ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 426.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod
jel se skuplja kakva ekipa na dayz?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: ARMA II DayZ mod
ajde ja sam za koji ti je steam
13 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

Lutah sada oko aerodroma kraj Balote i skužim tipa u mraku...ispraznim pol spremnika "in his general direction" {#} Lik šturne i nestane u grmlju. Vrtim se oko zgrada i vidim ga opet! Ovog puta kraj njega i kolega vida mu rane. Bacim na dvogled - ono obojica sa sjekirama... Pomislim - imam vas! Napunit ću vas olovom u roku keks! Spremim dvogled - kad li sve teksture počnu pucat u najgorem DayZ stilu i ne vidim više ni vlastiti penis! Tako sam nakon minutu-dvije morao se disconnectat {#} Popiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sam! Cool game! {#}

Meni mjenjanje nekih opcija u Video Settings to popravi nekad. Najčešće izmjenjujem Texture Detail and Video Memory. To bi mi dosad pomoglo, kako kad potpuno, a kako kad djelomicno. Zavisi.

17 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...
mbbm kaže...

Jel netko okusio "no mesage received" kad se uključi na server. Barem tjedan dana ne mogu normalno igrati, a zadnjih dva nikako. Na bilo kojem serveru se dogodi i na kraju dobijem poruku "connection lost". Probao sam u pozadini vrtiti ping prema guglu i on se vrti  bez prekida.

Na bnetu ( nova mreža) sam povezan preko wlan rutera i spajam se na njemačke dayz  servere.

Imam zadnji patch na op arowhead 1.62 i dayz 95417.

Ping mi je oko 50 ms, probao i na uk server ista stvar.

Imaš li DayZ verziju moda 1.7.2.4 ? Probaj preko six launchera ako ga već ne koristiš da ti poskida sve što treba. 

Pokrećem i updejtam preko six-a. Sinoć sam se uspio spojiti bez "no mesage"  na nekoliko DE  i UK servera ali kao da sam igru pokrenuo na spectrumu. Imao sam maltene 1 sliku u sekundi.

Onda se spojim na NL server i radi mi bez greške. WTF!!!

I meni na nekim serverima treba duže od 5 min da učita. Nekad stane i čeka na loading, nekad na wait for for host....

16 godina
neaktivan
mbbm kaže...
Ivan_cno kaže...
mbbm kaže...

Jel netko okusio "no mesage received" kad se uključi na server. Barem tjedan dana ne mogu normalno igrati, a zadnjih dva nikako. Na bilo kojem serveru se dogodi i na kraju dobijem poruku "connection lost". Probao sam u pozadini vrtiti ping prema guglu i on se vrti  bez prekida.

Na bnetu ( nova mreža) sam povezan preko wlan rutera i spajam se na njemačke dayz  servere.

Imam zadnji patch na op arowhead 1.62 i dayz 95417.

Ping mi je oko 50 ms, probao i na uk server ista stvar.

Imaš li DayZ verziju moda 1.7.2.4 ? Probaj preko six launchera ako ga već ne koristiš da ti poskida sve što treba. 

Pokrećem i updejtam preko six-a. Sinoć sam se uspio spojiti bez "no mesage"  na nekoliko DE  i UK servera ali kao da sam igru pokrenuo na spectrumu. Imao sam maltene 1 sliku u sekundi.

Onda se spojim na NL server i radi mi bez greške. WTF!!!

I meni na nekim serverima treba duže od 5 min da učita. Nekad stane i čeka na loading, nekad na wait for for host....

Ovisi o serveru, ako je server slab ili krivo konfiguriran, onda ce i klijentima igra raditi lose. Ako je nizak server FPS, svi ce imati problema.

I possess a skill to google.
15 godina
ARMA II DayZ mod

Što se onog pucanja tekstura, odnosno artefakata tiče, pomoglo mi je ovo:

http://dayzmod.com/forum/index.php?/topic/56419-texture-gliches/

It is called artifacting and there are few topics around here, the next patch when it comes should fix it.
Before it, open the game (but do not join server) and go to video options, advanced and select video memory as "default" that is something that helped me & three of my friends (and a lot more regarding earlier posts). Also you can turn off postprocessing which has been reported to help in few cases. Then shut down the game and re-open and it should work.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ja  ću uzeti Armu u ponedjeljak. Jel ima ovdje kakve ekipe da igramo zajedno jer je malo dosadno igrati sam. 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
15 godina
ARMA II DayZ mod

Da li je netko igrao malo duze da malo opise glavne prednosti i mane? Inace igro sam armu, a dayz planiram uskoro poceti cim nabavim operation arrowhead.

Kakve su im planovi u buducnosti sa modom?

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Da li je netko igrao malo duze da malo opise glavne prednosti i mane? Inace igro sam armu, a dayz planiram uskoro poceti cim nabavim operation arrowhead.

Teško je reći budući da je ovo tek alpha verzija.

Ovako općenito:

+ Napokon igra koja pokušava biti pravi zombie survival.

- Community koji je igru pretvorio u deadmatch.

thechosenfreak kaže...
Kakve su im planovi u buducnosti sa modom?

Nastaviti razvoj alphe, dodavati nove stvari i u konačnici izdati samostalnu igru.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ukratko - nemoj počinjat ako nemaš ekipu ili se nećeš s nekim udruživati. Sam je igrati teško i poprilično dosadno zapravo, a u igri ne možeš vjerovat nikome jer će te od 10 ljudi na koje naiđeš 8 vjerovatno ubit odmah, jedan kad okreneš leđa i jedna iznimka. 

0 0 hvala 1
17 godina
SebaOS kaže...

Ukratko - nemoj počinjat ako nemaš ekipu ili se nećeš s nekim udruživati. Sam je igrati teško i poprilično dosadno zapravo, a u igri ne možeš vjerovat nikome jer će te od 10 ljudi na koje naiđeš 8 vjerovatno ubit odmah, jedan kad okreneš leđa i jedna iznimka. 

točno

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Definitivno će većina ljudi više uživati u društvu, no možda netko preferira sole survivor, bandith style play. Sa ekipom kojom sam ja igrao, mislim da imam veće šanse da preživim sam lol {#}

0 0 hvala 0
14 godina
ARMA II DayZ mod

https://www.thepowerlevel.com/Currency.php?N=Arma2

arma 2 : CO na steamu 14 dolara provjereno

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 19:02 (pozdravljudi).

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
pozdravljudi kaže...

https://www.thepowerlevel.com/Currency.php?N=Arma2

arma 2 : CO na steamu 14 dolara provjereno

Pogledao sam na stranici, nude guild wars 2 keyeve za 20 dolara... WTF smrdi na scam {#}

15 godina
ARMA II DayZ mod

Kako mogu vidjeti na kojem serveru trenutno igram? IP adresu i to... I može li se na listi servera vidjeti koje je trenutno vrijeme na serveru?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mr. Fugitive kaže...

Kako mogu vidjeti na kojem serveru trenutno igram? IP adresu i to... I može li se na listi servera vidjeti koje je trenutno vrijeme na serveru?

Ako ti Xfire detektira igru, možes vidjeti sa strane IP adresu. Ako ne u igri stisneš slovo I i pokaže ti ime servera(ne radi na veteran mislim), pa probaj naći na netu ip po imenu servera. A za vrijeme servera, ne znam. Ja otvorim sat pa vidim koje je vrijeme. Dosta često u imenu servera piše jedna time zona a u igri je drugačije. 

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

najlosije ulozenih 25eura :( znaci od samog loadinga koji mi traje 4 min do tog da nemogu doc do loota igrao sam igru sve ukupno oko 2 sata 15 puta poginuo ni jedamput dosao do oruzja samo jedamput do sjekire moja preporuka je da ne kupujes igru ako nemas drustvo jer sam ces tesko doci do loota i jakooo je dosadno igrat solo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 15:16 (CoD2ProPlayer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoD2ProPlayer kaže...

najlosije ulozenih 25eura :( znaci od samog loadinga koji mi traje 4 min do tog da nemogu doc do loota igrao sam igru sve ukupno oko 2 sata 15 puta poginuo ni jedamput dosao do oruzja samo jedamput do sjekire moja preporuka je da ne kupujes igru ako nemas drustvo jer sam ces tesko ces doci do loota i jakooo je dosadno igrat solo.

Slažem se...čekam World Z...

14 godina
neaktivan
CoD2ProPlayer kaže...

najlosije ulozenih 25eura :( znaci od samog loadinga koji mi traje 4 min do tog da nemogu doc do loota igrao sam igru sve ukupno oko 2 sata 15 puta poginuo ni jedamput dosao do oruzja samo jedamput do sjekire moja preporuka je da ne kupujes igru ako nemas drustvo jer sam ces tesko ces doci do loota i jakooo je dosadno igrat solo.

pre brzo odustaješ, ja sam uživao par dana prije nego sam našao ekipu. Jednom kad skužiš gdje se spawnaju pištolji i ostala jača oružja nađeš ih u roku od 15min max nakon spawnanja. Što se  tiče dugog čekanja, to ovisi o serveru. Na neke servere se uđe za 20 sekudni( doslovno, brojio sam) a nekima treba i po 2-3 minute, nisam doživio više. S tim da čim je više igrača na serveru, server je više opterečeni i duže će se čekati, ali što je te 2-3 minute kad se spojiš na server i igraš bar sat i pol, teško je nešto postići s manje vremena.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 0:23 (alscaul).
14 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

stisni i, o ili p... nisam siguran key. Baci tablicu igrača i u prvom redu inace piše ime servera i IP

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 0:22 (alscaul).
17 godina
neaktivan
CoD2ProPlayer kaže...

Imaš na netu više dayz mapa, koje držiš otvorene u  nekom FF ili u IE. Mape imaju označena  gdje smjesta gdje se  loot nalazi. Alt+tab i šišaj.

Kad se uključiš u igru napiše ti desno dolje otprilike gdje se nalaziš. I onda uspoređuješ  zemljište i mapu s onim što vidiš u prirodi. Sjever je gore na mapi. Izohipse pokazuju nadmorsku visinu.

Topografija i ja brata dva.{#}

Isprika dayz bug squadu što se nisam uključivao u igru s njima, problemi s kompom , pa vezom...   Jeste li još na okupu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 12:44 (mbbm).
13 godina
neaktivan
Swen91 kaže...
CoD2ProPlayer kaže...

Jesi mislio na War Z, ili ima i World Z? To je neka treća igra?

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 13:01 (Tox2401).
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

nudim svoju armu za 100kn (normalna + ekspanzija), interesirani na PM

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 17:14 (alscaul).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Minoza kaže...
fifa91 kaže...
Minoza kaže...

Evo odigrao malo i super je! Po noći je gadno... naletio na zombija u šumi {#} kako sam se scimao... I jedva živ iziđem da bi me moj lik roknuo jer je bio trigger happy... {#} Ali sviđa mi se totalno.

Pa kako možeš igrat armu sa dayz modom još u pirat verziji ja i jedan moj kolega smo je skinuli i instalirali skupa sa dayz modom i ne radi :( daj mi molim te reci šta trebam napravit da mogu igrat dayz mod preko neta bez originala ako je ikako moguće 

Od kud ti ideja da igram pirata? Imam original...

A lol pa kad mi nisi reko a šta ja znam možda ima neki hax da moreš igrat online pirata pa pitam zato

15 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...
Swen91 kaže...
CoD2ProPlayer kaže...

Ma syebo sam, War Z sam mislio...izlazi film The World War Z...pa mi se pomiješalo :D

13 godina
neaktivan
Swen91 kaže...
Tox2401 kaže...
Swen91 kaže...
CoD2ProPlayer kaže...

Ma syebo sam, War Z sam mislio...izlazi film The World War Z...pa mi se pomiješalo :D

Jel barem dobar film? Da ga odem pogledat :)

13 godina
ARMA II DayZ mod

Večer ljudi. Evo malo pratim temu i (nakon serije The Walking Dead :D) stvarno me zanima ovaj mod, nemam volje skidati pirate ni patchirati pa krekirati i još 100 sra*a da provjerin može li mi se igra vrtjeti. Mogu prežvakati sve na low samo da mi miruje oko 30 fps, jeli to izvedivo? Ako netko sa sličnom konfom to potvrdi onda ću si kupiti Arma CO i skinuti mod. Bilo bi mi žao to propustiti :), i još nešto... ima neki tutorial za objašnjavanje sve oko stavljanje modova na ARMA-u i spajanje na servere i kako funkcioniraju ti serveri? (vidio sam da je netko napisao kada se spajas na razlicite servere da se uvijek vracas na isto mjesto gdje si "quitao" pa me to malo zbunilo). LP i hvala!

Aut vincere, aut mori!

0 0 hvala 0
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Večer ljudi. Evo malo pratim temu i (nakon serije The Walking Dead :D) stvarno me zanima ovaj mod, nemam volje skidati pirate ni patchirati pa krekirati i još 100 sra*a da provjerin može li mi se igra vrtjeti. Mogu prežvakati sve na low samo da mi miruje oko 30 fps, jeli to izvedivo? Ako netko sa sličnom konfom to potvrdi onda ću si kupiti Arma CO i skinuti mod. Bilo bi mi žao to propustiti :), i još nešto... ima neki tutorial za objašnjavanje sve oko stavljanje modova na ARMA-u i spajanje na servere i kako funkcioniraju ti serveri? (vidio sam da je netko napisao kada se spajas na razlicite servere da se uvijek vracas na isto mjesto gdje si "quitao" pa me to malo zbunilo). LP i hvala!

Mislim da ti je grafa, uz dvojezgreni procesor, najslabija karika...sumnjam da bi to bilo igrivo.  Ima jako dobrih tutoriala za stavljanje moda. Da, uvijek se spawnaš na mjestu gdje si bio kad si se disconnectao, bez obzira na koji se server spojiš.

15 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...
Swen91 kaže...
Tox2401 kaže...
Swen91 kaže...
CoD2ProPlayer kaže...

Jel barem dobar film? Da ga odem pogledat :)

2013. izlazi, glumi Brad Pitt...koliko znam nema trailera zasada

http://www.imdb.com/title/tt0816711/

14 godina
neaktivan
mozda bi mogao igrat sa nekih 25fps-a na very low, probaj sa steama skinut arma 2 free demo pa probaj ali ja mislim da je sa modom dayz malo igrica zahtijevnija jer sam armu 2 igrao na medium/high a dayz low/medium tak da imaj to u glavi kad testas armu 2 na svojem pc-u :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice