Upit - Iskusva

poruka: 3
|
čitano: 517
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Upit - Iskustva

Pozdrav ekipa,

znam da nema veze s tehnikom ali ako ima tko kakva iskustva ili savjet dobro bi dosao.  Sto mogu napraviti ?

Uglavnom skracena prica.

Narucio sam gume sa gumelider.hr pocetkom 12. mjeseca. Gume su trebale stici ali je nastao problem sa dostavom

preko DPD-a dostavljac je imao IQ kamena. Oni su vratili te gume originalom posiljatelju odnosno ducanu. Ducan je potvrdio

da je greska DPD-a i ja sam zatrazio povrat sredstava.

Od tada se natezemo evo skoro 2 mjeseca za to. Ne znam sta da napravim, rijec je o 420e. 

evo cisto prikaz njihovih mailova i mojih.

09.12. - Pozdrav, Žao nam je zbog greške prijevoznika, paket se vraća nama i čim ga primimo natrag, odmah ćemo poslati povrat novca.
10.12. - Poštovani kupče,
Još nismo primili potvrdu o povratu artikala u naše skladište. Čim naš odjel logistike potvrdi prijem, moći ćemo obraditi vaš povrat novca.
Imajte na umu da postoji razdoblje obrade od nekoliko dana/tjedana od trenutka kada se proizvod vrati u skladište do trenutka kada račnovodstveni odjel može obraditi povrat novca.
02.01. - Bok,Skladište nam je javilo da je stigla djelomična narudžba, pričekat ćemo ostala 2 komada i izvršiti povrat novca.

14.01. - Bok, Radimo na problemu. Uskoro ćete biti obaviješteni.

23.01. - Pozdrav,Možemo potvrditi da smo primili vaš email i želimo potvrditi primitak.
Javit ćemo vam se.

Ja sam im sad poslao

Hvala na vašoj potvrdi primitka mog emaila. Međutim, s obzirom na to da je već prošlo više od mjesec dana od mog prvog zahtjeva za povrat novca, moram vas ponovno zamoliti za konkretne informacije o trenutnom statusu mog zahtjeva.
Molim vas da mi jasno navedete kada mogu očekivati povrat sredstava, jer smatram da je čekanje već prešlo razumne rokove.
Vjerujem da razumijete moju zabrinutost i nadam se vašem brzom odgovoru s konkretnim informacijama.

Hvala na bilo kakvom info

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
14 godina
Upit - Iskusva

U 12. mjesecu 2023. sam uzimao isto gume preko njih.

Uzimao naravno preko web-shopa na R1 od OPG-a.

Plaćeno virmanom i odmah nakon jednog dana su poslali gume.
Za svaku sam gumu dobio poseban tracking, isto preko DPD-a.

Možda ti ovo ne pomaže nikako, ali eto, imao sam relativno nedavno super iskustvo.

Nažalost broj dostave je mrtav pa ne mogu vidjeti koliko je dugo trebalo za dostavu, ali mislim da nije duže od tjedan dan.

+ bilo je uoči Božića.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
10 godina
Upit - Iskusva

Ja ti mogu reći samo da nisi jedini jer je očito svugdje kaotično stanje nakon 12.tog mjeseca.Ja imam već preko 2 mjeseca zapelu pošiljku sa amazona,preko mjeseci pol čekali povrat sa e-cipela.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice