Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 148.670
- |
- čitano: 7.337.755
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ne kužim zašto???? Pa,što ako se ekipa baš želi zapit????
Ili misliš da će bit konkurencija nespavalicama????
Meni svejedno,temu nisam otvorio za obaranje nekih rekorda...
nego čisto reda radi,da se ima di opustit i popit cugu(pa makar i virtualnu)
U potpunosti se slazem sa tobom........ Za sada je sve ok, ali bit ce problema ako dode neki troll, sada su praznici sada ima najvise klinaca koji zahebavaju......
Pa eto mogla bi biti meta mnogih trollova. Lako je za nas normalne korisnike foruma. Ali uvijek bi se našli neki biseri.
No ok je tema po meni sasvim. Dobra ideja i sve.
Čisto za opuštanje od komplicirane IT problematike!
hehe
EDIT: eto isto mišljenje, a nisam vidio tvoj post.. hehe
Ma,trollovi bolje da trollaju ovdje nego na ozbiljnim temama.
Hehe..... Ljudi isto razmisljaju....
Zato, runda za sve.....
Zato sam i rekao za sve..... Pa ipak je ovo forum, neceo se tako jako napiti, nego neka svako po malo i ode to brzo....
pa ko je rekao da je crap!!?? ev
evo moja 100 na ovoj temi
Postao sam krpelj..
weeee
bravo ja....
Postao sam krpelj..
weeee
bravo ja....
ja jos 83 poruke do moljca..... Nadam se da cu to dns nadbiti u Nespavalicama i u BOL bircu....... NO SPAM, samo cu pratiti temu i nadovezivati se...
Da,eto i jubilarnih 100 smo odradili
Spasite vodu pijte vise piva.
p.s.Ova stranica nadmasuje rekorde
@Fromhelltocell: Jos 1 problem... Vec ne znam koji.... Ja podizem memory i gpu clock, ali onda dolje current clock settings pise uvijek isto GPU 110Mhz i Memory 300Mhz bez obzira koliko ja dizo gora clock...
Aaaaa, kako me izluduje ta grafa i moj komp.....
Spasite vodu pijte vise piva.
p.s.Ova stranica nadmasuje rekorde
@Fromhelltocell: Jos 1 problem... Vec ne znam koji.... Ja podizem memory i gpu clock, ali onda dolje current clock settings pise uvijek isto GPU 110Mhz i Memory 300Mhz bez obzira koliko ja dizo gora clock...
To cijelo vrijeme i radim.... Ali pi*** nece!!!!!!!
Jooooj, u 5.mj kupujem grafu sigurno, nece mene ova vise hebat..... :@
Trop,ne znam jesi vidio ovaj link:
http://www.legitreviews.com/article/801/7/
pogledaj kak je frajer OC@ svoju HD 4550
Ali njemu isto ko i meni pise pod curently clock settings 110 i 300Mhz.... Meni jedno vrijeme tu dolje pise 640 i 840 ali nakon 4sec se makne i opet se vrati staro, a nemogu kliknut Apply..... Ako hocete, stavim ja i video, nije meni problem....
Nemojte mi samo reć da mu grafa radi cijelo vrijeme na 110MHz? Lol pa onda i moja 4870 radi po tome current clocks na 500?
Znaci to current clock settings nema veze???????
Kad nista zahtjevno ne radite sa grafom onda se taktovi smanje automatski radi manjeg zagrijavanja i ustede struje.Mislim da se ta funkcija zove Powerplay.
Onda idemo vidjet test...... Crysis ce nam odgovoriti na koliko ce raditi moj gpu i memory clock....