U koje grlo? Grlo boce ili svoje grlo?
Ajmo nešto usut u želudac ne u grlo
Pa daj donesi nekaj kaj čekaš, dakle pune tačke čipsa na sunce pa da navalimo jel.
Nema smajlić za to. Samo za pivu
Rambox, samo za tebe, unajmili smo u birc klauna...! Pjeva, pleše, žonglira sa šalicama, al očekuj i da će ti uzet zdjelu čipsa
Rambox, samo za tebe, unajmili smo u birc klauna...! Pjeva, pleše, žonglira sa šalicama, al očekuj i da će ti uzet zdjelu čipsa
Zato nikog više ovdje i nema :P
Klaun je bio osmišljen da što više ljudi dođe u birc
slabo se nešto pije u zadnje vrijeme, zar je toliko stisla kriza :D
slabo se nešto pije u zadnje vrijeme, zar je toliko stisla kriza :D
Većina starih forumaša (oni koji su bili aktivni ovdje) su prestali dolaziti na forum, tako da se ovdje više i ne piše kao nekada.
Fečer :)
ekipa kako se zove teta koja je sinoc vodila vremensku prognozu na rtlu?zaljubi se..
Večer!
Tko je bolji, glumac ili klaun? Glumac je dobar sve dok ne mora odglumiti klauna
Večer! Kako je...
Dobro veče, evo i mene malo da Vas vidim stare ekipe.
Najava: Večeras u 21.00 Spektakl - DVA klauna, žongliraju međusobno šalicama! S čak 5 šalica!
Jučer... Em ljudi nisu bili zadovoljni, em pazi ovo... Jedan klaun je htio žonglirati s 3 čaše pune pive i sve bi još bilo kolko-tolko dobro (prosipalo se), da netko nije tokom žongliranja zazviždao, ovaj je (klaun) izgubio ravnotežu, pao a na njegovu glavu pale sve tri čaše pive... Završio na hitnoj... Samo da ne bude još danas u novinama...
Em & em's. Em klaun em drugi klaun
Jutro!
Večer :)
Sve ti se vrti od 5-8kn zavisi jel uzimaš internet bankarstvo i ne. Iako se to danas podrazumijeva da imaš.
8Kn mjesečno tekući žiro i internet bankarstvo. 5kn ako si student.
Po meni je PBZ najbolji jer ako otvaraš tekući račun dobiješ VISA karticu koju možeš iskoristiti za internet kupovinu.
A i usput je žiro bez naknade, i također VISA.
Internet bankarstvo im je jako dobro.
S tim da i ERSTE je jako dobra, ali ne znam kakve su cijene kod njih.
Večer :)
Bok svim birtašima, oče bit danas šta golišavih fotki dakle neke polugole curičke pod maskama.
Dobra večer svima....
Da, shvatio sam, uturili su mi kreditnu karticu, gamad. Može li se to vratiti?
Nijedna banka nije ista. Sigurno ima na njihovom webu cjenici i ostalo... 30 kuna je meni puno, ali ako već to rade, onda nude neke druge pogodnosti...
Jutro!
Bok svim birtašima, oče bit danas šta golišavih fotki dakle neke polugole curičke pod maskama.
Večer...ništa dok ne riješim internet...istekao mi carnet račun...
Jutro!
Bok svim birtašima, pun je birc nekih lješnjaka jel ali nigdje ne vidim prave jestive lješnajke.