Odo instalirat RA 3 Uprising jer za glavni RA3 treba patch i onda trebam tražit onaj "registration key" koji je ionako sheban, a isti gameplay dobijem sa Uprisingom + par jedinica više i optimiziraniju igru
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma tako i ja.Al najčešće rušim kad nemam snage više tražit gdje je problem
Kako bi i trebao ak neradi kak treba,. Zato su tu instalacijski CD. Bez njega nemožeš ni zamislit,zar ne?
Ja rušim jedanput godišnje
Bok svim birtašima, kaj to rušiš bukvu ili neki orah u dvorištu jel fuckaj ga.Koja banana do daske, cudan je ovaj svijet pa kud baš ic zabranjivat tak nekaj ti bokca a ko ce to kontrolirat i kak.
Bok svim birtašima, kaj to rušiš bukvu ili neki orah u dvorištu jel fuckaj ga.Koja banana do daske, cudan je ovaj svijet pa kud baš ic zabranjivat tak nekaj ti bokca a ko ce to kontrolirat i kak.
http://www.24sata.hr/cudne-vijesti/vlada-ce-na-malaviju-zabraniti-pustanje-vjetrova-u-javnosti-209665

Poruka dana mi je danas bezveze. Za one koje zanima formula 1. Kakve to ima veze s IT-om?
7 | U pravu sam |
---|---|
1 | Nisam u pravu |
3 | Briga mene.. :) |
Poruka dana mi je danas bezveze. Za one koje zanima formula 1. Kakve to ima veze s IT-om?
To sigurno Ivo bira
To sigurno Ivo bira
pa čak sam i na to pomislia :D
Ej ljudovi šta ima?
Ej ljudovi šta ima?
nicega pametnoga... mile me sheba
Ljudovi imam just cause 2, znam da mi treba vista ili 7 za njega, ali kako da ga natjeram da radi na xp-u, ne da mi se instalirat 7, radit dual boot i sranja...? zna li tko?
Ej ljudovi šta ima?
nicega pametnoga... mile me sheba
Mile, pa kako to da te on sheba. BTW ni ja nisam s njim dobro proša mamicu mu, ne ide me tu nikako, možda sam pre macho za njih
Ljudovi imam just cause 2, znam da mi treba vista ili 7 za njega, ali kako da ga natjeram da radi na xp-u, ne da mi se instalirat 7, radit dual boot i sranja...? zna li tko?
tako da navedes XP da radi na DX10... tj nikako, odnosno imas neka rjesenja, ali nije official
Mile, pa kako to da te on sheba. BTW ni ja nisam s njim dobro proša mamicu mu, ne ide me tu nikako, možda sam pre macho za njih
mene obozavaju... ali sa svima postanen predobar prijatelj i tu vecinon nastane zajeb
tako da navedes XP da radi na DX10... tj nikako, odnosno imas neka rjesenja, ali nije official
A da, lakše mi je nabavit 7 sad nego da se hebem oko toga, fala mitsouka, da se vratimo miletu, majku mu ni mene ne služi dobro...
To sa prijateljstvom, to je i meni zajeb, tako sam se sjeb.ao dosad trilijun puta
mislin da bi tribalo ucinit po tom pitanju... meni je blanka tila sredit tinu, ali se nisan aktivira bas po tom pitanju ... FAK
mislin da bi tribalo ucinit po tom pitanju... meni je blanka tila sredit tinu, ali se nisan aktivira bas po tom pitanju ... FAK
Tinu iz razreda?
gud veće...el planirate kud većeros?
Tinu iz razreda?
a valjda... ka ono nesto razgovarali prije maturalne i ka pita je ima li sta zenskih ona je rekla za Tinu, da misli da je ona slobodna i da je ok... ali nisan nista poduzima po tom pitanju
Sutra, možda deseti put sviram misu.. :D Nemogu reć da nema treme :D
Večer, Dario :)
Pa gdje će geekuše planirat nekud izlaziti :P
Večer, Dario :)
Pa gdje će geekuše planirat nekud izlaziti :P
sramota...onda ja nespadam u geekuše?
Koja verzija, ako je 4, onda mi je neš sralo, a jel izašla za virtual machine ?
Baš sam se ponadao da ovo postane poruka dana
http://www.bug.hr/forum/topic/graficki-programi/logotip-pojasnjenje/88184.aspx
Večer!Hambrle si zadovoljan reklamom ?