Ajme dragi Bože čime se ovdje ljudi bave...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajme dragi Bože čime se ovdje ljudi bave...
e ima neko ideju zašto mi se Moj PC ne želi otovoriti na forumu... krom, firefoks,ie, opera sve isto...
EDIT: upravo sam malo gledao... samo kod nekih autora ne želi
Meni tvoga otvara. Kod Danny_HR mi piše učitavanje.
tak meni kod tebe ok, kod lazarusa neće...
e ima neko ideju zašto mi se Moj PC ne želi otovoriti na forumu... krom, firefoks,ie, opera sve isto...
meni isto nece ni Danny ni Lazarus
meni isto nece ni Danny ni Lazarus
meni isto Danny hoće, Lazo ne
Probaj 3RVX. Ima preporuku u bug apoteci.
nije to što ja tražim
tražim program koji može volume od bilo koje druge aplikacije/programa/igre smanjit-pojačat....a ne neki program kod kojeg vidim jačinu zvuka uopće cijelog sistema nego da mogu svaki "kanal" posebno pojačat i smanjit
da pogodim....to je već ugrađeno u sedmicu
I onda samo aplikaciju koja ti ne treba smanjis ili pojacas iznad sistemskog... i to ti je to...
I onda samo aplikaciju koja ti ne treba smanjis ili pojacas iznad sistemskog... i to ti je to...
Krešo ima XP
Dobar dan! Kako ste? Lijep pozdrav, F1-IVO, Krešo91, EnlightenedPhoenix i ma svima......
on ima xp koliko ja znam
Dobar dan! Kako ste? Lijep pozdrav, F1-IVO, Krešo91, EnlightenedPhoenix i ma svima......
Pozdrav Nello
Krešo ima XP
on ima xp koliko ja znam

Aloha majstore
šta ima
imao sam 7-icu......ali počelo je malo kenjat jer sam imao u dual boot-u pa onda mi shebalo disk i tako dalje i tako bliže
i na kraju se vratio na moj dobri stari ORIGINAL XP
u biti....trebam neki program koji radi isto što i "Windows 7 mixer" da mogu neke programe utišat a druge pojačat (tj. njihov zvuk)
I gotovo...
I ja sam dosta vremena tražio nešto takvo i ništa
Aloha majstore
šta ima
imao sam 7-icu......ali počelo je malo kenjat jer sam imao u dual boot-u pa onda mi shebalo disk i tako dalje i tako bliže
i na kraju se vratio na moj dobri stari ORIGINAL XP
u biti....trebam neki program koji radi isto što i "Windows 7 mixer" da mogu neke programe utišat a druge pojačat (tj. njihov zvuk)
Evo tipka se. I ja sam na win 7 pa imaš onu mixer i naštelaš kak ti paše, ali nema tog programa da zasebno zaštelaš. Jedino možeš samo ručno pojačaš i utišavaš. Moj na maximumu. Pa čujem ko šta piše na liveu.
I ja sam dosta vremena tražio nešto takvo i ništa
obojica na windows 7 i nema problema
I gotovo...
tek kad nabavim original........inače nema ni blizu sedmici
I gotovo...
XP imaš original?
Ja nemam ništa orginal
I gotovo...
Stavi si privremeni win7 da vidiš kako radi.... Meni je odličan i kolega pomago u štelanju servisi i gle puno i brža.
Mali predah....
I gotovo...
XP imaš original?
da bratić iz Kanade mi poslao 32-bitni Xp Pro sa SP2
čak i CD key znam napamet..............kolko sam puta rušio sustav kak neću zapamtit
I gotovo...
XP imaš original?
da bratić iz Kanade mi poslao 32-bitni Xp Pro sa SP2
čak i CD key znam napamet..............kolko sam puta rušio sustav kak neću zapamtit
Ja znao XP rušit oko 30 tak ma godinu. Svašta sam instalirao razne programe koje sviđa a koje ne... ČaK i znam napamet keya.
Ja rušim jedanput godišnje