Pozdrav ekipa,
znam da nema veze s tehnikom ali ako ima tko kakva iskustva ili savjet dobro bi dosao. Sto mogu napraviti ?
Uglavnom skracena prica.
Narucio sam gume sa gumelider.hr pocetkom 12. mjeseca. Gume su trebale stici ali je nastao problem sa dostavom
preko DPD-a dostavljac je imao IQ kamena. Oni su vratili te gume originalom posiljatelju odnosno ducanu. Ducan je potvrdio
da je greska DPD-a i ja sam zatrazio povrat sredstava.
Od tada se natezemo evo skoro 2 mjeseca za to. Ne znam sta da napravim, rijec je o 420e.
evo cisto prikaz njihovih mailova i mojih.
09.12. - Pozdrav, Žao nam je zbog greške prijevoznika, paket se vraća nama i čim ga primimo natrag, odmah ćemo poslati povrat novca.
10.12. - Poštovani kupče,
Još nismo primili potvrdu o povratu artikala u naše skladište. Čim naš odjel logistike potvrdi prijem, moći ćemo obraditi vaš povrat novca.
Imajte na umu da postoji razdoblje obrade od nekoliko dana/tjedana od trenutka kada se proizvod vrati u skladište do trenutka kada račnovodstveni odjel može obraditi povrat novca.
02.01. - Bok,Skladište nam je javilo da je stigla djelomična narudžba, pričekat ćemo ostala 2 komada i izvršiti povrat novca.
14.01. - Bok, Radimo na problemu. Uskoro ćete biti obaviješteni.
23.01. - Pozdrav,Možemo potvrditi da smo primili vaš email i želimo potvrditi primitak.
Javit ćemo vam se.
Ja sam im sad poslao
Hvala na vašoj potvrdi primitka mog emaila. Međutim, s obzirom na to da je već prošlo više od mjesec dana od mog prvog zahtjeva za povrat novca, moram vas ponovno zamoliti za konkretne informacije o trenutnom statusu mog zahtjeva.
Molim vas da mi jasno navedete kada mogu očekivati povrat sredstava, jer smatram da je čekanje već prešlo razumne rokove.
Vjerujem da razumijete moju zabrinutost i nadam se vašem brzom odgovoru s konkretnim informacijama.
Hvala na bilo kakvom info