Svi mi koji se bojimo zubara xD

poruka: 8
|
čitano: 1.263
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Dobrodošli u klub, iskreno ne da ga se bojim ali eto-nevolim iči kod Njega. xD

Strm
12 godina
neaktivan

ja sam do 4-tog razreda stalno imao pokvarene zube,tako da bi se svaki put sasra prije odlaska u zubara di bi mi čupali po 2-3 zuba,''spaljivali'' meso oko njega i sl. piz_darije....sad ga se ne bojim,nego ga izbjegavam {#} tema lvl strm

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
15 godina
neaktivan

nije da me strah al ne volim onu busilicu kad mi zub busi pa mi zivac takne.imam jos jedan zub za stemat al bas zbog toga necu ic zubaru jer mi je pun k te busilice

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina
neaktivan
Re: Svi mi koji se bojimo zubara xD
cod4gamer kaže...

nije da me strah al ne volim onu busilicu kad mi zub busi pa mi zivac takne.imam jos jedan zub za stemat al bas zbog toga necu ic zubaru jer mi je pun k te busilice

pitaj ga anesteziju,meni kad da anesteziju,boli me racku,nek radi šta 'oće

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
15 godina
cod4gamer kaže...

to i mene prvotno. Ali moj strah je nastao jer smo imali neku nesposobnu zubaricu koja mi je u 6. kojoj je bušilica skliznula i otišla drito u živac, nisam mogao micati vilicu od bolova 2 tjedna....

Strm
15 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

ne daje inace anesteziju jer je to kao minoran zahvat...hebem ti zivot sa tim se ljudi mogu mucit kako je neugodna bol xD

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
kivic15 kaže...

ne daje inace anesteziju jer je to kao minoran zahvat...hebem ti zivot sa tim se ljudi mogu mucit kako je neugodna bol xD

sljedeći put ponesi bosch štemalicu,pa mu kaži da ćeš na njemu obavit jedan zahvat

12 godina
neaktivan

{#}

Ovaj forum se sve više i više pretvara u FaceBook !

LP!
:)

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice