Također je spomenuto na kraju teksta da tokom veljače možemo očekivati više informacija u vezi Arme 3.
Devovi su odlučili da će ArmA III biti Steam ekskluziva, tj. koristiti će Steamworks. Za više detalja i razloge iza takve odluke -> klik.
Sljedeći tjedan, 5.3. počinju preorderi. Tko napravi preorder odmah dobiva pristup testnoj alpha verziji i ima pristup svim narednim testnim verzijama do izlaska igre. Izlazak pune verzije se očekuje tokom trećeg kvartala ove godine. S tim da će cijena od početnih 25€ za preorder na kraju biti 45€ za punu igru. Uz standardnu verziju postoje još dvije verzije koje nude razne dodatke.
Alpha uključuje:
STRATIS 20 KM2
3 FACTIONS
8 VEHICLES
12 WEAPONS
WEAPON ATTACHMENTS
CUSTOMIZABLE GEAR
4 SINGLEPLAYER SHOWCASES
SCENARIO EDITOR (FULL)
2 MULTIPLAYER SCENARIOS
MODDING
Uz alpha verziju postojat će i Alpha Lite verzija koja će biti besplatna ali će joj faliti opcija multiplayera i mogućnost modanja. Do nje se može doći jedino dobivanjem pozivnice od nekoga tko je napravio preorder ili je dobio pozivnicu od nekoga.
Više informacija o cijenama i raznim verzijama ovdje.
Koju će te vi verziju ARMA III uzeti?
Ja si razmišljam između Delux i Suporter edition
Joooj ovo sam čekao
Odmah pada predbilježba! Vidimo se na virtualnoj bojišnici!
Joooj ovo sam čekao
Odmah pada predbilježba! Vidimo se na virtualnoj bojišnici!
Može jedan invite za alphu? :)
Može jedan invite za alphu? :)
Naravno, javim se kad dobim key. :)
....Vidimo se na virtualnoj bojišnici!
Bude kakva misija? :)
Ja sam isto dogovorio sa kolegom iz Norveške za Alphu čim bude moguće.
Samo da bude radilo na mojoj kanti (C2D 3Ghz, 3GB RAM, HD 5670) pa i na najnižim detaljima. Pa budemo neku misiju organizirali mi koji budemo imali pristup Alphi.
Ja sam isto dogovorio sa kolegom iz Norveške za Alphu čim bude moguće.
Misliš da ti pošalje pozivnicu? Jer samo s pozivnicim nemaš pristup MPu :/
Cak i nije toliko skupo koliko sam ocekivo da bude. sasvim pristojna cijena za takvu igru. A koji god paket uzmes imas pristup beti. Genijalno odradeno.
Cak i nije toliko skupo koliko sam ocekivo da bude. sasvim pristojna cijena za takvu igru. A koji god paket uzmes imas pristup beti. Genijalno odradeno.
Ali ti ove cijene vrijede sad samo za alfu npr Alpha verzija će u Alphi koštati 24,99€,beta 34,99€ i full game 44,99€
Ko želi jeftino proći treba sad kupiti, ali se definitivno slažem da su ovo dobro odradili.
Oni koji će uzimati bilo bi dobro ako mogu, da uzmete preko BI stora jel tako u stvarnosti suportate develepore i sav prihod ide njima za razliku kada uzimate preko steam gdje stema
za svaku kupljenu igru uzima proviziju.
Originally Posted by pettka
Wait for it, Vespa did some amazing work on those
^^Izgleda da bi holo sightovi mogli simulirati paralaks na neki način.
Hrpa novih screenova, neki su official, a neki su "procurili" iz closed alpha testiranja:
Grafika je prebrutalna. Samo da jos fizika bude genijalna.
Sljedeći tjedan, 5.3. počinju preorderi. Tko napravi preorder odmah dobiva pristup testnoj alpha verziji i ima pristup svim narednim testnim verzijama do izlaska igre. Izlazak pune verzije se očekuje tokom trećeg kvartala ove godine. S tim da će cijena od početnih 25€ za preorder na kraju biti 45€ za punu igru.
Ovaj boldani dio mi nije jasan.. Znači 5.3 ću kupit recimo alphu deluxe. I šta ja dobijem na kraju sa time? Alphu, betu i full game? Znači sve (alpha, beta, gull game) će koštat 40€ za mene koji bi kupio deluxe? Ili?
I znači da za 25€ možeš imat full game?
Dobivaš sve. Ti u biti kupuješ Arma 3 Deluxe edition i ostvaruješ pristup alpha i beta inačicama igre, kao i punoj igri naravno. Uostalom, ovdje je sve fino pojašnjeno:
Jel netko kupovao? Ja nemam nigdje opcije za kupovinu :(
Jel netko kupovao? Ja nemam nigdje opcije za kupovinu :(
još 53 min
Od 14h po lokalnom vremenu ćeš moći kupiti.
edit
Wolf88 me pretekao :P