Ulaganje u Bitcoin

poruka: 6
|
čitano: 3.954
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Ulaganje u Bitcoin

Evo upravo čitam članak čovjek uložio 150 kuna i zaradio 4,9 miliona. Imali netko ideju kako to da su mu rasli bitcoini?

Isplatili se ulaganje u bitcoin ili proizvodnja bitcoina ako recimo posjedujem nekoliko stotina računara?

12 godina
protjeran
Re: Ulaganje u Bitcoin
Dema94 kaže...

Evo upravo čitam članak čovjek uložio 150 kuna i zaradio 4,9 miliona. Imali netko ideju kako to da su mu rasli bitcoini?

Isplatili se ulaganje u bitcoin ili proizvodnja bitcoina ako recimo posjedujem nekoliko stotina računara?

Ne isplati, čak iako ta računala u sebi imaju najače grafičke kartice. Možda možeš pokušati sa ASIC minerima.

13 godina
Dema94 kaže...

Imali netko ideju kako to da su mu rasli bitcoini?

Da.

Kupio ih je kad su bili skoro pa djabe; i prodao kada je netko bio voljan dati 200$+ po komadu.

ili

Što se više ide prema teoretskom kraju tj finalnoj kolicini BCova (~22miliona) to sustav "teže" (više CPU powera treba za dekriptirati potpuni BC) izbacuje nove BCove van; analogijom dolazimo do toga da je sustav na početku puno "lakše" (manje CPU powera treba za dekriptirati potpuni BC) izbacivao BCove.

Da li ih je "rudario" ili "mešetario", sasvim nebitno za cijelu pricu; covjek je bio u pravo vrijeme na pravom mjestu u pravim okolnostima! {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
12 godina
protjeran

Što se više ide prema teoretskom kraju tj finalnoj kolicini BCova (~22miliona) to sustav "teže" (više CPU powera treba za dekriptirati potpuni BC) izbacuje nove BCove van; analogijom dolazimo do toga da je sustav na početku puno "lakše" (manje CPU powera treba za dekriptirati potpuni BC) izbacivao BCove.

Dali to znači da će vrijednost bitcoina i dalje rasti? 

13 godina
Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
12 godina
odjavljen
Ulaganje u Bitcoin

300$ jedan bitcoin...kako sam ovo vidio prije 2 godine, kad je bio 20ak dolara :/ ...da nisam tad bio student, već u situaciji u kojoj sam sad, danas bi bio vjerojatno milijunaš :(

embrace whatever may come
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice