Aion: The Tower of Eternity

poruka: 264
|
čitano: 49.707
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Aion Croatia Community
17 godina
RE: Aion: The Tower of Eternity
naxeem kaže...

Mislim da je malo smiješna ta vaša opsesija Aionom koji je zapravo samo azijska verzija WoW-a.

Sorry, al ja sve više imam osjećaj da ti po raznim temama pišeš o stvarima koje nisi probao. Npr vidi ovo:

http://www.mmorpg.com/blogs.cfm?isapi_rewrite_remap=Paragus1%2F072009%2F4306_Aion-Updated-Impressions-and-the-Abyss&bhcp=1

"

Conclusion

I really am looking forward to seeing how this all pans out when the game releases in North America.  The game has solid PvP rewards, risk, and keeps / artifacts for people to fight over.  For all the comparisons you hear about this game with WoW because of the playstyle, I'm starting to think it might be in many ways like an asian DAOC.  If everything works out, I think this game could offer a lot to people who were fans of DAOC and disgruntled Warhammer fans.  I look forward to continuing my journey on the Chinese version a while longer, and I am curious to see how the patches NA will have at release alleviate some of the issues with the game.  If they can reduce the grind as they claimed in a recent interview, then I think this will be a game a lot of people will probably be jumping into if the end game ends up being solid."

Dolazim do zaključka da ti sve radiš/igraš površno ili da ti je bitan samo celofan, a ne i ono što je u njega zapakirano. Ja sam recimo igrao i AOC i DAOC i utrošio jako puno vremena na obje igre i sve što mogu reći da je DAOC >>> AOC u svakom pogledu osim grafike, koja je na kraju najmanje bitna, jer ako mi je samo do grafike mogu uzeti i neku single player igru. Znam vjerojatno preko 100 ljudi koji su igrali obje igre i još ni od jednog nisam čuo da kaže da je Conan bolji od DAOC-a (isto doduše vrijedi i za WAR, a za AION ćemo vidit)

16 godina
neaktivan

U potpunosti se slazem s postom od Naxeema. Igrao sam chinese betu i europsku closed betu i misljenja su mi jednaka naxeemu. Bas sam jucer frendu pricao kako ce biti gro ekipe napocetku i onda ce svi otici zbog nedostatka noviteta i sve vec prije vidjenoga. Pravi kralj fantasya je wow i ne vidim tako skoru promjenu u buducnosti. 

Wow je od samog pocetka imao ono nesto, ne mogu tocno opisati ali nekakvu pivlacnost koju sam osjetio vec kod prvog igranja. Kod Aiona je stvar drugacija, kada sam je prvi puta pokrenuo nisam osjetio nista, cak mi je nekako sve djelovalo suplje i umjetno. Tjerao sam se da igram svaki dan jer su mi drugi govorili kako postane bolje nakon nekog vremena. Istina je ta, da to jednostavno nije tako. Ako se ja moram siliti da igram prvih 10 lvla, ne vidim zasto igrati i siliti se/dosadivati jos extra 40.

Aion je uspjesan u kini i neka je, ali to kod nas ne prolazi tako. Ljudi jednostavno ne prihvacaju tako lako taj stil igre.  Aion ima feel kao Lineage, ako niste volili taj naslov necete niti Aion ;)

Takodjer dajem prednost Champions Online-u po orginalnosti i samoj formuli zabave. Co ce uvijek imati ljude koji ce igrati za Aion nisam toliko siguran.

This is usually the part where people start screaming
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 12:55 (Sylar).
Moj PC  
2 1 hvala 2
17 godina

Pa naravno ako ti se svidio WOW da ti se neće svidjet AION.

Ja recimo kad igram WAR onda kad mi treba PVE onda bježim od DAOC ekipe ko od kuge i uglavnom PVE odrađujem sa bivšim WOW playerima...al bogme kad idem RVR onda radim obrnuto, bježim od WOW ekipe koliko god mogu

Puno ljudi voli tu repetitivnost PVE-a kad unaprijed znaju što treba učiniti u svakom trenutku nakon što su nešto odradili 100 puta, ja recimo više uživam mlateći se protiv živih protivnika

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 12:42 (segregator).
17 godina

segregator je dobro rekao.

Da su WoW i Aion slichni, bili bi ti dobri oba. Sama cinjenica da ti Aion ne valja govori u prilog njihovoj razlicitosti.

Sto se Sylara tice, postujem, to je stvar osobnog ukusa. Njemu se igra jednostavno nije svidjela. Super. Svako voli nesto drugo.

Ali naxeem ne prica o ukusu, nego iznosi netocne stvari. Da budem iskreniji, istina, vecina mmo igara su donekle slicne, i po tom pitanju jesu slicni. Isto ko sto su sve igre slicne, WAR, WoW, Conan, Lotro...Jedino se EVE razlikuje po tom pitanju.

Ali ovo sto naxeem kaze da je to odbojna kopija WoW i sta ja znam, to je presmijesno. Da nije moderator foruma, cinilo bi mi se ko obicno trollanje, i zato mi je zao sto ce dosta ljudi vidjeti da tako respektabilan covjek pljuje po aionu i povjerovat mu, umjesto da sami probaju. A pitam se dal je i naxeem uopce probao igru, i koliko.

Sylar, btw, WoW nije unio skoro nikakve novosti u svoj zanr, samo je donio popularnu fransizu, sa jednostavnom grafikom igrivom na raznim racunalima. Taj ingeniozni WoW je u biti kopirao Everquest u ogromnoj mjeri, a i ostale igre u to vrijeme. A i dan danas dosta svog uspjeha duguje konstantnom "posudjivanju" uspjesnih recepata od drugih igara. I svaka cast, oni to rade dobro. WoW je zabavan, ali da se govori da je on originalan, i da drugi kopiraju njih je stvarno presmjesna cinjenica koju mogu izreci samo neupuceni u mmo scenu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dachande, ne trolam - iznosim svoje viđenje stvari. Već 22 godine (otprilike) igram igre i mislim da mogu procijeniti.

Ne pljujem ja po Aionu baš, ali mi se čini da je tebe strah da će netko popljucati Aion pa da se Aion neće igrati. Zar je Aion tako klimav da mu može naštetiti pljucanje jedne osobe (ma kako respektabilne) na nekom forumu? - Mislim da ne. Uostalom, često je pitanje ukusa i ja ovdje u 50% komentara najmanje, iznosim svoj ukus, a ne samo objektivu.

Svakako preporučam svima da probaju Aion.

Ono što mene iritira: apsolutno neupotrebljiv sustav downloada US/EU klijenta (North American igram kao preorder key vlasnik i imam headstart). Nemoguće je downloadati igru - morao sam se igrati hakera da je nabavim. To me podjseća na GOAu i WAR - još je gore od njih.

Nadalje, Aion ima definitivno neke stvari bolje riješene - lootanje, spellovi, kretanje, sve mi se to više sviđa, ali ima jednu boljku - neodoljivo podsjeća na JaŽelimBitiWoWSamoBolji. Questovi, spellovi, kretanje, animacije, borbe, sve je to isto kao WoW. Ja bacam spell, on baca spell, ja trčim, on trči, sve se računa po turn based modelu i kockicama itd. (karikiram). - Istina, Aion ima chain spellove bolje riješene, u WoWu je borba malo više loose. Grafika je bolja, ali baš me briga. Jednostavno je Aion WoW koji želi biti bolji. Osnove mehanike su iste - sada će netko reći "ali u Aionu letiš odmah" - WTF? I? To nema veze s mehanikom igre, to je dizajnerska odluka, ali se sve svodi na isto.

AoC je dosta sličan, ali ima sistem borbe koji je svježiji, ima siege bitke. WAR je malo manje svježiji: nudi scenarije (battlegrounds) ali i RvR, koji nažalost nije proradio zbog očajnog balansa klasa - a mislio sam da ima perspektive. Sve ostalo je inferiorno WoWu.

Champions Online je pravo osvježenje - igra bi itekako mogla uspjeti, a ja ću kupiti odmah 6-month pretplatu jer je igra zabavnija i od WoWa i Aiona i WARa... vidjet ćemo koliko dugo, ali...

Ako se zaželim klasičnih raidova, dobro balansiranih klasa, ružne grafike i fantastičnog feelinga dobre franšize, syebanog supporta, igrat ću WoW. Ja WoW ionako smatram govnavom igrom u dobrom dijelu, ali je najbolji jednostavno. - Odigram ekspanziju, izlevelam, skupim best gear u prvim instancama i dosadi mi - mrzim farmanje i ne trpim kretene i dječurliju po raidovima -- nemaš pojma koji mi je gušt bio igrati WoW 20 sati dnevno kad je WotLK izašao: imaš šačicu najboljih igrača i uistinu su dobri, jer retardi i djeca rijetko mogu u startu igrati bez taktika i bez detaljnih uputa. Kasnije kada krene farm i kada se ljudi prestanu logirati na 3Drakers i Immortal ach., a sjate se na obični farm, tada shvatiš da je najbolje da se više nikad ne logiraš do iduće ekspanzije.

Dakle, nije WoW savršen, možda je Aion i puno bolji, ali je kopija i to (meni) smrdi; nova je igra, ima očajne tehničke uvjete za EU/USA betu, a to odaje činjenicu da im baš ovo tržište i nije drago, a to me odbija dodatno od igre.

Što se mene i MMO-a tiče, igrat ću (kad stignem jer imam skoro 0 vremena) Champs Online, pa betu Star Treka, Star Wars... a ako propadnu sve 3, uvijek se mogu vratiti izguštati u Cataclysm. Star Trek i SW sigurno donose novu mehaniku, ST jer je posve drugi tip igre, SW po viđenom. Champions je (po beti) jako zabavna igra, ali ne znam baš za end-game tj. kada dosadi.

Aion je, po mom osobnom mišljenju koje može biti čisto sranje i posve pogrešno, obični WoW wannabe i to me smeta. Ništa me nije privklo, levelanje mi je bilo dosadno jer sam sve to vidio, izuzev nekoliko uzdaha: "ah, vidiš, WoW ovo mora na ovaj način".

Drugima Aion možda posve bude zakon (nekim mojim frendovima je LUDNICA i već su preorderali), a možda Aion i ubije WoW. Nitko ne zna. Svi imamo različit ukus.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan
Dachande kaže...

segregator je dobro rekao.

Da su WoW i Aion slichni, bili bi ti dobri oba. Sama cinjenica da ti Aion ne valja govori u prilog njihovoj razlicitosti.

Sto se Sylara tice, postujem, to je stvar osobnog ukusa. Njemu se igra jednostavno nije svidjela. Super. Svako voli nesto drugo.

Sylar, btw, WoW nije unio skoro nikakve novosti u svoj zanr, samo je donio popularnu fransizu, sa jednostavnom grafikom igrivom na raznim racunalima. Taj ingeniozni WoW je u biti kopirao Everquest u ogromnoj mjeri, a i ostale igre u to vrijeme. A i dan danas dosta svog uspjeha duguje konstantnom "posudjivanju" uspjesnih recepata od drugih igara. I svaka cast, oni to rade dobro. WoW je zabavan, ali da se govori da je on originalan, i da drugi kopiraju njih je stvarno presmjesna cinjenica koju mogu izreci samo neupuceni u mmo scenu.

Nitko nije rekao da je wow original sto se tice gameplaya. Po loru sigurno je, ali po gameplayu nije. Ono sto sam rekao je da je to najbolji fantasy trenutno na trzistu, naravno to je opet samo moje misljenje :D

Znam da ima ljudi koji vole Aion i stvarno se cini da ih zabavlja. Neka, ja ne zelim niti cu ikada govoriti protiv necega sto drugu osobu cini sretnom, dapace. No glupo je sada raspravljati koji ce mmo biti bolji, a koji nece jer svatko ima svoj ukus. Dobro je iznijeti svoje misljenje, ali glupo se je svadjati oko toga.

Ja moram reci da dijelim misljenje naxeema u nadolazecim mmo-ima i nadam se dobrom ishodu u svim trima. Ja cu ostati na sw i sto-u u to sam siguran, takodjer cu igrati i co jer to me zabavlja. Mene isto ne zanima end game farming i slicne stvari. Igram igru dokle god me zabavlja, kada prestane biti zabave i postane nesto sto moram raditi tada znam da sam presao granicu i onda stanem :D

Evo nadam se da sam objasnio svoje stajaliste na dovoljno dobar i razumljiv nacin.

This is usually the part where people start screaming
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 16:57 (Sylar).
17 godina

@Sylar

Pa i ja se slazem za SW i ST, a i Champions online su mi se jako dopali u open beti.

A ST znam da cu uzet life sub bez obzira kakav bude :D

I nisi ni morao objashnjavat svoj stav. Nekome neka igra lezi, nekome ne. Tvoj prvi dojam je bio katastrofa, i sve 5.

@naxeem

E, ovo je bolji komentar ;)

Ali, osvrnuo bi se na to sto si rekao. Izdvojio si razlicitosti AoC-a i WAR-a koje ima i Aion, cak i brojnije. A ono po cemu si rekao da je AION kopija WoW-a, se odnosi i na AoC i WAR, oboje su po toj poanti slicni. Baci spell, primi spell, trci, bjezi... Pa u nacelu su i Champions online takvi.

A s druge strane, i sam si naveo puno stvari po kojima se razlikuju, i animacija, grafika, letenje, spellovi - chain i to. Ja bi dodao i stigme, craftanje, te sto se pvpa tice, riftanje, i abyss.

Ali da, igrat ce ga puno djecurlije koji ce htjet bit najbolji ko sto kazes, ali to je normalno. Ali to govori o djeci a ne o igri.

I ne, nisam zabrinut za uspjeh AIONa, vjerujem da ce uspjest. Da se povodim uspjehom i brojem servera, nebi jos dan danas igrao LotrO. Zao mi je jedino sto hrvatska publika skoro uopce nije upucena u AION, dapace odbacuje ga i bez probavanja, a posto sam osobno ukljucen i nas community htio bi da nas ima vise.

I ovo sto si rekao za download, to mi iskreno nije jasno. Ja sam skinuo bez problema, za par sati. A to sto se EU verzija ne moze igrati na US serverima mi je normalno. Na to sam navikao vec 2 godine u Lotru i ne vidim to kao problem.

17 godina
naxeem kaže...

AoC je dosta sličan, ali ima sistem borbe koji je svježiji, ima siege bitke. WAR je malo manje svježiji: nudi scenarije (battlegrounds) ali i RvR, koji nažalost nije proradio zbog očajnog balansa klasa - a mislio sam da ima perspektive. Sve ostalo je inferiorno WoWu.

Champions Online je pravo osvježenje - igra bi itekako mogla uspjeti, a ja ću kupiti odmah 6-month pretplatu jer je igra zabavnija i od WoWa i Aiona i WARa... vidjet ćemo koliko dugo, ali...

Sistem borbe je svježiji, ali ko god je probao siege u DAOC-u može samo sa žaljenjem odmahnuti glavom kad vidi kako je izvedeno u AOC-u.

Balans klasa je najmanji problem za WAR rvr, najveći problem im je što su, paradoksalno, poslušali igrače i izbacili SVE što je imalo ikakve veze sa skillom, a iritiralo je noobove u DAOC-u, pa su tako izbacili pravi stealth, uveli mirror klase, smanjili uticaj opreme i realm rankova...i dobili prvi "komunistički" MMO - totalna uravnilovka.

WAR je osim toga uveo PQ-e koji su genijalno napravljeni i zapravo su (meni) jako zanimljivi i zabavni, ali su za modernu generaciju koja hoće biti instant level 40 - dosadni, što je prava šteta jer ih ima toliko da mi se čini da su 80% razvoja utukli u to.

17 godina
neaktivan

Nisi dobro pročitao moj post. Ne vidim kako je AoC-ov sistem borbe isti kao WoW/Aion kada je drugačiji? Nadalje, Champions Online mehanika je posve nešto drugo od svih navednih - jesi ikad vidio igru? Dakle, u igri biraš setove skillova, attack nije boundan, već možeš slobodno dodgati itd. Daleko drugačije od viđenog - akcijski elementi su puno zdraviji.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina

Necemo o Championsima i Conanu sad ovdje.

Conan je po meni isti, da dodani su comboi, mozes se micati, ali po meni je to i dalje sve slicno.

Championse nisam previse, nazalost samo do lvl 7.

16 godina
neaktivan

Da vas iskreno kazem meni se cini da vi svi trazite neku igru skojom ce te popunit ovo slobodno vrijeme do dolaska ST i nekih drugih naslova.

NCsoft je pogodio savrsen timing za ovu igru u vremenu s malo ili skorom nista mmo-a.

Jedino tko je jos tu su Championsi koji su automatski postali "rivali" aion-u.

Iako su to 2 razlicita naslova namijenjena razlicitoj publici i dalje se usporeduju sto je zalosno jel champions gubi mnogim stvarima i igraci dobivaju lose dojmove o toj igri.

Aion vjerovatno nebi nikad se proslavio da nije sada dosao jel budimo realni zbilja se ne razlikuje od drugih azijiskih mmo-a sto je zbilja jadno za tako hvaljenu igru poput aiona.

A tu je jos i mjesecna naknada za igranje... nebi je spomenuo da GUILD WARS 2 ne radi ista firma.

GW2 zapravo je igra koja ce biti posebna koja ce slicno izgledat kao aion koja ce imat 100 posto vise igraca i sto je nekim igracima najvaznije biti ce 4 FREE.

Sada dode pitanje kakve ce gubitke imati AION kada dode GUILD WARS 2??? 

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam u čemu to CO gubi od Aiona? U grafici? Koga briga za grafiku?

16 godina
neaktivan

tocno meni je igrivost najvaznije a i ljudi seru po championu zbog lagga??? ja kada sam igro na beti nije mi steko nista ili samo ponekad ali tako je i na svim igrama (imam wow i war)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo je Aion tema.:)

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 17:52 (naxeem).
17 godina
zagrebchanec kaže...

GW2 zapravo je igra koja ce biti posebna koja ce slicno izgledat kao aion koja ce imat 100 posto vise igraca i sto je nekim igracima najvaznije biti ce 4 FREE.

Sada dode pitanje kakve ce gubitke imati AION kada dode GUILD WARS 2??? 

GW2 će biti besplatan, ili ćeš ipak morati kupiti svaka 3 mjeseca ekspanziju za 400 kuna umjesto da plaćaš svaki mjesec 80kn za pretplatu?

16 godina
neaktivan

Jel tebe netko tjera da kupis ekspanziju koja ce veliko prosiriti igru??? Nije bitno i dalje ces moci igrat igru i bez te ekspanzije...

1 0 hvala 0
17 godina
zagrebchanec kaže...

Jel tebe netko tjera da kupis ekspanziju koja ce veliko prosiriti igru??? Nije bitno i dalje ces moci igrat igru i bez te ekspanzije...

A ono, ne kupujući ekspanzije ništa ne gubiš od gameplaya... Neodlučan

15 godina
protjeran

Bok,

Bas sam sada malo gledao filmice o Aionu, pa me zivcira kada prilikom udaranja, zenski likovi se deru kao Šarapova u tenisu

mozda su muski malo tisi ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

osobno nisan proba Aion al san zato igra WoW dosta i mogu reč da se Aion čini dosta zanimljiviji, svi za svaku MMO igru govore da je kopija WoW-a, al baš baš za svaku, čak san čua da je jedan lik reka daje Eve online kopija WoW-a pa sad znate koliko ljudi daleko idu, i poznata je činjenica da WoW nije donia toliko inovacija koliko svi misle, i naravno die hard fanovi nikad neće priznat niti jedan MMO osin WoW-a, jer znan takve ljude, iman par takvih prijatelja, svi su toliko uživljeni u taj WoW da su naučili svaki potez napamet i onda su "glavni" u igri i zato se boje provat nešto novo jer in se sviđa bit fanboy koji zna svaki spell i svaku istancu napamet, WoW je bia jedna od najigranijih igara već 5 godina i sve teže i teže ostaje na vrhu i sad kad Aion izlazi svi su se uspaničili i zato odma svi brane WoW i govore da ga je Aion kopira, al ja nevidin niti jednu stvar u kojoj je Aion kopira WoW, a da to nije viđeno prije WoW-a....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pričaš gluposti jer je EVE Online napravljen puno prije WoW-a, otprilike godinu ipo dana i nema nikakve veze s tom igrom u niti jednom segmentu. Baš niti jednom... osim što je Massive...

WoW-aši se nemaju čega bojati jer je Aion čisto dosadan. Da, WoW je od mnogih kopirao, ali Aion je baš... kao da su Kinezi/Korejci rekli "ajmo izbacit Amere s našeg tržišta i napravit WoW s našim anime likovima".

15 godina

baš zato san i spomenia Eve online da van pokažen koliko daleko die hard WoW fanovi mogu ić...

onda su po tebi svi MMOi kopije WoW-a, jer ja nevidin logiku po kojoj je Aion kopija WoW-a, ja san za nju čua još 2006. i imala je inovacije kojima WoW nije bia ni blizu, i stvarno neznan šta vi tu vidite zajedničko...

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 11:26 (slimyyy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sablja kaže...

Bok,

Bas sam sada malo gledao filmice o Aionu, pa me zivcira kada prilikom udaranja, zenski likovi se deru kao Šarapova u tenisu

mozda su muski malo tisi ;)

Sa ovim 1.5 patchom koji ce biti na EU launchu maknuli su te krikove za western tržište :)

17 godina
neaktivan

Isprobah Aion beta... OK, zabavno je, stvarno, priznajem iako neću igrati MMO (osim možda casual neki iduće godine) i ja stvarno volim što je to novi uradak od izdavača moje legendarne i gotovo kultne Guild Wars (ali ne i od genijalaca ArenaNeta)... no, međutim, Aion je deja vu + meni omrznuti azijatski kič...uninstall.

Dachande kaže...

Conan je po meni isti, da dodani su comboi, mozes se micati, ali po meni je to i dalje sve slicno.

naxeem kaže...

Ne vidim kako je AoC-ov sistem borbe isti kao WoW/Aion kada je drugačiji?

Koliko god sustav MMO sve više nema prostora za ponuditi nove stvari i redundantan je i repetitivan i u AoCu - uvođenje comboa na takav način kao tamo je nevjerojatno zabavan element, privlačan, bitno različit i vrlo imerzivan, bar za većinu čija sam mišljenja čuo, uz svoje iskutstvo.

sablja kaže...

pa me zivcira kada prilikom udaranja, zenski likovi se deru

Duke kaže...

Sa ovim 1.5 patchom koji ce biti na EU launchu maknuli su te krikove za western tržište :)

Bez obzira maknuli ili ne te glasove, u Aionu nažalost ostaje ono defaultno iritantno anime-manga ozračje kod kreiranja likova i animiranje njihova ponašanja kao prenaglašeno herojsko prepotentno i pompezno, puno šarenih particlea u borbi, u azijatskom stilu. Da ne govorim o dječjim glasovima ženskih likova, na koje drkaju pedofili, krupnim očima, itd. Srećom, to se može donekle ublažiti pri stvaranju lika na početku, kao što se moglo nekako zataškati i u prvom Guild Wars.

Iskreno se nadam da će Guild Wars 2 "muški" zgaziti sve te pederluke u Aionu, te bar nama Europljanima ponuditi malo ozbiljnije ozračje kako su već najavili zadnjom ekspanzijom uvođenjem  Norn rase (u GW2, nažalost, i malih Asura i vilenjačkih Sylvaria) i igrivosti Charra i iz concept-arta ekspanzije iz najava za GW2 (slike dolje).

Me a skeptic? I hope you have a proof!
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 9:32 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Već vidim na toj slici oversized mač...

17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Isprobah Aion beta... OK, zabavno je, stvarno, i ja volim uradak ekipe moje legendarne i gotovo kultne Guild Wars ekipe... 

Guild Wars je  produkt ArenaNeta, a NCsoft je izdavač(sada i vlasnik čini mi se), ali ta ekipa nema apsolutno nikakve veze s Aionom koji su NCsoftovci napravili u svom korejskom studiju.

17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

Guild Wars je  produkt ArenaNeta, a NCsoft je izdavač(sada i vlasnik čini mi se), ali ta ekipa nema apsolutno nikakve veze s Aionom koji su NCsoftovci napravili u svom korejskom studiju.

To sam ispravio u tekstu dok si to ovo još pisao, zaboravih na vrijeme napomenuti. Osmijeh NCsoft su mi bili dragi zbog GW, ali ArenaNet (ex-Blizzard većinom) su genijalci, a njih nema u Aionu. No, zašto bi tamo gubili vrijeme kad MMO stvarno nema ništa novo za ponuditi?

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Već vidim na toj slici oversized mač...

Smijeh

A, jbg, moraju se bar nečim dodvoriti Azijatima, ali bar neće biti toliko djevojčica i krupnih okica kao u Aionu, a nadam se ni toliko mnogo šarenih particlea kao tamo i kao u prvom GW (osobito u arenama).

17 godina
neaktivan

Nedjeljne gužve na serveru su stvarno smiješne... Nakon što sam ručao, oprao auto, pospremio sve doma i sjeo za komp: (slika)

Aion - Please Wait :) Aion - Please Wait :)
Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

0 0 hvala 0
17 godina
Creative kaže...

Nedjeljne gužve na serveru su stvarno smiješne... Nakon što sam ručao, oprao auto, pospremio sve doma i sjeo za komp: (slika)

Totalni je apsurd da za takvo smeće od igre treba toliko čekat, a AOC serveri zjape prazni Nevinašce

17 godina
neaktivan

Zanimljivo je da ni kada su serveri puni nema laga:) Malo mi to smrdi na umjetni lock da se stvore neki dojmovi. Kada su na WoWu serveri puni, lag se mrvicu osjeti na mnogim stvarima.

Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Aion Croatia Community
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice