Dan svima ljudi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dan svima ljudi.
Dan i tebi, šta ima?
Dan svima ljudi.
Dan i tebi, šta ima?
Ma glup dan skroz, sinoć legao oko 3, digao se u 6 za školu, došao iz škole i do sad spavao, sad se nemogu natjerati na knjigu da ga ebeš.
evo ljudi ko se jos misli oce li ici na brod sad mu se pruza prava šansa !
sa zadovoljstvom vas obavjestavam da smo otvorili agenciju specijaliziranu za ukrcaj kadeta i asistenata PRANČIOK.Nikakve provizije i naknade ne trazimo !
Nas posao i zadovoljstvo je da vas ukrcamo a vas posao je samo da se prijavite , jer mi garantiramo , u roku od 2 tjedna - BIT CETE NA BRODU !!Pranciok se zbog velikog obujma posla siri odmah u startu i na Indijsko trziste. Snimka dolaska nasega managera u Bombay.
Dan svima ljudi.
Dan i tebi, šta ima?
nello šta kažeš na firmu isplati li se ovo?
Dobar dan, jesam li vas falio? Bio sam nedostupan na par dana a i nisam baš najbolje tj da se ja prehladio ali sam malo bolje.
Jaooooo, šta je to moje teme zaključane i zbog čega?!?
Bok svim birtašima kaj se radi, malo te neki virus napal jel ok ništ strašnoga kaj sad bude prošlo i nema frke jel usput koja je to tema zaključana jel.
Dan svima ljudi.
Dan i tebi, šta ima?
A neznam ko će tak osobu primit kojima je nagluh ?!?
Bok svim birtašima kaj se radi, malo te neki virus napal jel ok ništ strašnoga kaj sad bude prošlo i nema frke jel usput koja je to tema zaključana jel.
Bok i tebi. Ma moja tema bila Iskustva kod razmjene i poklanjanja, i još k tome što kaže mod da je tema suvišna?!? Klik
Dan svima ljudi.
Dan i tebi, šta ima?
A neznam ko će tak osobu primit kojima je nagluh ?!?
zar nisi gleda oglas na njihovoj stranici -"1.Terco makinje ( 3/E) Ugovor 180 dana na brodu pola godine doma. Placa 8890 KM ova permanent. Prednost osobama s invaliditetom. "
u makinji ti se nista ne cuje i svi nose slusalice za usi tako da to nema veze..
zar nisi gleda oglas na njihovoj stranici -"1.Terco makinje ( 3/E) Ugovor 180 dana na brodu pola godine doma. Placa 8890 KM ova permanent. Prednost osobama s invaliditetom. "
u makinji ti se nista ne cuje i svi nose slusalice za usi tako da to nema veze..
Hmm, piše da traže ko ima kriminalne prošlost, izbacivaš i ko zna čehga još, a jok nisam baš ta osoba.. Ja volim miran život...
Hmm, piše da traže ko ima kriminalne prošlost, izbacivaš i ko zna čehga još, a jok nisam baš ta osoba.. Ja volim miran život...
to je druga firma.. ovaj oglas je samo ovo
1.Terco makinje ( 3/E)
Ugovor 180 dana na brodu pola godine doma. Placa 8890 KM ova permanent. Prednost osobama s invaliditetom.
Klijent: Achtung drilling
prednost zapošljavanja imaju oni čija baba prima njemačku penziju.Da citiram direktora Pančioka Milu Bekinu "Ukrcavanje pomoraca nije prodaja lubenica uz magistralu"!
Ma kakvi su ovo oglasi?
2. Kadete stroja ( 2 komada )
Nudimo ukrcaj po najboljim uvjetima. Ugovor 4/4. Permanent placa od 3000 eura. Prednost osobama s dobrim roditeljima te osobama cija baba prima Njemacku penziju. Poznavanje vjestine pecenja rakije pozeljeno ali ne i obavezno.
Ma ovo je neka zajebancija, pogledajte adresu i sve...
ja mislio da si ti odma svatija alaj sam se dobro nasmija
Ili je to šala ko prvi april...
ma nije to su pomorci otvorili sami da se šprdaju sa našim agencijama za ukrcaj,zato jer to nije daleko od pravog stanja na njima
Ili je to šala ko prvi april...
da citiram jednog naseg zadovoljnog klijenta "Od kad san dosa u Prancioka prista san se bost Andro Shema - Timunjer"
večer :)
Vecer.Odlucio sam prijeci sa SB I5 2500K na SB Celerona.Ludi potez,sto kazete?
Večer i tebi
Pozdrav ekipo!
Kako stanje!? Topi li se snijeg kod vas? :)
Jel možda netko zna što bi mogao biti uzrok!? KLIK
večer molim vas da bacite oko na agenciju Prančiok mogu vam srediti posao u kratkom roku..bez provizije !
vecer svima!
večer molim vas da bacite oko na agenciju Prančiok mogu vam srediti posao u kratkom roku..bez provizije !
naporan si!
Večer i tebi...
zrel si ti za Jankomir
Hhahaha :) Nema gaminga vise pa trazim sto isplativiji procesor.A ostatak prodajem,sad ce biti napad OC freakova na mene.