- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Aha ti imaš HDD izvan kućišta...
Imaš nešto ovakvo recimo
http://www.links.hr/artikl-051.518.090
Pogledaj malo po trgovinama, što ti paše
uu,jbt decki kost mi na nozi pukla jucer u noc,imam langetu...to te ja pitam,sad vjerojatno necu u skolu jer inace putujem autobusom,cijeli dan TV i ps3...oujeeaaaaahhh
ali ipak boli me ovak malo a cim malo stanem na nogu bol je neizdrziva tako da ce mi dani prolazit u krevetu

Strani webshopovi - dobre cijene i dostava u RH
Molim pomoć, hvala
Neka stave još 2 sezone
Neka stave još 2 sezone
Suspenzija svrbi?
Neka stave još 2 sezone
Suspenzija svrbi?
Mario zvao sam Amis, Bnet, BT net, Optima svi nemaju opremu u mom dijelu Novog Zagreba. Znači moram ostati na Iskonu! :S
Mario zvao sam Amis, Bnet, BT net, Optima svi nemaju opremu u mom dijelu Novog Zagreba. Znači moram ostati na Iskonu! :S
Nijeti to smak svijeta, uzmi ISkon.duo super i peri.
Iskreno je, smak svijeta je!
Aploud brzina mi ponovo neće biti ni blizu 100 kb/s. :(
Neka stave još 2 sezone
Suspenzija svrbi?
I'm in low profile, sssh!
Danas se vraćam, 11 navečer. Samo sam nešto htio pitati, bilo mi je "hitno" pa sam se morao logirati :)
Neka stave još 2 sezone
Suspenzija svrbi?
Kolko ih ima!
Zna li netko zašto je xZero dobio karton? Gledam mu zadnje poruke i ne vidim baš neki očiti razlog, a trebam ga vezano uz jednu razmjenu.
Kolko ih ima!
Sada ih više nema.
Zna li netko zašto je xZero dobio karton? Gledam mu zadnje poruke i ne vidim baš neki očiti razlog, a trebam ga vezano uz jednu razmjenu.
Neznam ni ja ali mi je u mojoj temi sve objasnio kako je imao iskustva kod razmjene i to podli način tak je u njemu naveliko prevario!
F1-IVO ako čitaš budem ti poslao limić I/O za tvoju ploču. (moram samo kupit zračnu kuvertu i ubacit unutra pa i tako poslat i bit će poslano! Tak da nemaš brige.
Kolko ih ima!
Sada ih više nema.
Stigao Iskon, skida 1.2 MB/s!
Bok svim birtašima, hm kolko ja vidim piše neki jadni P4 na 2.0 ghz i ostalo kaj ide uz to starudija na kubik uglavnom.
uu,jbt decki kost mi na nozi pukla jucer u noc,imam langetu...to te ja pitam,sad vjerojatno necu u skolu jer inace putujem autobusom,cijeli dan TV i ps3...oujeeaaaaahhh
ali ipak boli me ovak malo a cim malo stanem na nogu bol je neizdrziva tako da ce mi dani prolazit u krevetu
Znači ipak je puklo fučkaj ga, a ništ buš se izležaval kaj sad usput di je Insomnia86 kam je prešla nek to Batista malo provjeri ipak su rođaci fučkaj ga.
Radni narode dobar dan
@Mario jel ti dosta go.?
Vidim kako ste danas jako aktivni u bircu
Dobar dan
Ajde rambo reci što misliš o ovome
Testirano preko TeamViewer, komp nije bliz tako da ne mogu testirati iz dos-a
Prema slici bad ima na 3230mb. Postoji alati da se popravi ali se šire a pri instak novog winse može složit bez da dira bad sector.
Iskreno je, smak svijeta je!
Aploud brzina mi ponovo neće biti ni blizu 100 kb/s. :(
Kaj bi ti htel zapravo pa to je super, za tu lovu 150kn mjesečno Flat paket 5/512(ak oš imat samo Internet onda 130kn) budi sretan kaj moš bit na Iskonu jer mnogi ne mogu.
Nisi valjda zaboravil kolko košta, na T-Konj Internet+Telefon Flat paket mjesečno na osnovnoj brzini od 4/256 a košta 235kn fučkaj ga.
Dobar dan
Ajde rambo reci što misliš o ovome
Testirano preko TeamViewer, komp nije bliz tako da ne mogu testirati iz dos-a
Ček malo to je opet onaj tvoj disk WD Blue jel ili o čem se tu radi zapravo.
Tako ti je to a kod mene nijedna usluga ne nudu a jedino samo T-com. Ev ja sam na T-mobile stick a brzina fura na 3 mbps!! Ja osto paf kad vidim brzinu...
Na Amis ili Bnet ne mogu svi oni, koji su u privatnim kučama to je tak za sad a i dalje vjerojatno Bnet se širi ali po zgradama ko i Amis. Dakle od ta dva operatera ništa za privatne kuče, no ja recimo mogu i na Optimu bez problema iako sam u privatnoj kuči no to ovisi kako gdje i koji je dio Zagreba jer dost ljudi ne može niti na Optimu čak i u Zgradama to je tak.