Pozdrav,
nisam vidio nigdje temu isključivo za pametne satove pa reko da otvorim novu.
Planiram kupiti pametni sat koji bi koristio svakodnevno kao "regularni sat" i povremeno kao sat za mjerenje sportskih/dnevnih aktivnosti. Sad cijena mi nije toliko bitna pa sam za sad gledao Garmin Fenix 3 HR Saphire, Garmin Fenix 5, Huawei smartwatch 2, Samsung gear s3, neke Lemfo modele, Suutno itd... Međutim htio bi sat koji izgleda donekle normalno da ga mogu nositi na posao, a opet da ima dobre funkcije pametnog sata (da ne izgleda "jeftino"), zato sam više pred odlukom za Fenix 3 ili 5 koji su top smartwatchevi (znam da mi većina fukncija na tom satu neće trebati,ali htio bi top uređaj koji će trajat), pa da li neko od vas ima neki drugi model ili ove navede da napiše dojmove korištenja. Bitno mi je da se narukvica od sata može skinuti/mijenjati tako da mogu staviti metalnu umjesto gumene/silikonske jer ih većina dolazi s takvom narukvicom. Naravno sad kad već kupujem htio bi kupiti pravu "pilu" koja će mi trajati godinama i koja je provjereno dobra. Hvala svima koji pomognu sa savjetom.