Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 231.213
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
Xorantu kaže...

da kupis original igru

Mislim da su oni našli klijent igre koji je dostupan na torrentima i na drugim mjestima. Dakle, klijent se može skinuti, napraviti potpuni update, ali se account (key) mora kupiti.

liberate tutemet ex inferis
16 godina
Faerdhur kaže...
Xorantu kaže...

da kupis original igru

Mislim da su oni našli klijent igre koji je dostupan na torrentima i na drugim mjestima. Dakle, klijent se može skinuti, napraviti potpuni update, ali se account (key) mora kupiti.

Moram priznati da bilo kakav software koji traži user, pass i broj kartice nisam nikad imao hrabrosti skidati nigdje osim na originalnoj lokaciji

14 godina
neaktivan
citaaj mi drugi odgovor naxeem
kaj ce nam sve nase znanje o informatici, racunalima, tehnici i programirannju kad je ovaj narod preljen da ga iskoristi...
16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
kolko sam ja shvatio on se jos nije registrito pa tek poslje mora karticu, il sam ja ne krivo shvatio?

Koliko se ja sječam pri registraciji igre (dakle i za onih prvih 30 dana) treba unijeti način plaćanja tj. broj kartice, a čak i da ne treba treba mu kod za koji opet mora platiti početnu cijenu igre Namigiva

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan

Evo nakon dosta vremena pokrenuta je inicijativa za osnivanje novog guilda za igrace Age of Conana sa ovih prostora .

Od samih pocetaka igre pokrenuto je vise slicnih guildova ali su se raspali ili su poceli primati igrace bez obzira na nacionalnost kako bi opstali u brutalnom svijetu Hyborije .

Ovim putem zelio bih predstaviti guild koji je u nastanku i sluzbeno ce biti formiran u ponedjeljak .

Ime guilda je "Balkan Legion". Radi se o guildu koji ce okupljati igrace AoC-a sa ex-yu prostora . Guild ce biti smjesten na serveru Crom .

Za razliku od drugih guildova koji nisu bili ili nisu toliko eksponirani ovaj guild ce biti . Ekipa portala mmo-base.com odlucila je pomoci ovom guildu .

Ukoliko zazivi guild ce dobiti svoje mjesto na forumu i mjesto na portalu tako da mozemo stati uz bok najjacima

Zasto ovakav guild ? Po mnogima ovo je suluda ideja ali ja vjerujem kako postoji dosta igraca sa ex-yu podrucja koji su voljni doci u novonastali guild i svojim oruzjem pomoci njegovom napretku i sirenju .

Guild nije zamisljen kao zajednica core igraca vec kao zajednica koja ce pruzati pomoc i zastitu svim svojim clanovima .

Ovim putem pozivam sve bivse igrace AoC-a da se vrate u svijet Hyborije jer AoC je danas na veoma visokoj razini kao igra te da nas kontaktiraju i prijave za guild.

Isto tako pozivam i sve aktivne igrace da se pridruze guildu "Balkan Legion" i pokusaju zajedno sa nama izgraditi respektabilan guild .

Sve informacije o guildu biti ce dostupne na portalu www.mmo-base.com od ponedjeljka kada ce guild biti i sluzbeno formiran.

Zainteresirani se mogu javiti na PM ovdje ili na mail : xorantus@gmail.com

Pozdrav

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jos da napomenem da je moguce javiti se u igri ako igrate na Cromu , nick je Xorantu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo danas je i sluzbeno kreiran guild , ekipa se lagano skuplja .

Pozivam sve koji igraju na Cromu da nam se pridruze

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo jedan link za novonastali guild : http://www.mmo-base.com/balkan-legion-age-of-conan-guild/2763/comment-page-1#comment-144

Ovdje je i sluzbeni forum pa nas mozete i posjetiti : http://www.mmo-base.com/forum/index.php?board=80.0

Pozdrav

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ukoliko me LOTRO do kraja pusti do idućeg mjeseca, mogao bih ponovno obnoviti pretplatu na AoC pa dođem..

Recite samo jel se server napunio s ekipom? Jel napokon ima robe na AH-u i jel su cijene normalnije nego prije godinu i pol kad je svijet bio poluprazan i polumrtav?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dado , mogu govoriti o serveru na kojem igram a to je Crom .

Crom je pun ljudi i ima vise nego zdravu populaciju , igra sada izgleda onako kako i treba jer je ispravljeno mnostvo bugova , ekipa za grupu se nadje bez ikakvih problema , AH je pun stvari i ekonomija se drasticno poravila .

Svakako ti mogu preporuciti AoC , i ako zelis pridruzi se guildu kada krenes igrat , kontaktiraj me ovdje ili ingame , nick Xorantu .

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Pa morat ću to ponovno isprobati već vidim. Na kraju krajeva ipak sam bio kupio Collector's Edition ('kožnatu' mapu Hyborie imam uokvirenu iznad stola Belji se)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nazalost ja nemam CE ali volio bih zbog te mape .

Ako se vratis javi mi se , pa da haramo Hyborijom xD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo nakon nekog vremena ponovno nove informacije o guildu .

Guild dobro napreduje i broji 25 clanova . Poceli smo graditi svoj guild city i svaka pomoc je dobrodosla .

Vise o guildu naci cete na sluzbenom forumu guilda :

http://www.mmo-base.com/forum/index.php?board=80.0

Nadamo se da ukoliko igrate AoC na serveru Crom da cete se javiti .

Pozdrav

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hmmmm....nesto opet gledam igru pa vam se mozda i ja pridruzim uskoro.... Namigiva

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

Ok , samo se javi ovdje , na formu ili ingame nije bitno (moj nick : Xorantu )

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel netko još igra?Vidio sam da imam doma kutiju,al sam key prodao..Negdje sam vidio da ima unlimited trial,pa reko neda mi se skidat rađe ja instaliram.Kakvi su dojmovi?Populacija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kolika je mjesečna pretplata na ovu ( na prvi pogled) jako dobru igru=

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hm.. još uvijek se ne mogu prisiliti da isprobam mjesec dana igre (obnovim pretplatu)..   hehe možda mi je WoW na kraju ipak zgadio sve MMO-e {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo jedan news flash:

Age of Conan is going free to play!

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Re: Age of Conan - Hyborian Adventures
toTheCore kaže...

evo skinuo sam i registrovao se na stranicu ali kad pokrenem igricu pise downloading patch information ali se nista ne desava :S znal netko do cega je??

15 godina
neaktivan

...serveri su bili offline cijelu noć sad su u funkciji

Uziva u besplatnom AoC-u neces pozaliti.

16 godina
Ifka kaže...

...serveri su bili offline cijelu noć sad su u funkciji

Uziva u besplatnom AoC-u neces pozaliti.

super hvala ti evo sad cu skidati :D pa javim dojmove :D

15 godina
neaktivan

Ajmo iskreno, kakava je igra...grafika, igrivost? Dali se isplati skidat i registrirat? Kakva je ekipa?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozzz svima, dns sam updateo  Aoc i kada ga pokrenem izbaci mi   Digital Out of Range 64mhz / 60hz

i ekran mi je skroz crn i tako i ostane ..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li je vec sada moguce igrati free i koja su ogranicanje ftp igraca u odnosu na one koji placaju ?

Jednom davno, netko mi je igrom slucaja skuzio password. Bio je toliko dobar da nista nije dirao, samo je promjenio potpis.!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

Da li je vec sada moguce igrati free i koja su ogranicanje ftp igraca u odnosu na one koji placaju ?

Imaš sve navedeno u ovom postu. Ograničenja su prilična ali je isto tako iznos od 100kn mjesečno priličan tako da nije ni strašno.

13 godina
neaktivan

Maloprije dloadao, zapoceo igru i nisam bas pretjerano zadovoljan.. Server je dosta spor, neki njemacki koliko sam upratio, sistem borbe mi se i nije dopao nesto posebno. Znam da sam na pocetku ali ne znam da li cu nastaviti, nije me nesto posebno privuklo..

14 godina
anabolicaa kaže...

Maloprije dloadao, zapoceo igru i nisam bas pretjerano zadovoljan.. Server je dosta spor, neki njemacki koliko sam upratio, sistem borbe mi se i nije dopao nesto posebno. Znam da sam na pocetku ali ne znam da li cu nastaviti, nije me nesto posebno privuklo..

istina... igrica je sh!iet

13 godina
neaktivan

MOže li me tko malo uvesti u priču? Koja je razlika između Age of Conan - Hyborian Adventures i Age of Conan- Unchained?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Unchained znači samo da je free to play ništa drugo. Inaće igra je jako dobra (u njoj sam već skoro dvije godine) i posebno će se svidjeti starijoj populaciji, dakle ne WoW populaciji. Naravno kao i svaka igra i dan danas ima velikih problema, ali ključne stvari konačno rade. Patch 3.2.1 je napravio veliki dar mar, ali i to je sad rješeno.

To be or not to be
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice