Dobrodošli u klub, iskreno ne da ga se bojim ali eto-nevolim iči kod Njega. xD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam do 4-tog razreda stalno imao pokvarene zube,tako da bi se svaki put sasra prije odlaska u zubara di bi mi čupali po 2-3 zuba,''spaljivali'' meso oko njega i sl. piz_darije....sad ga se ne bojim,nego ga izbjegavam
tema lvl strm
nije da me strah al ne volim onu busilicu kad mi zub busi pa mi zivac takne.imam jos jedan zub za stemat al bas zbog toga necu ic zubaru jer mi je pun k te busilice
nije da me strah al ne volim onu busilicu kad mi zub busi pa mi zivac takne.imam jos jedan zub za stemat al bas zbog toga necu ic zubaru jer mi je pun k te busilice
pitaj ga anesteziju,meni kad da anesteziju,boli me racku,nek radi šta 'oće
to i mene prvotno. Ali moj strah je nastao jer smo imali neku nesposobnu zubaricu koja mi je u 6. kojoj je bušilica skliznula i otišla drito u živac, nisam mogao micati vilicu od bolova 2 tjedna....
ne daje inace anesteziju jer je to kao minoran zahvat...hebem ti zivot sa tim se ljudi mogu mucit kako je neugodna bol xD
ne daje inace anesteziju jer je to kao minoran zahvat...hebem ti zivot sa tim se ljudi mogu mucit kako je neugodna bol xD
sljedeći put ponesi bosch štemalicu,pa mu kaži da ćeš na njemu obavit jedan zahvat

Ovaj forum se sve više i više pretvara u FaceBook !
LP!
:)