Danas će tako i biti - 100%! Za mene bi bilo svjetsko čudo da u trenucima kada igra tek starta nema laga, em što će biti ogromna navala, em što nas povijest uči - svaka nova verzija AA je imala problema s lagom, pa bi onda izašla neka mini zakrpa i stvar bi se popravila - do izlaska nove mape i nekih grafičkih poboljšanja i tako u krug...
Ali i to je dio "igre" - treba otrpjeti prvo neko zlo, da bi uživali samo oni izdržljivi, koji nisu klonuli duhom! :)
nadam se da se tvoje pretpostavke nece obestiniti. :D
i opet da pitam, oće li moja kanta moći vrtiti to iako nije dobra za minimum(neke igre može vrtit i da nije minimum).
nisam bio u toku, jel izašla finalna?
Komp ti je slabiji i od minimuma tak da buš moro sam isprobat. Trebala bi vrtit sam pitanje je na kojim postavkama i sa kolko FPS-a.
i opet da pitam, oće li moja kanta moći vrtiti to iako nije dobra za minimum(neke igre može vrtit i da nije minimum).
mogu ti samo reci da ja sa core2duo proc, 4 gb rama i istom graf ko i ti vrtim betu na jedva 25 fps-a :-/ ne ocekuj previse :P
Hoce se pokretnut kakva community grupa u Steamu? Da se gledamo preko nisana danas navecer ;)
Koji su vam nickovi u AA?
Ja sam corrupt_maggot (hrv. pokvareni crv).
Hoce se pokretnut kakva community grupa u Steamu? Da se gledamo preko nisana danas navecer ;)
Bilo bi super da se napravi nešto... AA3 čeka na disku i 21:00h, a onda boom hs, boom hs :)
btw moj steam: jodamod
Moj Kostolomac_Cro
Bas me zanima sta ce danas prvo pasti. Steam ili AAO official site. Negdje u 21:02
pozdrav herojima , da isprobam avatar :)
AA deployment klijent prvo pada, steam malo kasnije :)
a prijatelju pa mogao si si ubosti barem jos 1 gb rama pa to pitati,danas kupis 1 gb za 70-80 kuna
tih 512 sto imas vjerojatno nije ni na 800 mhz
jedva čekam makljažu za 2 sata cca. btw steam mi je joe_cavallo
Možeš slobodno pričekati 3-4 dana, jer će navala biti takva da ćeš teško igru pokrenuti danas.
Možeš slobodno pričekati 3-4 dana, jer će navala biti takva da ćeš teško igru pokrenuti danas.
ma brijem da ce biti moguce pokrenuti bez nekih povecih poteskoca. bar se nadam.. :)
Brijem da i Miro ima steam pa nek on napravi neki cro comunity i stavi password za ulazak, a koji bu password to nek napiše(š) na prvom postu ove teme...
A mi samo copy/paste password i nutra smo.
službene stranice gotovo da su pale :D
pola sata se otvaraju :D
a prijatelju pa mogao si si ubosti barem jos 1 gb rama pa to pitati,danas kupis 1 gb za 70-80 kuna
tih 512 sto imas vjerojatno nije ni na 800 mhz
ma 512 333mhz, budem ja uboo uskoro 2gb.
Miro, ako hoces, ovako se pravi grupa:
U steamu idi na Community>Group>Create a group
Tamo upises ime i kreiras link za grupu na steam community-u.
e, da, ako ti se ne pojavi create a group moras samo u community-u desno kliknuti na neki gumb i tamo upises nick i ok.
kada stvoris grupu, pozivas igrace (ako je grupa zatvorena) banas da nemogu pricati, izbacujes igrace iz grupe, dodjeljujes igraca tjedna itd.
Za sad i nije tak sporo skidanje.
Sad bi trebalo biti pusteno?
Pušteno je u 20 h,ja već skinuo 22%
Kak nemoš igrat?
Evo ovog trena mi je steam otključao igru. Vidimo se na prvoj crti bojišnice. HOOAH!