Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 148.670
- |
- čitano: 7.337.706
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ali grije me nešto.. ;D you know what..
Radiator, ili pod kao kod mene?
Muktarosi sta ima?
Ali grije me nešto.. ;D you know what..
Radiator, ili pod kao kod mene?
Ma nešto treće.. vruće ti bude kad se to gleda.. :D
Imam samo par jučerašnjih kad sam se vraćao s posla! Danas ima 5x više snijega!
Danas je neprohodno skroz! Zimske službe uopće ne čiste! Strojevi uglavnom zatrpani!
Kod mene na selu je strava :D ljudi hodaju cestom, staze zatrpane, nemozes cistit kolko napada....ocistis 10 metara ravno, okrenes se, vec 2cm napadalo.
Sada je prestao =/ a bas mislio da necu u skolu
evo ja bih se sanjko s tobom rado..
a znaaaaaam
Vecer narode, evo u Osijeku pada cijeli dan, i ja bih se trebao sutra u pol 9 ujutro probijati kroz sav taj silan snijeg do crkve :D
U ponedjeljak dolazi BF3 pa jedva cekam multi.
Kako vi, sta se radi? Jeste se nacistili snijega?
U ST pada a u mene se poceo topiti.Nista vise od snijega.A ja udaljen od ST 4 km.
Ahoj, evo konačno prestala padati ova bijela gov*a i reklo bi se da će pauzirati barem dan!
Evo kako to kod mene izgleda trenutno.. :D ovo mi je ulaz pred kuću..
Ma jok nije to desno snjeg več je neko plahtom pokril drva i eto sad to kao snješko Fejk jel.
Da bogme je kod vas napadalo bijelog u tri strinine na kvadrat.
pogled kroz prozor danas :)
nažalost loša kamera na mobu...
A di si to ti u kojem mjestu da sve okolo nagrbačena zemlja cudno nekaj fučkaj ga.
A di si to ti u kojem mjestu da sve okolo nagrbačena zemlja cudno nekaj fučkaj ga.
okolica ZG :)
not getting it...
explain?
not getting it...
explain?
ak ne žišku - ne žišku...nema se tu šta objašnjavat.
Kak se zove mjesto di si doma, ne brini ne bum došel i pokupil ti pršute na tavanu ak ima koji jel.
ak ne žišku - ne žišku...nema se tu šta objašnjavat.
a jbg danas sam si glup xD
Kak se zove mjesto di si doma, ne brini ne bum došel i pokupil ti pršute na tavanu ak ima koji jel.
ma nije bitno kak se zove, ne moraju svi znat :)
ajmo reć da sam 12m autom od ZG prema jugu :D
Jutro neradni narode :D
Nočas stao padati, pa sad opet pada :DDDDDD
Nadam se da će u Zagrebu tek past kak spada, ovo je premalo
jutro svima :)
citat iz nespavalica:
Samo pazi - ključ se veže za matičnu, dakle nemoj ju mijenjat inače ti ga neće prihvatiti nakon promjene. Ja sam se opekao, crkla matična jbg
to se lako riješi pozivom u MS, objasniš im što se dogodilo i aktiviraju ti ključ
Jutro svima.
Dobar jutar
@XXX-man zar nisi rekao kako uz svaki tvoj post ide slikica?
Mislim onakva za odrasle a ne panorama zabjeljene šume
I kako buš doma?
Dobar jutar
@XXX-man zar nisi rekao kako uz svaki tvoj post ide slikica?
Mislim onakva za odrasle a ne panorama zabjeljene šume
I kako buš doma?
ma silverlight me hebe pa mi se neda...
drifting :)
Dobro jutro svima i ugodan dan vam želim, mada neznam kolko ugodan može biti akom morate izaći vanka.
već duže vrijeme sam u bircu, ali nažalost šutim.. pa reko da počastim ekipu sa pokojom slikom iz ravne slavonije nakon jutarnjeg razgibavanja uz lopatu :)
Bakić?
je, da
već duže vrijeme sam u bircu, ali nažalost šutim.. pa reko da počastim ekipu sa pokojom slikom iz ravne slavonije nakon jutarnjeg razgibavanja uz lopatu :)
Kako se selo zove ak se smije znat, djeluje mi poznato
Kako se selo zove ak se smije znat, djeluje mi poznato
Napisao sam ja gore.