Whisperice sretan ti rođendan...
Dobar dan svima...
hvala ribo :))))
Whisperice sretan ti rođendan...
Dobar dan svima...
Svako dobro...
hvala svima--ako što još treba samo recite...
Nema sira...??
sretan rođendanček
a evo i jedan gift
što je nutar¿
It's a pussy !!!
oh....sad mi napravite zoo..
hvala svima--ako što još treba samo recite...
Ja imam svoje potrebe :)
micek očeju mi tebe uvaliti..
Ma ja nisam zahtjevan. Samo mi pijesak promijeniš svaki dan, malo ti izgrebem fotelju s noktima i pustiš me da malo odlutam tu i tamo u potrazi za mačkama (postao sam izbirljiv, sad tražim samo perzijske- vole perverzije :)
Ma ja nisam zahtjevan. Samo mi pijesak promijeniš svaki dan, malo ti izgrebem fotelju s noktima i pustiš me da malo odlutam tu i tamo u potrazi za mačkama (postao sam izbirljiv, sad tražim samo perzijske- vole perverzije :)
onda može ako je tako...
It's a pussy !!!
kad ga mogu očekivati¿
Meanwhile:
neke izjave s Antene Zagreb mi zapinju za uho:
"24.11. u 18:00h u Areni Zagreb, zagrebačkoj Croatiji Osiguranje dolaze berlinske "fukse" ... "
inače riječ je o ovome
Mario, imam jedno pitanje za tebe, i trebam pomoć
Planiram si složiti OS na sticku, neki linux distru, laganu da lijepo izgleda, i da stane na sitck od 32gb.
Na stick bi još stavio 2-3 programa, za čitanje dokumenta i slično.
Bilo bi dobro da može raditi na što više računala, i ono najbitnije, da ima neki cr@cker wifi mreža.
Jel imaš kakav prijedlog?
Mario, imam jedno pitanje za tebe, i trebam pomoć
Planiram si složiti OS na sticku, neki linux distru, laganu da lijepo izgleda, i da stane na sitck od 32gb.
Na stick bi još stavio 2-3 programa, za čitanje dokumenta i slično.
Bilo bi dobro da može raditi na što više računala, i ono najbitnije, da ima neki cr@cker wifi mreža.
Jel imaš kakav prijedlog?
Backtrack za jednostavno ili Ubuntu sa instaliranim iwconfig, macchanger, airmon, airodump, aireplay i aircrackom.
U principu, distra može biti bilo koja, ako hoćeš da radi na što više računala, uzmi Ubuntu, Mint ili neku takvu poznatiju distru.
MINT mi ne zvuči loše, pitanje je dali se isplati za takvo što kupovati usb3.0 ili da se ide na jeftiniji 2.0?
MINT mi ne zvuči loše, pitanje je dali se isplati za takvo što kupovati usb3.0 ili da se ide na jeftiniji 2.0?
Meni ok radi i na 2.0, ne treba ti nužno 3.0
Ono bitno je učitavanje videa i dali šteka na običnom radu?
Dakle tu mislim na rad s word-om i surfanje uz par tab-ova?
Ono bitno je učitavanje videa i dali šteka na običnom radu?
Dakle tu mislim na rad s word-om i surfanje uz par tab-ova?
Ne, on se učita u RAM i to fino radi.
Pri prvom pokretanju programa nakon boota traje sekundu duže, ali inače radi dobro.
jutro ekiipaaaaa