America's Army 3

poruka: 807
|
čitano: 145.530
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Bio je Ranch od 20:00 do 21:00 i onda se server  sam od sebe prebacio na bridge i još uvijek je na briđu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: America's Army 3
ZC_Someone kaže
evo može sutra opet, samo molim te ne server na kojem se igra Bridge (pozdrav Zraka-HV i onom živčanom koji je otišao ranije)

Budemo sutra za oko 21:00 dogovorili Ranč. Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2009 0:00 (tunder).
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Ja se nisam mogao spojiti na taj server. Konstantno je izbacivalo u meni.

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
djdomi kaže...

meni PB nešto zeza... uključen je.

Trebaju ti fileovi koje PB ne skida automatski, ne znam zasto, ali kad se napravi po uputama sa ovog linka sve radi za pet.

http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-aav3.php

17 godina
neaktivan
America's Army 3

Moram nekaj prije obavit pa ću između 21:45 i 22:00 sati

naći neki server i napisat njegovu ip adresu, - map Ranch. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

malo kasnim

Ranch

66.55.131.127:8777

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

213.191.134.85  

hr server nema honora 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

lol nikako da se odigramo ranch, poz ekipi s pipelinea do sljedećeg petka, mora se ići i na fax Plač

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
America's Army 3

odigrao malo na bartonu 2.5 , 2 Gb RAM-a, ati 3650. mislio sam da neću moći niti pokrenuti. na pipelineu mi strašno trza, šteta, moja najdraža mapa. al na ranču se može igrat. u odnosu na dvojku dosta je povećan timski rad, fora je i što ne piše da li si nekoga riješio ili ne, za razliku od dvojke gdje bi se odmah gore zacrvenilo. 

ovo je totalno druga igra. dosta 2.x igrača bi moglo nastavit igrat staru verziju radi trackera.  ovu ne daju na tracker pa im radi 10 puta više prometa. očito je da ne žele da to bude "one man army" pucačina , nego vjerna preslika kako se rade stvari u njihovoj vojsci, kako zvuče meci kad zuje i kako se nagrađuje poštivanje naredbi i pravila djelovanja. očito da kundakom u glavu ranjeniku ne toleriraju, al to je ono što igrači vole. sve u svemu odličan alat da zaintrigira jednog mladog američkog tinejdžera. 

ja sam se zaljubio ... http://crunchbanglinux.org/

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
America's Army 3

Izgleda da su se serveri normalizirali, u posljednjih par dana sam odigrao dosta dobrih partija. Najbolje mi je igrat 5:5 jer tada najmanje laga. Cool

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eliminaciju neprijatelja da se više ne digne redovito obavljam ako ne mogu fizički do tijela. Jednostavno ne mogu dopustiti dizanje ranjenih i da me taj kasnije dokrajči, ne hvala.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Eliminaciju neprijatelja da se više ne digne redovito obavljam ako ne mogu fizički do tijela. Jednostavno ne mogu dopustiti dizanje ranjenih i da me taj kasnije dokrajči, ne hvala.

Ovo radim i ja. Par puta sam poginuo od ljudi koji su bili "oživljeni". Znam da nije časno, ali war sucks!

Failure is not an option. Everyone has to succeed.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Hah, nerijetko se nađem u situaciji kada bi to najrađe napravio, ipak suzdržim se. :)

Ajd bacite me na xfire (dannyhr) pa da odigramo koju skupa tu i tamo.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 12:47 (Danny_HR).
17 godina

barbara bush je jednom prilikom rekla "War is not nice"  

malo mi je bezveze font chata i reporta, nema više beepa nakon reporta, nego iritirajuće krčanje radioveze, al fora je voice barem za usavršavanje engleskog

ja sam se zaljubio ... http://crunchbanglinux.org/
17 godina
moderator
naxeem kaže...

A danas-sutra kada ti dođe pozivnica za Haag? :)

Ja ih ne idem baš redovito "dovršiti" jer se često dogodi da netko čeka sakriven...

16 godina
Miro kaže...

Ja ih ne idem baš redovito "dovršiti" jer se često dogodi da netko čeka sakriven...

Oooooo, to je odlicna taktika. Nekoliko puta sam je primjenio i vise puta je bila primjenjena na meni.

Zviznes nekoga, dobro se zalegnes da imas pregled na njegovo sklupcano tijelo i pustis ga neka urla "LEKTOR!!!". Jedan ekstra dolazi gotovo sigurno!

Problem je sto se lijecenje prilicno obilato nagradjuje, tako da nije niti cudo sto ljudi riskiraju u lijecenju (ja ukljucen).

17 godina
neaktivan

Ja uvijek pošaljem metak-dva u ranjenog, jer sam nekoliko puta doživio da tipa ožive i da me baš taj ubije. Prilično iritantno. Dobijem ponekad -ROE, ali daleko je sigurnije od umiranja. :)

Otići do tijela i "secure" nije baš uvijek sretna odluka, jer često završava tako da te napune olovom.

17 godina
neaktivan
America's Army 3

Ono što bih ja volio vidjeti je to da liječenje traje duže, ali i da postoji mogućnost da se palog suborca odvuče u stranu. Možda bi to malo i smirilo gameplay.

Failure is not an option. Everyone has to succeed.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 13:59 (MegaMass 2000).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ja uvijek pošaljem metak-dva u ranjenog, jer sam nekoliko puta doživio da tipa ožive i da me baš taj ubije. Prilično iritantno. Dobijem ponekad -ROE, ali daleko je sigurnije od umiranja. :)

Otići do tijela i "secure" nije baš uvijek sretna odluka, jer često završava tako da te napune olovom.

Čak i kad ga ubiješ možeš dobiti bodove kad ga potvrdiš. Što također uključuje odlazak do njega.

Doduše na tvoj način on ne predstavlja opasnost za ekipu nikako, ali opet...

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
obožavam raniti nekoga i onda samo čekati da dođe neki sucker pomoći mu, baš jučer igram alley (secure and extract) i SDM sam, zadnjim sam preživjeli iz svojeg tima pa odem na svoj spawn popnem se na požarne stepenice i čekam, ide frajer s koferom na leđima, ranim ja njega nasred ulice ostane on ležati i vikati medic i enemy spotted na sav glas, a njegovi kompanjoni se samo skupljaju na njega ko mušice na med, ubijem još dvojicu koja su mu išla pomoći i još dvojicu koja su se šuljala okolo tražeći me, taj osječaj ne može ni mastercard kupiti, uostalo baš se pitam što naprave američki vojnici kad rane talibana nasred ulice, ostave ga da leži da ga poslje netko spasi ili ispucaju još par metaka da budu sigurni
I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 14:08 (ZC_Someone).
16 godina
Danny_HR kaže...

Čak i kad ga ubiješ možeš dobiti bodove kad ga potvrdiš. Što također uključuje odlazak do njega.

Nisam siguran, ali sinoc mi se ucinilo da ne dobivas bodove za secure ili potvrdu da je mrtav ako ga sam ubijes, odnosno na jednom opforovcu mozes maksimalno zaraditi 1 bod.

Veceras cu to provjeriti.

16 godina
neaktivan
America's Army 3

Malo mi je čudno kaj se dobiva ROE za elimiranje ranjenog, tak ionak ga mislim ubit a ne ranit. Dobra je fora da su svi medici ali treba pravilno lječit. Dobro mi je kaj se nagrađuje timski rad, tak je zanimljivije igrat kad se ljudi pokrivaju. Cool Zvuk fijukanja metaka je stvarno odličan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Miro7 kaže...

Malo mi je čudno kaj se dobiva ROE za elimiranje ranjenog, tak ionak ga mislim ubit a ne ranit. Dobra je fora da su svi medici ali treba pravilno lječit. Dobro mi je kaj se nagrađuje timski rad, tak je zanimljivije igrat kad se ljudi pokrivaju. Cool Zvuk fijukanja metaka je stvarno odličan.

Zato sto je bitnije onesposobiti i zarobiti neprijatelja nego ga ubiti. Mrtvi ne pricaju. . .

Call of Duty 4 RULEZ :D
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Bodovi se ne dobivaju za potvrdu neprijatelja, tj. piše da se za Confirm/Secure dobiju bodovi odmah nakon završetka runde, ali na bodovnoj listi (F1) se to ne upisuje. Isto tako, ROE ispari nakon sljedeće runde. No ROE ostane zapisan u Personal Jacketu.

Mene jedino iritira kad neki protivnik leži ranjen, ja se lijepo namjestim da skinem onog koji ga dolazi izliječiti, a pošto uvijek igram sa M249 i rijetko kad pucam preko scopea, često mi se dogodi da u paljbi ubijem onog kojeg sam namamio i onog koji leži ranjen pa svejedno dobijem ROE.

Bezveze je isto napravljeno što ranjenik ima bolji pogled od živih igrača pa može vidjeti neprijatelja na svim mogućim mjestima...

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Bezveze je isto napravljeno što ranjenik ima bolji pogled od živih igrača pa može vidjeti neprijatelja na svim mogućim mjestima...

I preko TS-a obavještavati druge za pozicije.

16 godina
i_rambo_plache kaže...

Bodovi se ne dobivaju za potvrdu neprijatelja, tj. piše da se za Confirm/Secure dobiju bodovi odmah nakon završetka runde, ali na bodovnoj listi (F1) se to ne upisuje.

Nisam niti mislio da se upisuje na bodovnu listu. Obrati paznju, kada zdimis jednoga u rundi i confirmas ga, da li ce ti se pojaviti bod pod secure/confirm stavkom na kraju runde. Kako sam rekao, meni se ucinilo da ne i to ce biti prvo sto cu veceras provjeriti.

17 godina
moderator
i_rambo_plache kaže...

Mene jedino iritira kad neki protivnik leži ranjen, ja se lijepo namjestim da skinem onog koji ga dolazi izliječiti, a pošto uvijek igram sa M249 i rijetko kad pucam preko scopea, često mi se dogodi da u paljbi ubijem onog kojeg sam namamio i onog koji leži ranjen pa svejedno dobijem ROE.

Sasvim realno - i treba te kazniti! Pa nisi u partizanskom filmu da pucaš iz M249 "s boka"! :)

17 godina
neaktivan

Hehe, a bome i lag baš smeta kod gađanja. Meni se sviđa što NAPOKON imamo novi FPS u kojem budale koje rushaju vrlo brzo leže mrtvi. :P Tj. meni je to 'napokon' jer sam iz nepoznatog razlog prvi put u AA; zadnje što sam igrao vrijedno naziva taktički shooter bio je Rainbow Six: Raven Shield. Znam da je i Ghost Recon bio dobar, ali je bio slabo igran, dok sam RS:RVS u klanu igrao.

Baš mi je drago što sam probao AA, sad mi CoD izgleda smiješno. Da nema užasnih bugova i laga koji je jednostavno grozan čak i na "low-ping" serverima, igra bi bila super.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 15:31 (naxeem).
17 godina
America's Army 3

Izjava da nema rusha nepije vode bar na PUB serverima. . . Na mapi Ranch, spawnam se u kuci, bez problema istrcim iz nje uletim u kanal, otrcim (rusham) neprijatelju na spawn, njihovom putanjom se zavucem za ledja i BAM skenjam sav tim bez ikakvih problema a onda otrcim do sljedeceg i isti scenario!

Call of Duty 4 RULEZ :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Izjava da nema rusha nepije vode bar na PUB serverima. . . Na mapi Ranch, spawnam se u kuci, bez problema istrcim iz nje uletim u kanal, otrcim (rusham) neprijatelju na spawn, njihovom putanjom se zavucem za ledja i BAM skenjam sav tim bez ikakvih problema a onda otrcim do sljedeceg i isti scenario!

Hmm, ovisi s kim igraš. Ako igraš protiv tima, onda ti to baš i neće proći, ali ako igraš protiv nekoliko samostalnih igrača, onda je prilično lako pobiti ih. Ja s frendom igram tako da idemo uvijek zajedno i pokrivamo se. Obojica dobijemo shitload of points na teamwork i healanje. Uglavnom gazimo cijele hrpe igrača jer većina igra k'o budale bez glave, samo jure za fragovima.

Jutros smo imali svaki po 60-tak bodova.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice