Alienware Custom Built Desktops....Križanje Božjee

poruka: 5
|
čitano: 1.178
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Svi koji vole kompjutere i hardware su sigurno čuli za Alienware računala i laptope.

Odlične preformanse, dobar izgled, ALI SU SKUPI AJME MAJKOOO...

Zato, što je bolje:

1.Naručiti jedan Alienware i bit najsretniji kompjuteraš u HR,

2.Složiti svoj preskupi PC i it opet sretak 'ko lud...

Što je bolje?

0 0 hvala 0
17 godina

Po meni je tocan odgovor pod brojem 2.

zasto?

Pa Alienware ces sigurno MASNO platiti, a koliko se sjecam, da ih treba naruciti iz SAD-a tako da jos placas postarinu, a i nisam siguran da isporucuju racunala u europu. previse kosta, jest da su kvalitetna i cudo izgledaju, preformance WOW (ne mislim world of warcraft, nego .... ono ... uzbudenje neko), ali Alienware naplacuje IME. Mislim da gubis garanciju otvaranjem racunala, tako da mozes zaboraviti ciscenje i umetanje jos rama, diska, ili bilo sta drugo.

Kad sklapas sovje racunalo, jeftinije ce te izici, moci ces staviti neku komponentu, koja ti se mozda vise svida nego u vec sastavljenom, znas di si ga kupio, imas garanciju, ito blizu, tako da mozes, nedajboze desi se nesto odmah otici i reklamirati proizvod.

Koliko Alienware bio privlacan, treba misliti i na ostale stvari.

moje skromno misljenje...

We are born naked, wet and hungry. Then things get worse.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2008 14:40 (goodye).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imaš u Rijeci online trgovinu koja radi s Alienware računalima.  evo ti link http://www.orsa-net.com/shop/

Imaš na forumu kod prijenosnih računala temu o alienware i možda tamo pronađeš informacije koje te zanimaju o nabavi njihovih računala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2008 14:57 (desh).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nožeš i naručiti iz Njemačke ali zadnji put dok sam uspoređivao Alienware konfiguracije iz SAD-a i Njemačke vidio sam da najbolja konfiguracija u Americi je puno bolja od najbolje konfiguracije u Njemačkoj, a cijene su ovakve 3000$ u SAD-u i 3000€ u Njemackoj (odnosno u Europi), cijene sam sad napamet rekao samo da prikazem omjer.

ali to je obicno bacanje novaca, platis puno zbog imena, ista je stvar kod drugih brandova poput Apple racunala itd.

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

bolje ti je složi si sam jer ak naručiš alienware iz sad-a u slučaju da nekaj ode PC moraš slat u natrag u sad-e

fuck yeah

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice