Aion: The Tower of Eternity

poruka: 264
|
čitano: 49.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Aion Croatia Community
17 godina
neaktivan
RE: Aion: The Tower of Eternity
naxeem kaže...

Malo mi to smrdi na umjetni lock da se stvore neki dojmovi.

Stari skeptik Osmijeh

Nego, trenutno me zanima, radoznalost, može li mi netko opisati kakva je mehanika interakcije igrača u melee borbi? Za primjer, je li čisto kao WoW, LOTRO i GW odabir protivnika (select) pa klikanje po skillovima ili je udaranje kroz klikanje mišem na protivnika (Diablo, Sacred, itd.) ili je udaranje tipkama pravca (AoC) ili neki drugi hibrid?

Thnx

17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
naxeem kaže...

Malo mi to smrdi na umjetni lock da se stvore neki dojmovi.

Stari skeptik Osmijeh

Nego, trenutno me zanima, radoznalost, može li mi netko opisati kakva je mehanika interakcije igrača u melee borbi? Za primjer, je li čisto kao WoW, LOTRO i GW odabir protivnika (select) pa klikanje po skillovima ili je udaranje kroz klikanje mišem na protivnika (Diablo, Sacred, itd.) ili je udaranje tipkama pravca (AoC) ili neki drugi hibrid?

Thnx

Sistem je, rekao bih, u potpunosti isti kao i WoW. Iako ne baš tako gladak u izvedbi.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
17 godina
segregator kaže...

Totalni je apsurd da za takvo smeće od igre treba toliko čekat, a AOC serveri zjape prazni Nevinašce

...

naxeem kaže...

Zanimljivo je da ni kada su serveri puni nema laga:) Malo mi to smrdi na umjetni lock da se stvore neki dojmovi. Kada su na WoWu serveri puni, lag se mrvicu osjeti na mnogim stvarima.

Kad bi bili umjetno puni, onda nebi bilo tolika kiša ljudi u svim zonama (izuzev možda početne)

Al neka, šamarajte po igri, slobodno kad vas to tolko veseli.

Faerdhur kaže...

Thnx

Bilo bi skroz isto ko WoW, LotrO i GW u smislu selektiranja protivnika, pa udri po raznim skillovima, da nije uveden sistem buffa i debuffa za vrijeme micanja.

Znači, ako se mičeš za vrijeme fajtanja to utječe na statove, ako se mičeš unaprijed raste ti damage, ali pada defense, lijevo/desno ti povećava evasion, umanjuje damage koji primas i movement speed, unatrag raste parry i block za dosta, također umanjuje damage koji primaš, ali je movement spor.

17 godina
neaktivan
Dachande kaže...
Bilo bi skroz isto ko WoW, LotrO i GW u smislu selektiranja protivnika, pa udri po raznim skillovima, da nije uveden sistem buffa i debuffa za vrijeme micanja.

Znači, ako se mičeš za vrijeme fajtanja to utječe na statove, ako se mičeš unaprijed raste ti damage, ali pada defense, lijevo/desno ti povećava evasion, umanjuje damage koji primas i movement speed, unatrag raste parry i block za dosta, također umanjuje damage koji primaš, ali je movement spor.

Znači, ima nekakav immersion. Čisto onako, "statistički" to proučavam.

Nisam baš oduševljen igranjem tako da samo gledam animacije ratnika koji mlati dok klikam skillove. Bilo je to dobro jedno vrijeme, ali postane odbojno, a da ni ne znaš kad se dogodilo. Znaš i sam koliko je LOTRO bogat i zanimljiv svijet, ali jednostavno mi je postalo neprivlačno na ovaj način boriti se u Middle-earth. Ali izgleda da još dosta ljudi voli takvu borbu. Meni je immersion kad bar klikam po protivniku (Diablo-style) pa tako imam dojam da "mlatim", a da ne govorimo o tome koliko AoC mehanizam uposli igrača i unese ga u borbu.

Aion je relativno nova igra, pa su napravili maleni pomak, a ipak zadržali taj sustav. Zanima me kad će tržištem zavladati mehanizmi koji više povezuju avatara i igrača u samome virtualnom svijetu i borbi.

Thnx

17 godina

A ne znam. Moguće da bi to bilo bolje.

Ne mogu si to trenutno zamisliti. Meni ovako paše, ipak sam donekle casual igrač, nemam ni živce ni reflekse za bjesomučno kliktanje. (iako ponekad ako mi zatreba frenetično micanje i klikanje, odigram FPS)

A za immersion su mi bitni drugi elementi, mjuza, atmosfera, priča. A donekle i community. No možda samo zato što nisam vidio bolje, naravno. Ali velim, čini mi se da takav borbeni immersion o kakvom ti pričaš nije za mene, maknuo bi mi pozornost sa ostalih stvari u igri.

16 godina

Igrao sam betu.....do lvl 10 mi je bilo fora dalje dosadno......Tipicni asian grind fest

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ok, nisi igrao. Stojim iza toga. Ili si koma igrač.

Lvl 24 i još nisam grindao. Questova ima taman. Ok, pola 22. levela je bio neki grind kad sam pomagao ekipi iz legije(gilde) za questove, pa sam tak natuko pola levela.

A da ne kažem da mi je ovo 4. put da sam do tu došao, pošto sam bio u svih 6 closed beta i open beti. I nemam osjećaj grinda ili ponavljanja.

Ali dobro, stvarno puno ljudi ima Eyes Wide Shut, tako da me ne čude ovakvi komentari.

17 godina
Faerdhur kaže...

Znači, ima nekakav immersion. Čisto onako, "statistički" to proučavam.

Nisam baš oduševljen igranjem tako da samo gledam animacije ratnika koji mlati dok klikam skillove. Bilo je to dobro jedno vrijeme, ali postane odbojno, a da ni ne znaš kad se dogodilo. Znaš i sam koliko je LOTRO bogat i zanimljiv svijet, ali jednostavno mi je postalo neprivlačno na ovaj način boriti se u Middle-earth. Ali izgleda da još dosta ljudi voli takvu borbu. Meni je immersion kad bar klikam po protivniku (Diablo-style) pa tako imam dojam da "mlatim", a da ne govorimo o tome koliko AoC mehanizam uposli igrača i unese ga u borbu.

Aion je relativno nova igra, pa su napravili maleni pomak, a ipak zadržali taj sustav. Zanima me kad će tržištem zavladati mehanizmi koji više povezuju avatara i igrača u samome virtualnom svijetu i borbi.

Thnx

Meni je Dark Age of Camelot recimo bio najbolji...u fajtu imaš hrpu razmišljanja što napravit, melee 1vs1 mi je do sada neprevaziđen, a 8vs8 je toliko dobar da ako je DAOC #1 po tom pitanju, onda nema ništa na 2., 3. i 4. mjestu, tek možda na petom i dalje slijede sve ostale igre

Siege ne treba ni spominjat, čak ni WAR koji je radila ista firma, nakon godinu dana od izlaska nije ni blizu

Bivša DAOC ekipa kaže da je Aion najbliže DAOC-u od svih, al ja ću ipak pričekat nakon lošeg iskustva sa ostalim MMO-ima dal će taj entuzijazam ostat

Edit: u AOC-u mi je svaki gušt ubilo to što bi me ubijali assasini kojima je dovoljno bilo radit "white damage" dok ko jeleni skakuću oko mene, i budu stalno izvan "cone of fire", totalno nerealno i glupo

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 12:03 (segregator).
17 godina
neaktivan

Aionova borba nikakve veze s DAOC-om nema. Vrlo je slična WoW-u, ali s pauzama između "udaraca".

Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
17 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Ali dobro, stvarno puno ljudi ima Eyes Wide Shut, tako da me ne čude ovakvi komentari.

Ne vrijedi ti ulaziti u obrane bilo koje igre, osim ako nije neka velika glupost izrečena. Ljudi nemaju takve oči o kojima govoriš, svi ljudi imaju jednostavno oči, ali svi gledamo različito.

Potpuno razumijem tvoj stav i podržavam, iako ne igram Aion, jer je to univerzalan stav nekoga tko u nekoj igri cijeni nešto i igra iz zadovoljstva. Ako netko ne nalazi zadovoljstvo u tome, igra može biti i megapopularna i jako dobra, ali ne vrijedi. Svatko ima svoje.

17 godina
neaktivan
segregator kaže...

u AOC-u mi je svaki gušt ubilo to što bi me ubijali assasini kojima je dovoljno bilo radit "white damage" dok ko jeleni skakuću oko mene, i budu stalno izvan "cone of fire", totalno nerealno i glupo

U svakoj igri (gotovo u svima) gdje moj PvP protivnik skakuće oko mog avatara to ubija zadovoljstvo igranja, te je i to jedan od razloga mojeg odustajanja od PvPa, odnosno MMOa. Nema čestite i "ratnički" dostojanstvene igre gdje se sudaraju dva čelika i stoje jedan naspram drugog do "smrti", nego uvijek, ali uvijek se skakuće i mislim da mi je vrijeme da se izbljujem i ostavim te gluposti koje ubiju lore igre.

17 godina
Faerdhur kaže...
Dachande kaže...

Ne vrijedi ti ulaziti u obrane bilo koje igre, osim ako nije neka velika glupost izrečena. Ljudi nemaju takve oči o kojima govoriš, svi ljudi imaju jednostavno oči, ali svi gledamo različito.

Potpuno razumijem tvoj stav i podržavam, iako ne igram Aion, jer je to univerzalan stav nekoga tko u nekoj igri cijeni nešto i igra iz zadovoljstva. Ako netko ne nalazi zadovoljstvo u tome, igra može biti i megapopularna i jako dobra, ali ne vrijedi. Svatko ima svoje.

Apsolutno se slažem sa tobom. Svako voli i cijeni nešto drugo. I to je super.

Stvari zbog kojih se ja živciram, i zbog kojih uskačem u obranu, su nesubjektivne prirode. Svako može reć "nije mi sjela igra", i sve 5. Ali ne može reć da je tipičan asian grindfest, ili bilo kakve slične neutemeljene izjave.

17 godina

evo i ja san kupija to cudo od igre

inace san player sa dugim mmo stazom, 3godine guild wars, 2 godine wow

odustao od guild warsa, postane dosada, a wow mi je dosadio iz osobnih razloga

pa eto rekoh ajd spici 500 kuna kupi igru pa provat mozda se isplati. skocio do algoritma, instalira, lipo radi sve itd

baza je kad si prvi put onda si bas noob nemas pojma al eto malo po malo skuzis kako to sve ide

opcenito na prvi pogled igra je strava sto se tice grafike, ipak je to crysis engine ako se ne varam ispravite me

pratio sam duze vremena igru i odlucija se za spiritmastera prvenstveno zbog spirita, eto nesto iz wowa ostalo kad gledas warlocke i huntarde gamad uvik radi veci dps od tebe :D inace bi rangera uzeo, jako volin tu klasu jos od guild warsa, al nema peta pa doviđenja

combat system nije los, chain moves mi je nesto dobro sto prije nisam vidio. malo mi ide na zivce sta ne vidim aggro, tj emnity il tako nesto al valjda ce ubuduce doc do toga

tek sam lvl 19 pa ne mogu pametovat o pvpui instancama, ali do sada sta sam vidija jedino mi smeta to sta za group questove jako sporo nalazim ljude pogotovo tanka i healera.

doduse tako je bilo i jedno vrime uwowu, al su uletit dual spec pa imas healera i tankova ko blata

igra je za sada zadovoljila moje ne tako skromne apetite, pa u daljnjim levelima vidit cemo kako se situacija razvija

May the Force be with you
16 godina
Obi Wan kaže...

...

Cryengine, to je engine od Far cry-a (prvog djela.)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan

ja sam lv 17 i do sadi mi je sve ok

wow sam igao 4 godine i malo mi je dosao

recida li craftas i kako

gdje kupiti dodatni beg jer mi se ovajk začas napuni

pozdrav

tateK
17 godina

pa sta se tice craftanja imas profesije sta mozes nauci tako da radis ka daily questove u wowu

ovo ti je link za profesije pa se plozu, tu i ja dosta citam o igri itd, jer bas ne znan sve ko prije kad san bija u wowu

http://powerwiki.na.aiononline.com/aion/Crafting

e sad sta se tice toga uzimanja profesija ljudi okolo govore da bi bilo najbolje da ih uzmes oko 25 levela. ja san uzeja alchemy i tailoring trenutno, al vidit cu ubuduce sta cu dalje

za dodatni inventory slot ili tzv cube

http://powerwiki.uk.aiononline.com/aion/Inventory

to ti je najbolje otic u banku u glavnom gradu i imas cube mastera ili tako nesto i platis i prosiris inventory

May the Force be with you
17 godina
neaktivan
hvala lijepa
tateK
17 godina

Kakav je način plaćanja u Aionu?

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
17 godina
neaktivan

Onda? Igra li tko to više?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Onda? Igra li tko to više?

Odustao sam nakon 20ak dana igre... ne sviđa mi se.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
16 godina

Vele da je wowwannabe sa naglaskom na heavy grind u svakom pogledu... volio bih cuti iz prve ruke buduci da moji nitko ne igraju, ali iz vidjenog (youtube i slicni izvori) slazem se sa opisom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

...mene zanima kakav je PvP i dali se isplati sav taj grind zbog njega?Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina

Jel igra još ko?

Naravno da igra.

Wow wannabe? Još ste na tome? - to sam već prošao 1001 put, neda mi se opet o tome.

Dal je dobra? Je, dobra je. Ali najbolje da probaš sam. Ljudi imaju različite ukuse.

17 godina

Može li mi netko molim vas objasniti kakav je sistem plaćanja u aionu?

Prepaid, po vremenu igranja...

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
17 godina

Stvarno ne kuzim ova pitanja...

Platis igru 349 kn, i mjesecno placas pretplatu oko 100kn.

Isto ko i WoW, LotrO, Everquest, Conan, Warhammer, EVE...

17 godina
protjeran

propalo kak sam  i rekao

pogledajte samo koliko se accounta prodaje...lol...razočarenje svima nama...žalosno da jednu ovakvu igru owna jedan (

..
)

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

propalo kak sam  i rekao

Ne mora propasti, vidjet ćemo, samo je splasnulo kao i mnoge druge MMO igre poslije izlaska WoW kad je postavljeno neko mjerilo. Možda Aion još dugo ostane sa svojom bazom fanova.

17 godina
protjeran

slabo je sve to

znam par ljudi koji su bili totalno nabrijani, ludilo...sad se jedva sjećaju igre...

lol

nemože te zadržat

istina da će biti par fanova..al tako neće igra moć živjeti dugo..nema zarade softu

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja jos uvijek ne vidim da je propalo.

I nisi dao neki dokaz. No dobro, tebe je razocarala. Mozda i jos neke. Al ne vidim da je propala.

Sto ne znaci da nece. Ali zasad pricas bezveze.

15 godina
neaktivan
doxy kaže...

propalo kak sam  i rekao

pogledajte samo koliko se accounta prodaje...lol...razočarenje svima nama...žalosno da jednu ovakvu igru owna jedan (

..
)

Kakva laprdanja.....a sta je to propalo?

Igrica je sasvim ok i ima mrak tematiku i grafiku i pvp.....da nekad igra misli da si mali koreanski bot pa grind zna iritirat i naravno fun part je kad si lvl 50.....ali nvm....wow i sva ostala mmo govna su NEMOGUCE ULTRA WTFOMG fun na lvl 10 jelda......smijesni kriterij za komentiranje igre dok nitko nije veci lvl od 20....tragikomedija.

Sto se tice kopnstantnog wowa....pa ljudi vi mora da ste malo panglu ako vam to jos nije dosadilo i ubilo volju za gamingom i kompom

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Aion Croatia Community
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice