Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 180.877
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

nesto nije u redu istina..ako će tako ostat nema smisla vise to radit i jos uz to zezaju s isplatama

15 godina
Zarada na BubbleWs

ova ce vam lajkat sve zivo, dnevno mi lajka 3-4, ja njoj vratim i tako evo 3-4 dana, danas 2 lajkala, ocito nije imala vise sta lajkat jer imam malo postova  

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2014 21:47 (win4crazzy).
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Na kojem su datumu sa isplatama? Jos nista za 2.9. ...

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

28.

Najjeftiniji su piratski programi
14 godina
Re: Zarada na BubbleWs
matija410 kaže...

28.

Bome fino kasne ja sam vec otpisao za 29.08. isplatu al aj mozda stigne.

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

http://www.bubblews.com/account/242811-canela

Lajkat će vam sve živo, ostavila mi je 2 komentara također {#}

EDIT: http://www.bubblews.com/account/452406-null1337 lajkate mi, vratit ću vam {#}

Win Osama in hide and seek
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 13:30 (J3ckYYY).
14 godina
neaktivan

Nikad ne followam ljude koji imaju preveliku razliku u followerima. Ispada da nikog ne prate a da njih prate svi. Vjerovatno ti sad lajka sve, a za dva dana ce te prestat followat a ti ces njoj ostat follower i nastavit lajkat...

Ne znam, možda krivo razmisljam u vezi toga....

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Ja pratim blizu 2k a mene okk 11k..lajkam samo onima kad sam ja online i kad oni pisu u to vrijeme..nedamise konektat  ili lajkaz bezveze...u zadnjih 6 mjeseci nisam 250 connexta napravil

15 godina
Zarada na BubbleWs

tak i ja, ima ekipe kojoj lajkam 5 postova a on meni samo follow uzvrati, normalno da mu ga necu vratit, vratim samo onima koji mi daju svih 5 lajkova nazad, bolje da pratim njih 300 od kojih ce mi 200 vratit, nego 5000 pa da ja lajkam ko budala a samo ih 600 vrati

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

nitko mi nista ne lajka

morat cu unfollowat sve i followat ove sta mi prvi lajkaju 5 ili one koji mi vrate odmah

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 14:27 (11glava11).
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ma tamo stvarno ima ljudi koji ti nebi vratili lajk i da im život ovisi o tome.
Sinoć mi fali 40 centi do $30 I odem na home page, otvorim 20 random profila i svima polajkam 5 postova i followam. 20 minuta poslje provjerim banku i  još uvijek fali 10 centi do $30.

i to ih dvoje vratilo lajk po pet postova i još par lajkalo post ili dva.

A kako se kaže, nije u šoldima sve, tako i na bubblewsu nije u broju followera sve, vidim neki imaju 6-7000 followera a postovi im imaju samo po 70-80 lajkova

16 godina
Zarada na BubbleWs

Đabe ti 5000 followera ako ih je 60% inaktivno.

11 godina
protjeran
U kojoj mjeri BubbleWs ne isplaćuje korisnicima? Ako ne isplaćuje većini korisnika,onda nema smisla nastaviti sa korištenjem ovog servisa. Ima li koristi upozoravati BubbleWs preko e-mail poruka da pošalju isplatu?
11 godina
protjeran
Tehno-Istraživač kaže...
U kojoj mjeri BubbleWs ne isplaćuje korisnicima? Ako ne isplaćuje većini korisnika,onda nema smisla nastaviti sa korištenjem ovog servisa. Ima li koristi upozoravati BubbleWs preko e-mail poruka da pošalju isplatu?

Probaj pa budes videl..

14 godina
odjavljen
Tehno-Istraživač kaže...

Definitivno nebi preporučao da kreneš s nekim agresivnim nastupom jer im možeš točno pa ništa ako te ne isplate.

Dakle sastaviš pristojan mail,navedeš SVE potrebne podatke (nick,link na profil,iznos redeema,datum redeema,paypal email...) i odna taj mail ovisno o potrebi pošalješ nekoliko puta,u radnim danima i ne dan za danom.

Ja sam dobio isplatu nakon 11 dana kašnjenja

14 godina
Zarada na BubbleWs

Napravio copy-paste sa facebook-a što sam napisao. Korisnik koji je izbacio taj članak na bubblews.com je iz Filipina.

Saznao sam neke informacije sa Bubblews-a od jedne osobe koja je stavila to u članak. Prošlo je dobrih mjesec dana od njezine isplate i ništa nije dobila. zamolila je bubblews da joj obrazloi oko tog problema i nakon par mailova i čekanja dobila od njih odgovor. najbitniji dio je glasio ovak: Razlog zašto traje duže od 31 dan za isplatu:

''...The support informed me that members outside the US have been pushed to a 60 day processing time frame. This is because of the increased amount of redemptions per day and due to high volumes of members cheating and gaming. They review each account before making a payment, and need to distinguish good accounts from violators.''

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 18:28 (tonik).
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

A ovi iz usa ne varaju...

Bolje to nego nis..kad jednom provjere acc onda nebude vise tog 60 dana?

11 godina

koliko sam shvatio za ovog teksta cijelo vrijeme je 60 dana razdoblje redeema, nakon svakog redeema

16 godina
Zarada na BubbleWs

Bolje nek stave da možeš redeemat tek na 100$ nego ovo (ako je to istina)

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

predugo je to,2 mjeseca se je*es i onda ti samo kazu da si prekrsio neko pravilo i nista od isplate..daj molim te,nek oni od tebe zarade dolar i tako 10000 korisnika npr ne dobije isplatu 10000$ s tim da sam premalo rekao

15 godina
Zarada na BubbleWs

Nemojte puno očekivati..

Ja još nijednu isplatu nisam dobio. Prvu sam trebao dobiti 18.9
Šaljem im mailove ko budala pa ništa. Mogli su bar iz pristojnosti odgovoriti na mail.

Što je najgore, pravila nisam kršio. Pisao kvalitetne postove, nisam tražio lajkove itd. Jedino sam skupljao followere ko lud i lajkao drugima, kao i 90% ljudi u ovoj temi.. 

Ništa ne ostavljam nezavrš
11 godina
Zarada na BubbleWs

Konačno i ja stigao do tih famoznih 50 dolara. Prije par minuta i službeno napravio prvi reedem. Službeno stoji da bi 8.11 trebala biti izvršena uplata, ali vidjet ćemo. Nastavljamo dalje sad. :D :D

14 godina
Igzy20 kaže...

Konačno i ja stigao do tih famoznih 50 dolara. Prije par minuta i službeno napravio prvi reedem. Službeno stoji da bi 8.11 trebala biti izvršena uplata, ali vidjet ćemo. Nastavljamo dalje sad. :D :D

Jesi negdje vidio da bi 8.11 trebala biti izvršena isplata ili si samo dodao +30 dana ?

Ja sam Redeem 2.10. ali se ne vidi ništa na Paypalu ni nigdje pa mi nije jasno.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
11 godina
Zarada na BubbleWs

Kad sam stisnuo redeem pisalo je da se očekuje 8.11 isplata. No pošto kasne vjerojatno će biti i kasnije. 

14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

za 2.9. jos nista, ja im necu sigurno slati nikakve mejlove svaki drugi dan, ak dode dobro, ak ne mene vise vidjet nece i gotova stvar

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Evo ja odustajem od bubblewsa. Ovo je obicna diskriminacija. Usa, uk i kanada budu placeni u 35 dana. Odustajem i nisam akrivan dokk se ne rijeaw moje isplate.  imam ih 4.

11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

također čekam 4 isplate - prva dolazi 15.10, tj. trebala je. ali može isto tako doći i 15.12. i onda još + 30 dana da paypal prebaci novac.

dakle 120 dana iliti 4 mjeseca za 300 kn.

izbacivati ću do daljnjeg post svaka 2-3 dana da me ne odluče odhebati na temelju neaktivnosti. ako i kad to dobijem, onda ću dati acc nekome tu da ne mora kretat ispočetka i sabirat followere.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Stvarno jadno ali i ocekivano - bolje bi Hrvati vodili kompaniju ...

16 godina
neaktivan
"*There are many international users that have been with Bubblews for a long time whom are great users, this extended payment processing time will not apply to you. We know who YOU are."
Ja sam dobio tek dvije isplate i 3 mjeseca sam tamo ali na vas koji ste duže bi se trebalo ovo odnositi.
BTW, mislim da sam 3.9. redeemao i nisam još dobio.
Beware of the sharp edged weapon called human being
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice