Dan dobar, kakvo lijepo vrijeme mmmm
Bok svim birtašima, di ti vidiš ljepo vrjeme ok sunce sija ali me onih 5 stupnjeva malo grize za nos i vuha jel.
Bok svim birtašima, di ti vidiš ljepo vrjeme ok sunce sija ali me onih 5 stupnjeva malo grize za nos i vuha jel.
pozzzzzzzzz
hmmmm ja u kratke rukave
obožavan split radi toga. Prošli tjedan snig, ni se ni otopi, a već za kratke rukave
hmmmm ja u kratke rukave
obožavan split radi toga. Prošli tjedan snig, ni se ni otopi, a već za kratke rukave
Još malo pa budu počele polugole cure bižat po Rivi od vručine da vidiš tek onda situacije jel.
E nek je Zagreb pobijedio Barcelonu!! Svaka cast decki!!
Ke ti nisi čul za kapu?
A kaj imaš tak velke uši i nos pa zebe
Hmm ovo me podsjeća na neku priču o jednoj curici s crvenom maramom i bakom
Ej @rambox tko je baka?
Skoro zaboravio Dobra večer
Jesi gledao utakmicu. Suci su bili debelo na strani Barcelone, vadili su Barcu par puta ali naši su se junački vadili. I još nije bilo Balića.
OPEN....Jutro svima...
Dobro jutro radni narode.
Prijatelj dobio malo novaca na kladi.
...ma budi bez brige, vratit će on to njima, ako već nije...
...ma budi bez brige, vratit će on to njima, ako već nije...
meni se prijatelj kladi preko neta, već neko vrijeme, i drži se u dobrom dobitku, jer se kladi na sigurno i uplaćuje za male dobitke za koje se nikad u kladionici ne bi kladia. To je win situacija, u plusu je 600-700 kn mjesečno u prosjeku, a nemi se to čini dobro uloženo dobiveno.
meni se prijatelj kladi preko neta, već neko vrijeme, i drži se u dobrom dobitku, jer se kladi na sigurno i uplaćuje za male dobitke za koje se nikad u kladionici ne bi kladia. To je win situacija, u plusu je 600-700 kn mjesečno u prosjeku, a nemi se to čini dobro uloženo dobiveno.
...možda je tvoj prijatelj iznimka nasuprot tisućama losera koji svakodnevno hodočaste
po kladionicama obmanjujući i sebe i druge da nisu na gubitku...
...možda je tvoj prijatelj iznimka nasuprot tisućama losera koji svakodnevno hodočaste
Fudbal je jedna velika sarena laz. Nema niti 0,5% ljubitelja tog sporta, svi iste lake novce. Utakmice se stelaju, ljudi naivni.... Idila!!
Unakazili su taj sport koji to sada i nije.
Fudbal je jedna velika sarena laz. Nema niti 0,5% ljubitelja tog sporta, svi iste lake novce. Utakmice se stelaju, ljudi naivni.... Idila!!
Unakazili su taj sport koji to sada i nije.
Dobro nema sad veze nogomet sa kladenjem, ne kladi se samo na nogomet e.
@Jurra najbolje je šta ne može lagat jer na accountu piše. Ali dosta je tu dobitaka po 4-5 kn recimo i tako i kad se sve zbroji je ludilo :D U kladionici nije nikad ni bia. Sve preko interneta, isplati sebi na karticu i to je to.
'Jutro svima.
Potak'o sam raspravu o klađenju :)
Dan...
MAYDAY, MAYDAY, MAYDAY....
Sta ima ekipa?
BTW
Konacno sunce i toplije. Osjecam "zov divljine"...
dolazi proljece :)
koja je to igra?
btw. gday svima.
e imam pitanje...ja skinem film i titlove nastimam i sve radi al stavim ga na USB i ustekam u resiver od TV-a..film traje al titlova nema..zasto to??
Dobar dan birtijaši
Trebam dobru dušu koja se zna igrat sa photoshopom.
Treba mi napraviti logo "Z9"
OVAKO samo treba bez PLUS i crno-bijeli kontrast, da mogu izrezat i ofarbat.
Što veća slika-to bolje! :)
Hvala