Životinje na moru

poruka: 10
|
čitano: 3.619
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Životinje na moru

zanima me koje ste sve vidli zivotinje a moru

ja sam vidio sedam osam puhova ugnijezdili su se na krov od apartmana

vidio sam preko sto skorpiona i tri zmije

a vi?

Viva la Linkuto
16 godina
neaktivan
Životinje na moru

LOOOOOOL

koja tema...

za ubit se

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
17 godina
neaktivan
RE: Životinje na moru
linkuto kaže...

a vi?

Ljudi pa prestanite otvarat ovako glupe teme
17 godina
neaktivan
Životinje na moru

Al stvarno kak se uvijek isti sjete otvarat takve teme?

Izgleda da postoje samo podforumi "predstavljanje" i "ostalo"

Dajte se malo odljepite od takvih tema.

Polako al sigurno nemaju veze s mozgom.

Kad ce doc na red teme: Kolko dlaka imate, koje gace nosite, kolko puta ste spavali dosad?

Lenovo Thinkpad SL500 PM-ovi UGAŠENI!! NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
16 godina
neaktivan
Životinje na moru

istina. postoje neki autori koji su se registrirali samo da bi bili na temama o  filmovima i glazbi itd. a uopće ne sudjeluju u nekima o softveru, hardveru ili nečem drugom vezanom za računala. pa ipak je ovo mjesto na kojem su glavna tema računala i sve vezano uz računala.

primjetio sam da takvih autora ima dosta, što je pomalo žalosno. nek takvi idu na Forum.hr pa nek tam spamaju kolko im srce poželi

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
16 godina
protjeran
linkuto kaže...

a vi?

vidio je osam puhova, ma za krepat... nacitao sam se gluposti ali ovo je previse!
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Al stvarno kak se uvijek isti sjete otvarat takve teme?

Izgleda da postoje samo podforumi "predstavljanje" i "ostalo"

Dajte se malo odljepite od takvih tema.

Polako al sigurno nemaju veze s mozgom.

Kad ce doc na red teme: Kolko dlaka imate, koje gace nosite, kolko puta ste spavali dosad?

ova je tema zapravo i bila ako se dobro sjećam
17 godina
jurluk kaže...

istina. postoje neki autori koji su se registrirali samo da bi bili na temama o  filmovima i glazbi itd. a uopće ne sudjeluju u nekima o softveru, hardveru ili nečem drugom vezanom za računala. pa ipak je ovo mjesto na kojem su glavna tema računala i sve vezano uz računala.

primjetio sam da takvih autora ima dosta, što je pomalo žalosno. nek takvi idu na Forum.hr pa nek tam spamaju kolko im srce poželi

A cekaj malo,ak se netko ne kuzi u te stvari(racunala informatika itd)sto ce nabijati postove i mljeti gluposti ak nema pojma o cemu govori,naravno da ce ici tamo gdje su mu stvari poznatije(glazba filmovi itd.)
al sto se tice ove teme,skoro sam se srusio sa stolca od smijeha kad sam vidio njegov post,
pa on je vidio preko sto skorpiona,zamisli kakav je to frajer,da sam bar ja to vidio.Namigiva
Only God will judge me
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
A cekaj malo,ak se netko ne kuzi u te stvari(racunala informatika itd)sto ce nabijati postove i mljeti gluposti ak nema pojma o cemu govori,naravno da ce ici tamo gdje su mu stvari poznatije(glazba filmovi itd.)
al sto se tice ove teme,skoro sam se srusio sa stolca od smijeha kad sam vidio njegov post,
pa on je vidio preko sto skorpiona,zamisli kakav je to frajer,da sam bar ja to vidio.Namigiva
 a šta se onda registrirao na bug forum. jer ovdje se sve vrti oko računala, a ako želi pričat o životinjama, biljkama itd nek ide forum.hr jer on pokriva sva područja
17 godina

Mozda ga zanimaju igre,sta ja znam,njegova volja.ovaj forum ima puno registriranih korisnika,al nisu svi aktivni u svim podrucjima.

i istina  ima ih puno kaj se drze samo jedne teme,sto je tu je.nema pomoci

Only God will judge me
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice