večer :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozz ljudi jel zna neko di mogu jeftino nabavit igricu pokemon za nintendo dsi?
danas skužim u jutarnjem da mi je staaari prijatelj u crnoj kronici jer je izbo djeda jbte... :(
Bok svim birtašima, nezgodno da ti bokca a kaj moš tak je kak je to je ovo dole jel a razloga koji su do tog doveli ima dost ko obično.
Pozdrav svima naišao i ja malo ovdje....ha a posebno prijatelju Ramboxu
Večer svima....
Vidim da je Zoharbizo na putu slave, još kad mu Ivo uvalja rozi karton....
Pa dojdi ti i malo češče u Birc fučkaj ga sad, znam ja da se voliš napit kad niko ne vidi i eto sad si došel i odma smazal četri pive kolko čujem.
...dobar je whisky, ali me nervira taj američki, odnosno irski whiskey... ovu sliku već dugo nisam stavio...
Identični sam pio neki dan, a i još je ostalo za poslije..
Pa dojdi ti i malo češče u Birc fučkaj ga sad, znam ja da se voliš napit kad niko ne vidi i eto sad si došel i odma smazal četri pive kolko čujem.
Ha ha živio ti sto godina ha ha
Da Spambox, neki se sramimo svog poroka, no ti i tebi slicni ne prezate pred flasom javno izjavljujuci :P
...dobar je whisky, ali me nervira taj američki, odnosno irski whiskey... ovu sliku već dugo nisam stavio...
Identični sam pio neki dan, a i još je ostalo za poslije..
Znači i ti voliš udarat po alkoholu a u Bircu te slabo vidim znači poskrivečki jel.
Da Spambox, neki se sramimo svog poroka, no ti i tebi slicni ne prezate pred flasom javno izjavljujuci :P
Flašom da ali punom Čaja od Lipe ili Bazge to je ono pravo.
Šta ovo birtija još nije otvorena?
Ajjjmoooo na noge radni narode.
Dobro jutro kako ste mi danas?
Kako mislis?
Evo Domagoj ti je tu objasnio, bilo je vec rasprava o tome.
http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/zvjezdice-statusi-forumu/30831.aspx
Svi moderatori automatski imaju pet zvjezdica.
http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc-vezi/novi-statusi-zvjezdice/24282.aspx
koji mod?
Dobar dana narode.
Trebam pomoć.
Isplati li se kupovati novi ekran za Acer aspire 554-303 g32mn i kolika bi bila cijena?
I ako ima tu kod nas u oglasniku?
Slab sam s ekranima za prijenosike.
Dobar dan, jesam li vas falio? Bio sam nedostupan na par dana a i nisam baš najbolje tj da se ja prehladio ali sam malo bolje.
Jaooooo, šta je to moje teme zaključane i zbog čega?!?
Pozdrav ,narode.Kako stanje? Evo ja sam novi pa da vas upoznam
Dan.
Dobrodošao
Ups.
Dan.
Dobrodošao
Večer.
Kasno sam vidio post.
Hvala na dobrodošlici.
Večer.
Kasno sam vidio post.
Hvala na dobrodošlici.
Dobro došao,
E onda jel svaki dan imaš rodkaš? Malo te šalim.. Hehe
Kraljica Domaslava najstarija je poznata hrvatska kraljica link
Dobar dana narode.
Trebam pomoć.
Isplati li se kupovati novi ekran za Acer aspire 554-303 g32mn i kolika bi bila cijena?
I ako ima tu kod nas u oglasniku?
Slab sam s ekranima za prijenosike.
Samo moraš znat za koji model LCD paneli i koliki su veliki. LC monitor obično piše iza lcd paneli pa tam i modeli pišu. Ima više vrsta ali ne odgovara baš sve jer je važno da modeli podudara.