The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.485.439
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
The Friendzone Club

Ona je muško u vezi :S

Ti bi trebo bit taj koji odlazi s društvom van, a ona bi trebala patit za tobom :S

Ostavi ju, ima drugih

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina
Re: The Friendzone Club
nul-3 kaže...

Ti bi trebo bit taj koji odlazi s društvom van, a ona bi trebala patit za tobom :S

Ovo je tako seljački...

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...

nakon ovog bi 99.9 posto cura prekinulo s tobom.. toliko o tvojim godinama iskustva..

Tu je uvijek onih 0.1% cura koje imaju mozga, koje žele bit u vezi i koje bi se nakon što im to kažeš tako posvađale s tobom da bi vam oboma bilo jasno da ste "suđeni" jedno drugom. Nije mi se to desilo jednom tako da vjeruj mi, stvarno govorim iz iskustva. Ako ona pokuša bit šupaq onda joj pokažeš da ti možeš bit još veći šupaq od nje, a tu će svaka stat i zamislit se kako se ponaša prema tebi a kako ti prema njoj. Iz onoga što je on napisao vidi se da ju je držao kao kap vode na dlanu i trpio ta njezina "sranja" i hirove, al brate mili sve ima svoju granicu, svatko ima svoju točku kad puca. To što sam napisao je "last resort", ako ni to ne upali onda ga yebi; ima još ribe u moru, samo treba pecat dovoljno dugo dok ne upecaš trofej.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 9:59 (dark_wizz).
16 godina
dark_wizz kaže...
LUNAT1C kaže...

nakon ovog bi 99.9 posto cura prekinulo s tobom.. toliko o tvojim godinama iskustva..

Tu je uvijek onih 0.1% cura koje imaju mozga, koje žele bit u vezi i koje bi se nakon što im to kažeš tako posvađale s tobom da bi vam oboma bilo jasno da ste "suđeni" jedno drugom. Nije mi se to desilo jednom tako da vjeruj mi, stvarno govorim iz iskustva. Ako ona pokuša bit šupaq onda joj pokažeš da ti možeš bit još veći šupaq od nje, a tu će svaka stat i zamislit se kako se ponaša prema tebi a kako ti prema njoj. Iz onoga što je on napisao vidi se da ju je držao kao kap vode na dlanu i trpio ta njezina "sranja" i hirove, al brate mili sve ima svoju granicu, svatko ima svoju točku kad puca. To što sam napisao je "last resort", ako ni to ne upali onda ga yebi; ima još ribe u moru, samo treba pecat dovoljno dugo dok ne upecaš trofej.

Pa cilj veze nije vidit ko je u vezi veci supak, s time se nista nece postic, ukoliko se s curom nemoze na normalan nacin postic dogovor oko stvari koje se njemu svidjaju ili ne svidjaju ta veza nema smisla..

Iisto tako ovih 0.01 % cura nije pametno nego mogu podnijet djetinjaste ispade svojih partnera.. i sam si reko da si se vise puta naso u toj situaciji stoga nemas dobru teoriju ako ne ucis na svojim greskama

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 15:18 (LUNAT1C).
15 godina
sirka666 kaže...
nul-3 kaže...

Ovo je tako seljački...

{#}

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
11 godina
neaktivan
lithiumion kaže...

pratim ovu temu već duže vremena i čitam, jaki ste dečki! {#}

Uglavnom, da pređem na stvar.. bio sam s curom godinu i 8 mjesec i prekinili smo prije par dana...

Nije ona kriva nego se ti ponašaš ko histerični balavac. Zamisli razgovara s drugim frajerom koji ju tu i tamo bocka...ajme strašno bocnuo ju je na Fb-u. Stisnula je ikonicu bocni natrag- to je u najmanju ruku za odsjeć ruke i noge odmah jer svi znaju da je Fb jedna jako ozbiljna stvar na kojoj čim netko stisne bocni odmah se stvori virtualni pimpek koji ju stvarno bocne. {#}

Kao prvo spusti se na zemlju. Ti nisi njen vlasnik nego (sad već bivši) dečko, prema tome nemaš šta određivat s kim će ona razgovarat a s kim neće. Može razgovarat s kim želi. Trebao si biti sretan što ima toliko povjerenja u tebe da ti govori što radi na facebooku, tko ju bocka, šalje ti ss razgovora (ovo bi ti psiholozi okarakterizirali kao način uhođenja partnera). Kao drugo da je htjela nešto s tim likom nebi ti govorila o njemu. Žene nisu glupe, ako te želi prevariti napravit će to unatoč tvojoj kontroli i neće prije najavit da ide tu i tu i da će dotični bit tamo.

