ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 426.740
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
15 godina
Re: ARMA II DayZ mod
Living.Dead kaže...

A ono puk mi je k**** glupog war z-a igra mi se slican zombi mmo ali opet ako je tek mod i ni blizu dovrsetka i ima dosta problema ne znan jeli mi se ispali jos.

ja ga igram tek kratko vrijeme ali bez obzira na neke bugove jako je dobra igra, pardon mod...ako uzmeš dočekat ćemo te sa širokim rukama u obitelj :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
16 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

ja ga igram tek kratko vrijeme ali bez obzira na neke bugove jako je dobra igra, pardon mod...ako uzmeš dočekat ćemo te sa širokim rukama u obitelj :D

Drago mi je to cut, i da se community ne odnosi samo na puki deathmatch. Ali sudeci po onome sta san procita na netu nekakav alpha standalone bi triba jako uskoro izac pa bi se moga jos malo strpit ipak.

Volim slike mrtvih ljudi.
15 godina
Living.Dead kaže...
dj_renny kaže...

Drago mi je to cut, i da se community ne odnosi samo na puki deathmatch. Ali sudeci po onome sta san procita na netu nekakav alpha standalone bi triba jako uskoro izac pa bi se moga jos malo strpit ipak.

deathmatch se odnosi na vukove samotnjake...community sam po sebi je vrlo jak...A standalone kad izađe izađe...zasad ne računaj standalone još bar 3 mjeseca...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Čim skupim lovu, uzimam Arma CO i krećem igrat DayZ s vama :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Bolje da pričekaš standalone, jer kada počne malo njih če igrat mod.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
bornasepic kaže...

Bolje da pričekaš standalone, jer kada počne malo njih če igrat mod.

kad standalone bit će bugovit a mod će uvijek imat ljudi za igru neće sigurno svih 1.4 miliona igrača odmah grunut na standalone...Nego momci onaj server 991 je sranje...Ima hackera koji su napravili je*enu bazu usred NW airfielda i danas su cijeli server TP-ali na to mjesto i poubijali nas...ode mi sva oprema...moramo promjenit server...

17 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

...zasad ne računaj standalone još bar 3 mjeseca...

A tu informaciju si izvukao od kuda? Koliko ja znam tak nešto se jednostavno ne zna.

dj_renny kaže...

kad standalone bit će bugovit...

U odnosu na što? Mod? Lol, pa zadnjih par mjeseci ništa drugo ni ne rade nego popravljaju tehničke probleme od kojih mod pati. Ak će standalone i biti bugovit ne vidim po kojoj si logici zaključio da će imati više problema od moda.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Evo napravio sam fejsbuk stranicu na kojoj možemo raspravljati :D

http://www.facebook.com/DayzBalkan {#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
ZC_Someone kaže...

U odnosu na što? Mod? Lol, pa zadnjih par mjeseci ništa drugo ni ne rade nego popravljaju tehničke probleme od kojih mod pati. Ak će standalone i biti bugovit ne vidim po kojoj si logici zaključio da će imati više problema od moda.

Standalone kad izađe bit će kao MC alpha...Znači logično je da će biti bugovita...Druga stvar je vrijeme izlaska moda...Zbog blagdana i i zdravlja Rocket ne radi na projektu tako aktivno...Znači dok oni to sve naprave i prirede neće sigruno tako skoro izaći jer ovo nije MC da promjeniš par linija u kodu pa izbaciš iduću verziju kad se community-u prdne...I sam je Rocket rekao onu famoznu o odgađanju...

17 godina
Standalone bude u najmanju ruku spimpana verzija trenutnog moda.
Mod kao takav je ok ali zbog ogranicenja Arme su zombiji retardirani.
Jedino kaj me muci je spawnrate zombija, relativno lagano opremanje lika. Farmanje ducana kroz server change itd.
Najveci problem i ono kaj mene te 99% ljudi najvise smeta su cheateri.

Nek eliminiraju mogucnost varanja i igra bude savrsena. Eventualno da povecaju mape x4 pa da bude jos teze.
15 godina
NEW_MAN kaže...
Standalone bude u najmanju ruku spimpana verzija trenutnog moda.
Mod kao takav je ok ali zbog ogranicenja Arme su zombiji retardirani.
Jedino kaj me muci je spawnrate zombija, relativno lagano opremanje lika. Farmanje ducana kroz server change itd.
Najveci problem i ono kaj mene te 99% ljudi najvise smeta su cheateri.

Nek eliminiraju mogucnost varanja i igra bude savrsena. Eventualno da povecaju mape x4 pa da bude jos teze.

što se tiče cheatera tu najviše rade a što se tiče farmanja to će nekako već riješit...

17 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

Standalone kad izađe bit će kao MC alpha...Znači logično je da će biti bugovita...Druga stvar je vrijeme izlaska moda...Zbog blagdana i i zdravlja Rocket ne radi na projektu tako aktivno...Znači dok oni to sve naprave i prirede neće sigruno tako skoro izaći jer ovo nije MC da promjeniš par linija u kodu pa izbaciš iduću verziju kad se community-u prdne...I sam je Rocket rekao onu famoznu o odgađanju...

Nitko nije rekao da ne će biti bugova. Ali problem s tvojom logikom je da kao alternativu predlažeš mod. Koji je već sad par mjeseci u zaostatku što se tiče razvoja i ispravljanja grešaka. I to par mjeseci rada cijelog studija a ne jednog čovjeka kao što je to bio slučaj s modom.

Također odgoda nije upitna, samo od kud si izvukao tri mjeseca... Ak se već razbaciješ brojkama daj nekakav izvor.

15 godina
ZC_Someone kaže....

Također odgoda nije upitna, samo od kud si izvukao tri mjeseca... Ak se već razbaciješ brojkama daj nekakav izvor.

Rocket je rekao december? Evo mjesec pri kraju SA nema...Idući mjesec sigruno neće jer je na svom blogu spomenuo da ima posla preko glave...Znači veljača ili ožujak...Netrebaju ti brojke da logikom nemožeš zaključiti neke stvari...A community na dayzmod.com pozdravlja odluku da se SA doradi prije nego što se izbaci na tržište...

13 godina
onda cemo promijeniti server. Naci cemo vec nesto. Doma dodem sutra oko 4...
17 godina
Meni izbacuje neku gresku tak da moram sve reinstalirat a to mi se neda ni pod razno.
16 godina

Sve dok Rocket ne kaže drugačije ja još vjerujem da će igra izać ove godine {#}

Ako ne ove onda u 1. mjesecu sigurno. Mislim ak su si zacrtali plan do kraja 2012. mislim da je sasvim logično da im neće trebat više od jednog mjeseca da nadoknade vrijeme i posao kojeg nisu napravili u 2012. 

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
15 godina
SimeKZ kaže...
onda cemo promijeniti server. Naci cemo vec nesto. Doma dodem sutra oko 4...

da ja sam se vratio gore do busa pazi sad policijskim autom...našao sam dva spawnana pored trgovine u Chernu...A evo građevine  sa NW....Kažem ti server je infestiran gamadi i server se ne restarta uopće...

EDIT: Evo jedan dobar Hive server 176.57.144.10:2302   pričao sam čak sa adminom danas...Mislim da će ovdje biti ok....

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 12:41 (dj_renny).
17 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

Rocket je rekao december? Evo mjesec pri kraju SA nema...Idući mjesec sigruno neće jer je na svom blogu spomenuo da ima posla preko glave...Znači veljača ili ožujak...Netrebaju ti brojke da logikom nemožeš zaključiti neke stvari...A community na dayzmod.com pozdravlja odluku da se SA doradi prije nego što se izbaci na tržište...

Drugim riječima, ne znaš ;)

17 godina
ARMA II DayZ mod

kak dobis tu mapu dole desno? ako se mora pokupit il nes trece, imam pitanje........kako skuziti na mapi di se nalazis? trenutno server na kojem igra ti dajesat i kompas odmah ( da se zna ako je i to potrebno).

jucer nakon hrpe pokusavanja igranja i slicnog, uspio igrat duze od par minuta , nekih sat dva igre, i nasao svoje prvo oruzje i tak....danas opet malo kad uhvatim vremena (morao pocet trazit hranu/vodu, da se u to ufuram),a i probat lov. probao upucat svinju s puskom ali nista :/ , tko zna s cim nju hrane :p 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Evo TotalBiscuit kaze da bi standalone triba izac "...by the end of January...".

Volim slike mrtvih ljudi.

0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

A to su sve nagađanja, nema nista službenog....

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Living.Dead kaže...

Evo TotalBiscuit kaze da bi standalone triba izac "...by the end of January...".

I ja sam baš to vidio danas, samo sumnjam da išta više zna od pukog nagađanja. Barem nije nikakvu činjenicu naveo. Valjda će ove godine biti neka službena obavijest.

15 godina
cropunk kaže...

kak dobis tu mapu dole desno? ako se mora pokupit il nes trece, imam pitanje........kako skuziti na mapi di se nalazis? trenutno server na kojem igra ti dajesat i kompas odmah ( da se zna ako je i to potrebno).

jucer nakon hrpe pokusavanja igranja i slicnog, uspio igrat duze od par minuta , nekih sat dva igre, i nasao svoje prvo oruzje i tak....danas opet malo kad uhvatim vremena (morao pocet trazit hranu/vodu, da se u to ufuram),a i probat lov. probao upucat svinju s puskom ali nista :/ , tko zna s cim nju hrane :p 

mapu dobijem tako da nađem GP pa stisnem Desni Ctrl+M... Da skužiš gdje se nalaziš pri spawnu piše ti dolje desno također gledaj oko sebe i isporedi stajalište sa mapom...također pogledaj na putokaze uz cestu gdje si...također evo ti mapa: http://dayzdb.com/map  

Također što se tiče DayZ SA:

http://www.cinemablend.com/games/DayZ-Standalone-Dean-Take-Your-Time-50786.html

17 godina
ARMA II DayZ mod

ma ja kad lupim mapu me izbaci skroz gume u sivu zonu :/ tak da se nemrem nikak orjenitirat di sam ,ali budem probao tako mo nekim odredenim gradevinama ili po natpisima....steta sto te ne stavi bas na mapi di si

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I to je mišljenje jednog čovjeka o nedavnim događanjima. Nikakvi službeni datumi, izjave ili bilo što slično. Još uvijek se zna samo ono što se je znalo početkom ovog mjeseca, neke stvari nisu dobro vremenski isplanirane i DayZ ne će izaći ove godine.

15 godina

Ljudi danas udaramo ili ne? Ja ću krenut za desetak minuta a na ovom Teamspeak serveru se nalazim: 158.255.211.9:1337 Pa tko voli nek izvoli...

13 godina
ARMA II DayZ mod

Udaramo jako, evo sad sam stigo doma. Ali necu sad odmah igrati. Daj dj neki dobar server nadi gdje cemo bit pa mi naljepi u PM ili me dodaj na steam simekz... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Zasto imam samo 15 do 20 fpsa u dayzu ?

cika batmen
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

CPU ? Smanji detalje i ostalo, jer to jako puno guta.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

bude ok ako nema previše ljudi na serveru oko 40 fpsa i to mi je sve na very low

cika batmen
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice