Za 2 tjedna ce biti 5. closed beta, pa za jos 2 tjedna 6.
A nakon toga open beta koja pretpostavljam nece biti ogranicena na par dana.
A i beta key ti nece tak skoro najvjerojatnije, meni je dosao nakon 8 dana tek.
Za 2 tjedna ce biti 5. closed beta, pa za jos 2 tjedna 6.
A nakon toga open beta koja pretpostavljam nece biti ogranicena na par dana.
A i beta key ti nece tak skoro najvjerojatnije, meni je dosao nakon 8 dana tek.
Pitanje za one koji igraju preko instrukcija sa leekerz stranice. Igrate li vi jos uvijek ili vam je isteklo vrijeme i ne mozete uci na acc. Po mojem saznanju s tim accom mozes samo na zadnji realm.
Buni me to sto sam nasao nacin da se unese ID i sada s jednim accom sam usao na Azariel server na koji prije nisam mogao s tim accom. Kada sam usao pisalo je Durationtime minutes seconds% Zanima me znaci li to da je to isto kao i ovaj moj prosli acc ili ce ovaj izdrzati na duge staze? Koliko ja znam ti se serveri odnosno taj regional realm je p2p sto u principu bi znacilo da ovo ne sljaka ^^
I jel igra grindfest?
BTW jel ima koji nacin da se nadje Beta key a da nemoram ic u CroVortex?
I jel igra grindfest?
BTW jel ima koji nacin da se nadje Beta key a da nemoram ic u CroVortex?
pogledaj pod thread aion croatia community za odgovor
Koliko maksimalno bude flight time na kraju? Ne znam koji je lvl max u open beti 45?
Igra nije grindfest.
Ima grindanja ako ti zelis ko i u svakoj igri (farmanje mobova, farmanje matsa za crafting), ali mozes igrati i bez grindanja.
Negdje sam citao da se na kraju moze letjeti oko 6minuta.
Beta key ti dijeli Stipo na Aion facebooku, imas na crovortexu za 20kn (s tim da ti to umanjuje cijenu igre na izlasku za tih 20kn), i ako preorderas igru dobijes beta key i headstart od par dana prije releasa igre.
Igra nije grindfest.
Ima grindanja ako ti zelis ko i u svakoj igri (farmanje mobova, farmanje matsa za crafting), ali mozes igrati i bez grindanja.
Negdje sam citao da se na kraju moze letjeti oko 6minuta.
Beta key ti dijeli Stipo na Aion facebooku, imas na crovortexu za 20kn (s tim da ti to umanjuje cijenu igre na izlasku za tih 20kn), i ako preorderas igru dobijes beta key i headstart od par dana prije releasa igre.
na kraju sve ovisi kakav gear imas , taj flighttime mozes takorekuc koristit i za takticki battle , npr znas da se gilda XXX bori dobro na podu , znaci uzmes sav + flight time gear i svi uzmu potove +flight time i borite se u zraku,
anyway u end game moze skoro neprestano letit ako pljugas pot za potom :)
Eto i mene pokretaca teme :)
Nisam igro betu jer memam beta key i nemam kreditnu (maloljetan sam) da kupim s Crovortexa.
Igra mi se cini zanimljiva i zahvalio bih svima koji daju screenove i malo objasnjavaju kako igra funkcionira.
Zanima me kako borba izgleda u Aionu dali je to vise kao AoC ili WoW ili Devil may cry xP ili sta vec :)
Eto i mene pokretaca teme :)
Nisam igro betu jer memam beta key i nemam kreditnu (maloljetan sam) da kupim s Crovortexa.
Igra mi se cini zanimljiva i zahvalio bih svima koji daju screenove i malo objasnjavaju kako igra funkcionira.
Zanima me kako borba izgleda u Aionu dali je to vise kao AoC ili WoW ili Devil may cry xP ili sta vec :)
Posto sam preko 10 screenshotova na Aion Croatia na Facebook odi pa pogledaj ;)
Borba neizgleda ni ko WoW ni ko AoC ni DMC , najbolje da pogledas videos sto sam posto na forumu aion croatia :)
da nemoram opet sve postat . lijep pozdrav
pa ovako u aion imas chainskills.
znaci
bez X nemozes udarit XY
Bez Y+XY nemoze udarit XYZ
i naravno sto dalje chain skill to veci dmg.
Evo jedan odlican review europske bete
Uputio bi jos jednom i na redizajnirani sluzbeni site za igru, koji je uveo dosta novosti u vidu powerwiki-a.
Evo par primjera koliko je raznolika izrada lika za igru.
Defaultne face od Elyos strane , i od Asmodai strane. Pa zatim svi slideri za tijelo.
Zatim, ovo je fantazija, prikaz skoro svih setova opreme u igri kasnije, te na istoj strani, prikaz uniqe itema, od kojih zbilja ima smijesnih
I posto svi trazite screenove, ja sam na prosloj strani stavio 10-ak, al evo ih jos. Kasnije mogu pokazat prikaz inventorya, questova i ostalo ako vas zanima.
Evo stigo mi je key, sad samo cekat da se opet otvori beta.
Odlicno!
Vidimo se za 9 dana
Ljudi vidim na interfaceu Health,Mana i DP
pa me zanima sto je ovo DP ?
Ljudi vidim na interfaceu Health,Mana i DP
pa me zanima sto je ovo DP ?
Dobar dan.
DP je Kratica za Divine Power.
Svaki puta kad ubijes Moba dobivas DP bodove , kad se DP napuni na 2000/4000 mozes udarit specijalni Divine ability, npr gladiator ima Divine Explosion , Extremno jak udarac,na mom videu sa mog low lvl gladiatora ( sad je lvl 35 na video je 23 ) sam pokazao DP Skill.
Svaka Klassa ima svoj DP Skill.
DP isto tako mozes koristit da Mutiras matse za craftanje , i kolko se prica okolo da mozes cak iskoristit DP na samo craftanje ( jos nepotvrdzeno al tako se prica ), da bi ti iteim bio enchanced sa Divine Powers.
Zvuči odlično.
Jedva čekam. Nagledo sam se videa i igra mi se čini mnogo dinamičnija i zabavnija od WoWa, a i nova je i originalna.
Mislim da će za mene ona biti WoW-killer.
Zvuči odlično.
Jedva čekam. Nagledo sam se videa i igra mi se čini mnogo dinamičnija i zabavnija od WoWa, a i nova je i originalna.
Mislim da će za mene ona biti WoW-killer.
hehehe svi jedva cekamo :)
hoce bit wow-killer to cemo vidjeti, zasad ima 3.5 milliona igraca u aziji , i collectors editions u EU/USA su odavno rasprodane , na EU BEta serverima je Queue od otprilike 600 ljudi ili ti 50 minuta wait time , kad je vrijeme bete = zvuci kao da ce bit popularno :)
Dali je ta igra f2p ili p2p ???
Mislim da je p2p ili se varam...
Dali je ta igra f2p ili p2p ???
Mislim da je p2p ili se varam...
P2P ofc .
15$ mjesecno
onda nista od te igre...ja inace igram Dekaron i prezadovoljan sam igrom.....za mene je vazan pvp i izgled igre (grafika) a u dekaronu je to na vrhunskoj razini
da i jos je f2p
onda nista od te igre...ja inace igram Dekaron i prezadovoljan sam igrom.....za mene je vazan pvp i izgled igre (grafika) a u dekaronu je to na vrhunskoj razini
da i jos je f2p
neznam kakav je dekaron nisam nikad igrao nebi zelio kudit igru koju ni neznam , ali sigurno nema bolju grafiku , pvp , engine i sve ostalo nego AION , garantirano
Sigurno se dekaron nemoze mjeriti s Aionom...jer znas zasto.....zato sto je dekaron f2p a aion p2p....ako placas za nesto onda to mora biti i dobro :)
ps. ima i u dekaronu krila samo se nemoze letjeti (ali ja imam jedan skill s kojim letim)
samo za razonodu odi i pogledaj neki pvp dekaron na youtube :)
evo upravo sam pogledo dekaron na youtube .... kad usporedis aion i dekaron..nije za usporedit ... dekaron je...smijesan ....
Sigurno se dekaron nemoze mjeriti s Aionom...jer znas zasto.....zato sto je dekaron f2p a aion p2p....ako placas za nesto onda to mora biti i dobro :)
ps. ima i u dekaronu krila samo se nemoze letjeti (ali ja imam jedan skill s kojim letim)
samo za razonodu odi i pogledaj neki pvp dekaron na youtube :)
sad cu ti pokazat kako PVP izgleda u aion...
RVR:
Siege:
Vidim ja da je igra predobra :)
Ti pretpostavljam da igras original igru ?
Vidim ja da je igra predobra :)
Ti pretpostavljam da igras original igru ?
Igram Europsku Closed betu kad je online , inace svaki dan igram Kinesku Open Betu.
Lvl 35 gladiator i lvl 39 assassin zasad :)
Najjaca pvp klasa?
Najjaca pvp klasa?
assassin ako si extremno brz i nas igrat do jaja . assass moze pwnat svakoga , ali ako napravi 1 gresku mrtav je , al tbh , nema najjace classe , sve ovisi kakko ko igra, dosta je balansirano
Jel se moze Aion igrat free bezda se plati..ono privatni serveri i to ?
Ako ima koji dobar stavite mi link...hvala