Evo i za njega mala recenzija.
Dobio sam ga uz Mate 20 Pro. Neću stavljat specifikacije jer to sve možete naći na njihovoj stranici : https://consumer.huawei.com/hr/wearables/watch-gt/
Sat odlično izgleda, i dosta je lagan. Imam nekad osjećaj da nemam sat na ruci koliko je lagan. Remen je crne boje, s tim da svaki remen 22mm se može stavit na njega.
Kvaliteta izrade je vrhunska i sve čvrsto izgleda. Ekran je oko 1,39'' 454 x 454 AMOLED zaslona.
Zadnjih 2 i pol dana ga imam na ruci i baterija je na 84% - konstantno upaljen bluetooth i mjerač otkucaja srca, sinkronizacija s Huawei „Health“ aplikacijom. Sa subote na nedjelju sam ga imao na ruci kad sam spavao i mjerio mi je puls i način spavanja (slike u prilogu).
Ima oko 12 načina izgleda Display-a i svi odlično izgledaju. Također postoji mogućnost sinkronizacije „vremenske prognoze“ s moba na sat. Super stvar i fora.
Doslovno na satu imaš sve moguće vrste treninga : Trčanje vani, Trčanje na traci, hodanje, penjanje, natjecateljsko trčanje, vožnja bicikla, vožnja bicikla u teretani, plivanje u bazenu, plivanje na moru, ostalo (vježbanje na mjestu)
Od ostalih funkcija : mjerenje otkucaja srca, spavanje, barometar, kompas, vrijeme, messinger, štoperica, alarm, flashlight, find my Iphone.
Nije pametan sat u smislu da možeš odgovarat na whats app poruke i sl…nego je više sportski sat s dodatnim funkcijama kao primanje poziva. Mob mi zvoni jer je skroz stišan. Sat mi vibrira i piše tko me zove. Možeš preko sata prekinut poziv., ili uzet mob i javit se.
Ovo da baterija traje 2 tjedna : Da bez beda, jer mi je nakon 2 i pol dana na 84%.
Sat dođe oko 200 eura i stvarno vrijedi. Pošto je meni u kombinaciji s Mate 20 Pro - ja sam prezadovoljan.