Evo igram uveliko ovu igru ali ako moze neko ko je profi da mi malo pojasni sta da radim.. imam dva kamiona jedan kosta 150000 a drugi 200000 i prikolicu 15ak000, na racunu imam 90ak hiljada.. e do sada sam samo one poslove obavljao i zaradio ovo.. e za sta mi sad sluzi ova prikolica kako mogu sa njom poslovati.. da li mogu dati jedan kamion nekome da vozi drugi i da zaradjujem pare i odatle, imam osjecaj da mogu na razne nacine zaradjivati pare ali ja znam jedini ovaj da obavljam poslove koji je pomalo tezak.. hvala unaprijed na svim prijedlozima (pomoci)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa mozes zaposlit ljude da rade za tebe i tako zaradjujes,mislim da pritisnes tipku N ili M nisam siguran,al malo gledaj izbornike,ima opcija za zaposlit.
e to i ja mislim, ali nikako nemogu da skontam kako da zaposlim radnika, mora da ima neka caka
Davno sma to igrao,al mislim kada ispunis neku kvotu uradjenih poslova da dobijes tu opciju i isto tako ako ti radis za nekoga,nemozes nikoga zaposljavat dok nebudes sam svoj sef :)
Bok,imam problem.... imam windows 7 i nemogu igrati haulina kad sam cuo da ga ne podrzava,zanima me dali se ikako moze popraviti da mogu igrati... neki patch ili....