Ukratko ponašaš se ko troglodit i povrijeđen ti je ego jer nije poslušno ostala doma radit goblene nego je odlučila otići van.

A ucjene ako odeš van bolje je da prekinemo su loš pokušaj da budeš muško a zapravo s time ispadaš histerično derište. Ko malo dijete koja se ne želi više igrati s prijateljem Slafkom jer Slafko ima boljeg ekšn mena od njega pa je uvrijeđen.

Veza nije natjecanje tko ima veću kontrolu, tko je glavni i tko je u pravu, a ako to nisi shvatio nakon godinu i pol sumnjam da će se puno toga promijenit u budućnosti.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

dvoje ljudi su u vezi jer se vole i jer im je stalo. ako dečku nešto smeta, a curu nije briga, onda je to sranje a ne veza. i obrnuto. ova gore si misli da su one viša bića jer imaju sise i guze. mi jako volimo sise i guze, ali pa nismo baš totalne budale. ima cura koje budu te cijenile. pa ako misliš da te cura sa svojim ponašanjem nije zaslužila, onda joj reci da ga promijeni. ako joj je stalo onda budete riješili problem. ako ti tražiš nešto nerealno, onda bude te ostavila. ali ovo tvoje je normalno, ne znam zašto bi ona išla k nekome tko ju virtualno seksa, a ti to ne radiš i smeta ti. svaka veza ima svoje uspone i padove, ali uspjeti ne znači nikada ne pasti, nego nakon svakog pada se dignuti. a to se radi kompromisom, ako ju voliš probaj se pomiriti, ako ne onda nemoj. na to kakva je ona ne možeš utjecati, ako ona ne vidi da se treba mijenjati, onda je možda bolje da malo potisneš osjećaje i tražiš dalje. tempus vulnera sanat.

Losing all hope was freedom
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

sve se izgleda oko fejsa vrti....a bogati,piše i mom frendu da je iz Munchena,a tip nije iša dalje Knina....

fra Krsto Narkoman
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ajde da i ja olakšam dušu. 

Znači, prije par mjeseci sam postao fwb sa jednom curom koja mi je savršeno odgovarala (lijepa, simpatična, duhovita... nije bila ona idealna djevojka koju sam imao u glavi, ali nešto u njoj me zainteresiralo. Odmah sam joj na početku poznanstva rekao da me ne interesira prijateljstvo, hoću vezu ili barem povlastice. Kako je ona "imala" problema sa zaljubljivanjem zbog bivšega, ja sam se počeo više truditi oko nje kako bi to fwb (koje je realno bilo veza bez oznake "veze" pred drugima) pretvorio u stvarnu vezu i malo pomalo, počela mi se sviđati, onako, kako se zaljubljenima sviđaju druge polovice. Fizički dio toga je bio super, ali mene je zanimala veza budući da sam po prirodi osoba koja bi za voljenu osobu (djevojku, u braku za ženu) napravio sve. Sve je išlo super i vjerojatno bih sad bio u vezi da nije bilo jednog njenog kobnog izlaska kad se zbarila sa drugim likom. Shvatio sam da nešto nije uredu kad mi se par dana nije javila i odgovori su bili kratki te kako se moramo vidjeti da popričamo. Kao što znate, to nikad nije dobra priča. Kad mi je napokon rekla što se dogodilo sa tim likom, kao sviđao joj se otprije, ali nije mislila da će išta biti sa njime, meni je pao mrak na oči i svaka njena isprika me je samo dodatno naživcirala. Najbolje od svega, žao mi je svih onih cura koje sam odbijao zbog nje, ali što ćete, budala voli pa se zaljubi. :D 

I da, znate one priče kako žene vole muškarce koji su dobri, romantični, divni, ovakvi - onakvi? Samo su priče. Dokazano u više slučajeva na vlastitoj koži.

Od sutra postajem gad teški aka Barney Stinson, barem će mi život tako biti 10x lakši.

17 godina
Cesc kaže...

Od sutra postajem gad teški aka Barney Stinson, barem će mi život tako biti 10x lakši.

AMEN!

17 godina

Što si bolji prema njima, to su one gorje prema tebi. bilo i ostalo. {#}

Ride or die, remember?
16 godina
Hacker002 kaže...
Cesc kaže...

AMEN!

mislim da cu i ja tako, jbt uvijek kad ocu bit dobar padnu na one bad boy tipove, ma hebe mi se, bit cu i ja smece pa ce me valjda vise postivat.

14 godina
odjavljen
Lord_Marko kaže...

Tražiš na krivim mjestima prijatelju.

17 godina
Cesc kaže...
I da, znate one priče kako žene vole muškarce koji su dobri, romantični, divni, ovakvi - onakvi? Samo su priče. Dokazano u više slučajeva na vlastitoj koži.

LOL, pa rekla ti je sve kad je "rekla da je imala problema sa zaljubljivanjem". Isprika je uvijek samo to - isprika.

Ne znam zašto se sad žališ. Da je htjela - onda bi kao sa tim drugim tipom odma skočila.

To što ste se malo fuknuli, to samo potvrđuje nešto što je svima očito veliki misterij - da koliko mi želimo p*ičke, toliko žene tu i tamo žele k*urca.

Tu je 3567 tipova savjetovalo da se umače u neku malu dok ne naiđe nešto bolje.

Sad peče kad se mala umočila u tebe pa je otišla kad je našla bolje?

Odma postat seronja?

Sad vidite koliko su žene ustvari mnogo bolje od nas svinja. Da je svaka žena postala ono što vi odmah postatnete - teški gadovi -  kad se žena ponaša isto ko muškarci, j*ebali bi samo odlikaši, tj. dobili bi dopuštenje da budu jedan u nizu.

Ne znam, zbilja se divim dečkićima koji bi "pumpali p*ičke ko na bengi", "šaltali ih ko na traci", a onda se nađu povrijeđeni kad to žena napravi. Jer žene uživaju u seksu isključivo da frajer sutradan može reći kako ju je prikovo za krevet.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina
neaktivan

Kao što sam rekao, zažmiriš na neke stvari kod osobe koja ti se sviđa. 
Nije ovo prvi put da neki dobar dečko izvisi radi gluposti.  I nije prvi put (a ni zadnji) da poželi to promijeniti. Kod mene je ovo bila kap koja je prelila čašu.  Zašto bih ja razbijao glavu o ljubavi, ponašao se ljudski prema drugoj strani? Jel mi potrebno u životu da se razočaravam i da mi ego, osobnost pati radi toga što se neka cura ponaša prema meni loše? Što je loše u tome da okrenem ploču i počnem biti isti kao Barney? Barem će mi život proći u veselju. 

Uostalom, jel to tvoj problem ako ja ili netko drugi postane gad? Samo se ti drži svog moralnog uporišta, to je mnogima pomoglo u životu. {#}

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 0:38 (Cesc).
17 godina

Bu f*ucking hooo.

Koliko je cura upoznalo seljačine? Koliko je njih izvisilo zbog "gluposti"

Pa nema frajera ovdje koji ne bi bar malo umočio u subotu dok ne naiđe nešto malo bolje.

Koliko si debila upoznao, vidio, susreo u životu?

I šta se sad čudiš što si naletio na ženu koja te iskoristila zbog malo k*urca, dok nije našla drugog?

Da si najbolji čovjek na svijetu, upoznat ćeš idiote. I cure i dečke i djecu i starce. Ako zbog JEDNE postaneš teški gad, onda nisi ni bio "dobrica" već razmaženo derište koje očekuje da će se ljudi bacati na koljena jer si ti učinio dvije dobre geste.

Ti nisi dobrica, ti si proračunat.

Dok je ideja o postojanju teškog gada imbecilna, jer zbog jedne djevojke (koja nije ni kuja ni drolja, jer je onda većina tipova kuje i drolje) sa kojom više nemaš kontakta i koja je u prošlosti, osuđuješ svaki budući odnos na propast.

Zapitaj se gdje upoznaješ cure. Koje uopće interese imaš. Što ti nudiš.

Ako ti je veselje u život to da svjesno radiš dobra djela samo kako bi ti se nešto vratilo, onda si s*eronja u startu.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina
footballer kaže...
Lord_Marko kaže...

Tražiš na krivim mjestima prijatelju.

Necu poricati, ali da moguce. Tj vrlo vjerojatno. Iskreno kad vidim svoje prijatelje u vezama i kakve oni problema imaju u vezama, pitam se dal je to uopce vrijedno toga. Mozda zato ni ne trazim curu aktivno, niti ne izlazim baš van. Ali eto imam u životu druge prioritete i ciljeve za rješiti najprije. Pa kako bude, bude. Ali iz iskustva mogu samo potvrditi svoju tvrdnju. Tu gresku vise nikad necu uciniti vise. Ak je neko prema tebi dobar budi i ti prema njemu, ali u istim granicama (da nebi doslo do iskorištavanja). A ak je neko prema tebi bezobrazan i zlocest onda nastoj biti i ti prema njemu isto takav, mozda mrvicu više. eto tolko o tome. {#}

Ride or die, remember?
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ja sam sebi zacrta da se ne ženim....društvo je u qurcu i dodatni trošak mi ne treba,a za to se pobrinula i majka priroda,jer sam gadan ko proljev {#}

fra Krsto Narkoman
12 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
Cesc kaže...

AMEN!

evo još jednog fb ''igrača''...šteta što su mi komentiranje zabranili....

fra Krsto Narkoman
17 godina
kivic15 kaže...

ja sam sebi zacrta da se ne ženim....društvo je u qurcu i dodatni trošak mi ne treba,a za to se pobrinula i majka priroda,jer sam gadan ko proljev {#}

bome o tome i ja razmisljam. i da nemam djece. jedinac sam, pa nemam bas strpljenja za djecu. mislim ne mrzim ih ali nekak mi je to, onak, neznam kak da se izrazim. eventualno posvojiti, ali svoje imati, jako jako teško.

Ride or die, remember?
11 godina
neaktivan
lithiumion kaže...

Uglavnom, da pređem na stvar.. bio sam s curom godinu i 8 mjesec i prekinili smo prije par dana, tj ja sam nju ostavio. Razlog što sam je ostavio je sljedeći, uglavnom, bio je taj neki lik što ju je bockao na fb, ona mi rekla bocka me taj i taj, takav smo neki odnos imali, ako je mene netko bocnio, ja njoj kažem, ako nju netko bocne kaže mi, ugl ono bio je neki "zdrav" odnos između nas dvoje.. i taj lik ju je bockao možda prije 4-5 mj, i neki dan je bila kod mene, i mobovi su nam bili na stolu, gledali smo neki film, i zavibrira joj mob, i ja joj dodam, ali sam pogledao u display i pisalo je da je dobila por na fb od xxx xxx, (čitaj xxx xxx- lik koji ju je bockao). Nisam je tad ništa pitao, ali otišla je kući i kad je otišla kući, pitao sam je preko fb za njega, šta ona ima s njime, ona je rekla da nema ništa, kao da nekad popričaju, u tom nekom kafiću kraj škole u koji odlazi pod odmorima i poslije/prije škole. (a kad ju je bockao govorila je da ga zna samo iz viđenja). Nije mi baš bilo svejedno, šta imaš ti pričati s likom koji te bocka i ima namjere neke s tobom, a u vezi si. Poslije je pitam a oko čega se dop na fb, rekla je kao bezveze i kao uradi mi ss razgovora, ono 10-ak rečenica, neka zajebancija.. Ali, ono što je prekipilo kod mene u tom trenutku je, kad mi je rekla da planira izaći, sutra (u subotu) u to mjesto odakle je taj tip. Kažem joj, da se ja ne slažem da ti ideš tamo odakle je taj tip i ona kaže kao otići ću, dogovorila sam se s društvom iz razreda, hoćemo da idemo tamo. Ja joj kažem, dobro, ako je tako, mislim da je bolje da se i mi dogovorimo, pa da više ne budemo u vezi, meni to smeta, a tebe boli k, ako ti je više stalo do izlaska u mjesto u kojem taj lik živi izvoli. I tako joj kažem da ja više ne želim biti u vezi s njome i da je prokockala svoju šansu što je imala. I nismo se čuli dva dana i onda mi je na viberu jučer poslala kao link neke pjesme, ide na koncert željka samardžića danas, i kao isplakat će se ovo ono. I nešto smo bezveze pisali, i ona meni kaže kao ja bi da dođem kod tebe sljedeći vikend, a inače se viđamo samo vikendima, ja studiram u Brodu, ona ide u srednju u Županju. Ja joj na to napišem, ok, dođi, samo mi javi točno da znam da se isplaniram, ona odg kao, "hahha, kao friendzone sex :p ", ja joj kažem, pa da, da nećemo biti u vezi? Ako hoćeš dođi, ako nećeš ne moraš. Ona odg, doći ću, ali ubila bih te kad bi doveo neku u krevet. Tu je samo moje mjesto. 

ugl, moja patnja u tome svemu je, da će poslije tog "friendzone sexa" doći opet do neke jadne veze, koja će pukniti prvom svađom, a nije zdravo po mene biti u takvoj vezi, da razmišljam o nečemu, razbijam glavu, a imam puno stvari oko faksa na koje moram biti koncentriran. Šta vi kažete na to?  

Školski primjer navlakuše {#}

Trebao si joj samo reći: "Uživaj i zabavi se".

A ti si sve naopako napravio, reagirao kao posesivni balavac.

Ostani bar dostojanstven i nemoj ulaziti u friendzone...

15 godina
odjavljen
Lord_Marko kaže...
kivic15 kaže...

bome o tome i ja razmisljam. i da nemam djece. jedinac sam, pa nemam bas strpljenja za djecu. mislim ne mrzim ih ali nekak mi je to, onak, neznam kak da se izrazim. eventualno posvojiti, ali svoje imati, jako jako teško.

baš jadno, normalno da vas cure neće.

Losing all hope was freedom
17 godina

to kaj sam ja izjavil tu ni jedna nije imala prilike cuti. a i zaboli me za njeno misljenje... 

Ride or die, remember?
14 godina
odjavljen
Cesc kaže...

Kao što sam rekao, zažmiriš na neke stvari kod osobe koja ti se sviđa. 
Nije ovo prvi put da neki dobar dečko izvisi radi gluposti.  I nije prvi put (a ni zadnji) da poželi to promijeniti. Kod mene je ovo bila kap koja je prelila čašu.  Zašto bih ja razbijao glavu o ljubavi, ponašao se ljudski prema drugoj strani? Jel mi potrebno u životu da se razočaravam i da mi ego, osobnost pati radi toga što se neka cura ponaša prema meni loše? Što je loše u tome da okrenem ploču i počnem biti isti kao Barney? Barem će mi život proći u veselju. 

Uostalom, jel to tvoj problem ako ja ili netko drugi postane gad? Samo se ti drži svog moralnog uporišta, to je mnogima pomoglo u životu. {#}

Doć će neka druga zbog koje ćeš se zaljubit i nećeš bit kao Barney. Nitko niti ne može bit kao Barney jer je to zamišljeni lik iz serije, probajte se slobodno nabacivat curama kao Barney, u odijelu i uz korištenje Playbook-a pa ćete vidjet da nećete ni blizu 1/10 cura pokupit koliko je on pokupio.

+ Ponašate se ko da imate 30+ godina pa vam je već hitno vrijeme za ženidbu. Smirite se, polako, širite krug poznanika, netko ima sreće ako nađe pravu/pravog jako brzo, netko nema jer ga nađe tek sa 35,40 godina. Bilo kako bilo, znam da je loš osjećaj, ali doć će druga, tražiti utjehu u međunožjima random radodajki nema previše smisla, ako ne odmah onda nakon nekog vremena.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 12:45 (footballer).
15 godina
The Friendzone Club

Barney je ionako prestao biti Barney kad je naša pravu.

Swedish latin super funk.
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Barney je mogao i dobiti i prenjeti svojoj pravoj 83 bolesti.

15 godina
The Friendzone Club

barney je gay

Potpis!
13 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
lithiumion kaže...

Uglavnom, da pređem na stvar.. bio sam s curom godinu i 8 mjesec i prekinili smo prije par dana...

Nije ona kriva nego se ti ponašaš ko histerični balavac...

Ponašam se kao histerični balavac? Stari moj, stvar je u tome što smo imali neku "iskrenu" vezu, i kad je mene netko bockao ja njoj također kažem, isto kao što je meni rekla za tog tipa (da, to se može okarekterizirati kao slučaj za psihologa) da ju bocka, i pitao sam je, jel ga zna, rekla mi je znam ga iz viđenja, i to je bilo to, znači to se desilo tamo negdje u 10. mj. A sad odjednom dobija poruku od njega na mob dok je sa mnom, izlazi u mjesto iz kojeg je on (prije tamo nije išla), i rekla mi kad sam je pitao otkud da joj je on poslao poruku, da se u zadnje vrijeme druže, popričaju prijateljski u tom nekom kafiću ponekad i to je to. I ti meni na osnovu toga želiš reći da sam ja hsiterični balavac? Znam kako sam se ja ponašao prema njoj u nekim situacijama, npr bio sam s jednom ženskom koja je živjela u stanu ispod mene, kad sam bio 1. godina faksa, nismo bili u vezi, sex jednom dva puta tjedno, izlazili skupa. I kad sam upoznao ovu i s njome se počeo viđati, pitala me je za tu curu, jer smo imali dosta zajedničkih slika s izlazaka i tako, jesam li bio s njome ikad. Rekao joj, bio par puta i to je to, ništa posebno. I dođe rođendan, od moje susjede, i normalno s njome sam u normalnim odnosima cura me zvala na rođendan, dođi, pit ćemo, bit će nas 15ak i kad sam rekao to svojoj curi da idem kod ove na rođendan, pričali smo preko moba, cura se doslovno u sekundi promjeni, i za minutu počne plakati, i govori kako ne bi da ja idem tamo, i kad sam vidio koliko joj teško pada da ja tamo odem, rekao sam ok, neću ići vidim smeta ti, sve 5, neću se ponašati kao smeće. Sad je obrnuta situacija, ne ona je odmah zdimila van tamo kod tog lika.

Al uostalom, polako se hladim, ako ona može biti hladnija zašto ja ne bi mogao.. a i u subotu, sad kad je bila vani, cijelo vrijeme je pisala mi neke poruke, dok sam i ja bio vani,  odgovarao sam joj onako "da, ne, jbg, ne znam", i ona se vratila kući oko pola 3, ja sam ostao do 6, a u to vrijeme od pola 3 do 6, mi je napisala 100 poruka tipa: "pa šta ćeš tako dugo vani?", "s kime si?", "jel ima cura?", "ja ne idem spavati dok ti ne dođeš u stan", "koliko sam popio?", "jesu moji frendovi šta zbarili?" itd itd.. i kad sam došao u stan, oko 6, napisala je da hoće da dođe za vikend kod mene, kažem joj super, može {#}. Pitam ja nju šta si ti radila vani, otkud da si bila tako kratko? ona mi odg, bilo mi dosadno, sjedila za šankom, najzanimljiviji dio izlaska mi bio dok sam gledala cro copa na novoj, popila dva bambusa". 

12 godina
neaktivan
piksic kaže...
Lord_Marko kaže...
kivic15 kaže...

baš jadno, normalno da vas cure neće.

kad pogledam svog susjeda,sretan sam što me nitko neće :) kad ga neko zove na pivu,on prvo pita ženu jel može ić ahahahh

fra Krsto Narkoman
13 godina
neaktivan
cahalovry kaže...

Školski primjer navlakuše {#}

Trebao si joj samo reći: "Uživaj i zabavi se".

A ti si sve naopako napravio, reagirao kao posesivni balavac.

Ostani bar dostojanstven i nemoj ulaziti u friendzone...

da, standardna navlakuša.. nakon 20 mj veze je sigurno vama "macho" muškarcima lako reći: "ma samo idi ti gdje hoćeš s kime hoćeš, radi šta hoćeš, ako ćeš se je*at, zaštiti se". Jbg, nismo svi "fraerčine". 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice