- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E pa ne trebas znat :P
:P
Ne, fakat, slažeš novu konfu ili kaj?
E pa ne trebas znat :P
:P
Ne, fakat, slažeš novu konfu ili kaj?
Pa prikupljam dijelove :)
freebiesjeebies
super stranica hehe :)
ako niste vidjeli temu a zelite neke supp stvari? prava stvar za vas :D
http://consoles.freebiejeebies.co.uk/176371
i uglavnom sta se radi momci?
Aha... Smije se znat koje dijelove ili je tajna? :)
Btw, nije da sam grammar police, ali ovo Logitech Wawe pod tvojom konfom me tako bode u oči, jao :P
Aha... Smije se znat koje dijelove ili je tajna? :)
Btw, nije da sam grammar police, ali ovo Logitech Wawe pod tvojom konfom me tako bode u oči, jao :P
Ma jos cu samo uzet neki proc i ram-e... Ostalo mi ne treba...
Evo sad cu ispravit :)
Ideš na one nove 6-jezgrene ili 4? Nisam ni rekao da ti treba, ta grafa je svjetska, imao ju ja prije par godina, čak sam i Crysis rokao s njom :)
Btw, nisi li neki dan tražio DDR2 matičnu? Šta si odustao od toga?
E, sad je milina za čitat konfu ;)
Zdravo ljudi!Bio sam danas na prijavi za srednju školu.Prijavio sam se u opću gimnaziju,valjda ću upast sa 61 bodom
Šta vi radite?
Zdravo ljudi!Bio sam danas na prijavi za srednju školu.Prijavio sam se u opću gimnaziju,valjda ću upast sa 61 bodom
Šta vi radite?
Upisi u srednju... Ah, da, to su bili dani...
Evo, zujimo i raspravljamo malo o Batistinoj soon-to-be konfi
Ideš na one nove 6-jezgrene ili 4? Nisam ni rekao da ti treba, ta grafa je svjetska, imao ju ja prije par godina, čak sam i Crysis rokao s njom :)
Btw, nisi li neki dan tražio DDR2 matičnu? Šta si odustao od toga?
E, sad je milina za čitat konfu ;)
Mislim da na X4. Ma ja se opce ne igram, tak da mi ne treba, a nju sam dobio za rodjendan...
Da, trazio sam tu maticnu, moram lockat temu... Pronasel sam ovu za jako primamljive pare :)
Šta vi radite?
Pozdrav. Evo i mene natrag..bio bolestan..
Da, bio sam i ja na upisima - u mijocu..jbt sad strepim do srijede hoću li upast s 61 i 5.0 7. i 8...:@
Sad...ajmooooo svi tekmu gledat!
Kaj se radi :)
Da, trazio sam tu maticnu, moram lockat temu... Pronasel sam ovu za jako primamljive pare :)
Ne igram se ni ja, ne znam ni sam zašto imam 5850, harverfilija valjda... :D Otkad imam ovaj komp sa 5850 sam se igrao možda 15-20 sati. Ali volim imat snage u rezervi ako zatreba :)
X4 svetski procesor, evo moj se vrti na 4.0 k'o od šale :)
Ne igram se ni ja, ne znam ni sam zašto imam 5850, harverfilija valjda... :D Otkad imam ovaj komp sa 5850 sam se igrao možda 15-20 sati. Ali volim imat snage u rezervi ako zatreba :)
Tocno to mene muci....
Danas sam skoro narucio onu GTX280... Al sam se osvjestil...
Danas sam skoro narucio onu GTX280... Al sam se osvjestil...
Dobro je... Ja sam kad sam kupovao komp kombinirao kako ću za par mjeseci staviti još jednu 5850 u CrossFire i skoro sam kupio još 2 diska tako da mogu imati RAID 0. A i 8 GB RAM-a je bilo u planu. Sva sreća pa nisam imao dosta para za sve to
Zamisli ; Artfull je offline
Šta vi radite?
Da, bio sam i ja na upisima - u mijocu..jbt sad strepim do srijede hoću li upast s 61 i 5.0 7. i 8...:@
Blago tebi,ti ćeš u MIOC
Kaj se radi :)
Naručih ja onaj AP i antenu, valjda dolaze do kraja tjedna, ja se nadam srijedi
A kad ćeš ti zaigrat BC2?
Naručih ja onaj AP i antenu, valjda dolaze do kraja tjedna, ja se nadam srijedi
A kad ćeš ti zaigrat BC2?
Koji si AP uzeo iz Linksa ,budem i ja zaigrao pričekaj malo da se rješim drugi obaveza
eeeeeeeeeeeej ljudi, evo stigao jedan slipstream slim ventilatorcic u kutiju :D a sad odo vani ^^
Ja sam htio sad stavit jos jedan Black-y za RAID0... No pricekat ce on... Ima vremena za pojacanje... Prva Sveta 3 kralja su mi bitna :) (MBO,CPU,RAM:)
Šta vi radite?
Blago tebi,ti ćeš u MIOC
To ćemo još vidit..u srijedu..=)
Ja sam htio sad stavit jos jedan Black-y za RAID0... No pricekat ce on... Ima vremena za pojacanje... Prva Sveta 3 kralja su mi bitna :) (MBO,CPU,RAM:)
Ja se nadam u moju novu konfu bubnut F3 (500GB) u RADI0..
hello
Da ne bumpam tamo, linkat cu ovdje :)
Može savjet?
Zajebo si s poštarinom. Trebao si stavit veću cijenu, ali da ti plačaš poštarinu..većina ljudi ne voli još i poštarinu platiti..
I nemoj staviti 1000 kn (s popustom), stavi 950 kn...vidiš koliko ljepše izgleda..50 kn te neće ubiti..=)
Da ne bumpam tamo, linkat cu ovdje :)
Može savjet?
Zajebo si s poštarinom. Trebao si stavit veću cijenu, ali da ti plačaš poštarinu..većina ljudi ne voli još i poštarinu platiti..
I nemoj staviti 1000 kn (s popustom), stavi 950 kn...vidiš koliko ljepše izgleda..50 kn te neće ubiti..=)
Koji si ti cinkaros... Da platim jos postarinu i da jos smanjim cijenu... Previse sam ja skola prosel za takve stvari :)
Večer...
Evo malo se zaebavo sa MAGIX Movie Edit Proom i Music Makerom ... Vi?