Dobre temperature nakon OC-a?

poruka: 5
|
čitano: 1.239
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam athlona x3 450 3,2 Ghz @ 3,8 nakon OC-a. Hladim ga katanom 3 koju sam kupio od člana na forumu na kojege sam namontiro 80 mm kuelr kojeg sam imo pri ruci žicom da vuče van vruć zrak pošto onaj scytheov vent na njemu upuhuje u kuler zrak. U slikama priloženim možete vidiit kako to izgleda pa kommentirajte temperature u idleu dal su u normali i tako.

temperature u hw monitoru temperature u hw monitoru
kuler namotiran na katanu kuler namotiran na katanu
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 18:25 (markanzyxel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

temperature za idle su dobre, samo nije preporucljivo push-pull sistem stavit na cooler ako kolicina potisnutog zraka (CFM) nije jednaka, najbolje je da su to dva potpuno ista venta...

Respect the Raise...!

4 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Dobre temperature nakon OC-a?

De ti ne ser* daj ti meni temp u full loadu i OCCT/Prime95/WprimeXD nakon 1h full stress testa

Ipak si ti dobro klokao mašinu tu tvoju...:D

you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
16 godina
neaktivan
Temp. u idlu ne znace apuslutno nista i obicno su jako neprecizne. Idle najvise ovisi o ambijentu puno vise nego load i 10c topliji ambijent moze znaciti i vise od 10c veci idle ali samo 5,6c veci load, samo primjer. Uglavnom idle temp je jako nebitna i neprecizna stvar na koju ne treba trosit. previse vremena. LOad je bitan kao sto rece kolega gore, stavi to pa da se vidi na cemu si.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Dobre temperature nakon OC-a?

sry na uvredi ne volim psovatiXD

{#}

you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice