Štrajk u školama 13.5. - da ili ne?

poruka: 126
|
čitano: 28.374
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

nas od 22 bilo 9 u skoli...

mislim, pa ko da je ratno stanje, pa da se p noći potpisuju neke gluposti ko sta je taj sporazum...

budale, samo mi nije jasno kak takvi idioti dodju na tak visoke pozicije..

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan
RE: Štrajk u školama 13.5. - da ili ne?

mi nismo danas imali. Skola Lipa i gimnazija u Puli.,za ostale neznam

17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

mislim, pa ko da je ratno stanje, pa da se p noći potpisuju neke gluposti ko sta je taj sporazum...

Meni nije kasno koje budale glasauju za njih...
Pogodikojamitipkanedostaje
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

Pa ako se sporazum ne potpise u noci, onda nece bit potpisan ni prije 10-11 ujutro, a dotad deseci tisuca ljudi nece obavljat posao. Pa ti vidi.
http://irale.deviantart.com
16 godina
neaktivan

isse da znate sta je bilo kod nas danas u skoli, netko dojavio oko 13:00 sati da je bomba u skoli, nastava nam pocinjala u 14:00 i mi cekali ispred mozda sat-dva i onda dosli policajci pa pirotehnicari...pa su trazili bombu...a nigdje joj traga...i onda smo se na kraju oko 15-16 sati vratili na nastavu s tim da nas je pola bilo (pola ih markiralo, nije im se dalo mrijet u skoli (zbog bombe)) xDDD

17 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

isse da znate sta je bilo kod nas danas u skoli, netko dojavio oko 13:00 sati da je bomba u skoli, nastava nam pocinjala u 14:00 i mi cekali ispred mozda sat-dva i onda dosli policajci pa pirotehnicari...pa su trazili bombu...a nigdje joj traga...i onda smo se na kraju oko 15-16 sati vratili na nastavu s tim da nas je pola bilo (pola ih markiralo, nije im se dalo mrijet u skoli (zbog bombe)) xDDD

KONJI!
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
RaLe kaže...
angel of fire kaže...

Pa ako se sporazum ne potpise u noci, onda nece bit potpisan ni prije 10-11 ujutro, a dotad deseci tisuca ljudi nece obavljat posao. Pa ti vidi.
 ionak su ih opet preveslali, i to na kvadrat.....pa svaki laik, nemoras bit doktor da vidis, da to ne valja...
to za 2-3-4 godine je sra**e...ko zna ocemo bit zivi za dvije godine....
Psssssst Zecovi spavaju
16 godina

Znam da je malo starija tema, ali maloprije sam čuo na HTVu da najavljuju štrajk 29.11(znači ovaj četvrtak), ima li netko više informacija?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
Re: Štrajk u školama 13.5. - da ili ne?
Najvjerojatnije će štrajkati
AMD u <3 Intel u C===3
14 godina
neaktivan

sloboda {#} a opet trebat ce to nadoknađivat xD

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
15 godina
Mislim da se neće. Btw mi ovu subotu nadoknađujemo onaj petak.
AMD u <3 Intel u C===3
14 godina

jel se zna za koje gradove

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
Meni stara radi u osnovnoj skoli i rekla je da ce sigurno strajkat.
Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
14 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
Mislim da se neće. Btw mi ovu subotu nadoknađujemo onaj petak.

WTF?? o.O btw.. koji je razlog štrajka? {#} ak ce ga bit 

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
15 godina
Smanjivanje plaća, ukidanje bonusa itd. Standardna prica
AMD u <3 Intel u C===3
14 godina
neaktivan

Kako mi idu na živce s tim štrajkovima, ima jedan od najlakših poslova, najviše godišnjeg od svih, i još se žale.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
14 godina
Volvox kaže...

Kako mi idu na živce s tim štrajkovima, imaju najviše godišnjeg od svih, i još se žale.

Eto da se i ja jednom složim s tobom, barem sa ovim djelom. U težinu posla ne ulazim jer nikad nisam radio u školi.

14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Volvox kaže...

Kako mi idu na živce s tim štrajkovima, imaju najviše godišnjeg od svih, i još se žale.

Eto da se i ja jednom složim s tobom, barem sa ovim djelom. U težinu posla ne ulazim jer nikad nisam radio u školi.

Zavisi kakav si profesor, većina ovih u mojoj školi ništa ne rade. Tako kako oni predaju bi isto ja mogao predavat, bez ikakvog većeg problema, neznam sad za druge škole.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
16 godina
neaktivan

Nema goreg posla od posla u kojem moras radit s ljudima,a pogotovo kad radis sa adolescentima.Fizicki nije tezak,al psihicki izludis,kod mene u srednjoj,profesorima je bila koma.Sami su si krivi naravno,nisu se dobro postavili,dopustali su da ih zezamo.I ja sam bio mlad i glup:)zezao sam profesore,al sam na vrijeme naucio lekciju.Uglavnom oni sto se mene tice trebali imati i vece place.Znam svojeg profesora,koji je predavao pravo.Covijek sa ogromim znanjem,zavrsio fakultet,zna jezike i dan danas svira u saxu.San mu je bio biti profesor,ostvario mu se ali kako kaze razocarao se.Kaze da je uzivao prije ali da danas,danasnja mladez unistava mu volju za rad.Pronasao je spas u muzici ali kaze da ga ovaj posao unistava,a opet treba radit za kruh.Ne kazem da su svi profesori dobri ali opet,mogu ih razumijeti.Imao sam i ja bezobrazne profesore,a bili su bezobrazni zato jer ako se ne postave tako,ucenici ce ih samo iskoristavati.Tako u krug,a oni koji ti stvarno hoce pomoci,njih ce zajebavati.Od malih nogu se vec ucimo licemjerju:)

16 godina

nego ocemo mi imat skole u cetvrtak ili ne?

16 godina

Bit će škole, al neće bit nastave {#}

http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=41651

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
13 godina
neaktivan
Pa gle, profesori(barem vecina) se doista trude oko svog posla, pa mislim da bas i nije fer da im se place jos i smanjuju. Osim toga ne zaraduju bas pre veliku svotu. Kad bi jos smanjivali njihovu placu, mislili bi da sav taj njihov trud bas i ne vrijedi previse. Osim toga tu treba biti i psihicki spreman, sto je doista mukotrpno. I da, nadam se da u cetvrtak na kraju ne bude skole, ili bar nastave jer mi je ovaj tjedan koma.
13 godina
neaktivan
BlackHatHacker kaže...
Pa gle, profesori(barem vecina) se doista trude oko svog posla, pa mislim da bas i nije fer da im se place jos i smanjuju. Osim toga ne zaraduju bas pre veliku svotu. Kad bi jos smanjivali njihovu placu, mislili bi da sav taj njihov trud bas i ne vrijedi previse. Osim toga tu treba biti i psihicki spreman, sto je doista mukotrpno. I da, nadam se da u cetvrtak na kraju ne bude skole, ili bar nastave jer mi je ovaj tjedan koma.

Rade jedan od najvažnijih poslova, a to je obrazovati mlađe naraštaje. Ako tu sustav zakaže, imaš no-brainer generacije. Zato mislim da im ne bi trebalo smanjivati plaće.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
17 godina
neaktivan

školu sam završio i kad gledam kakva je situacija u zemlji posla nema, njima je placa mala i stalno kukaju iz godine u godinu, nikad im dosta. Sram ih može bit, a koliko je ljudi na birou i nezaposleno..da još tome nadodam kako se u školama uči i koliko godišnje uruše učenika. Gamad

16 godina
Unix kaže...
BlackHatHacker kaže...

Rade jedan od najvažnijih poslova, a to je obrazovati mlađe naraštaje. Ako tu sustav zakaže, imaš no-brainer generacije. Zato mislim da im ne bi trebalo smanjivati plaće.

Istina je da bi trebali imati veće plaće, ali ako ću se ravnati po svojoj školi, ima samo jedna profesorica koja zasluži to što dobije, svi ostali se svode na recitiranje iz knjige
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

školu sam završio i kad gledam kakva je situacija u zemlji posla nema, njima je placa mala i stalno kukaju iz godine u godinu, nikad im dosta. Sram ih može bit, a koliko je ljudi na birou i nezaposleno..da još tome nadodam kako se u školama uči i koliko godišnje uruše učenika. Gamad

Dakle bolje je da učenici ništa ne nauče i prođu sa poklonjenom ocjenom nego da padnu i zapravo to nauče?

Hrvatski obrazovni sustav je u banani i trebaju mu reforme. Zastario je.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
14 godina
power_user kaže...
Unix kaže...
BlackHatHacker kaže...

Istina je da bi trebali imati veće plaće, ali ako ću se ravnati po svojoj školi, ima samo jedna profesorica koja zasluži to što dobije, svi ostali se svode na recitiranje iz knjige

U mojo skoli vecina profesora zasluzuje svoje place nekima bi ih i povečao

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina

Nema  sanse da je ovo jedan od najlaksih poslova.Jest da ima i tezih poslova,ali svaki posao je tezak na svoju stranu,neki su vise fizicki neki vise psihicki.

Zamisli imat razred od 25 ucenika,svi pricaju,nikog nije nista briga,a ti trebas odrzati 45min nastavu i onda se nadat da ce oni nesto naucit na ispitu.Jer kada ih pola dobije jedan onda ti dodju roditelji i pitaju sto radis na satu s njima.I onda se branis da si ti to rekao,ali ucenicima to nije dosta,bune se i ravnatelju.Trebas postici autoritet i red,sto je dosta tesko kada imas nekakve pubertetlije u razredu i njima dosadan predmet.Jedan od najlaksih poslova?Ispravljanje ispita,odrzavanje roditeljskih,ljetnih popravnih,matura,vodjenja na izlet gdje moras paziti na ucenike jer za sve sto im se dogodi ti odgovaras.Njima radno vrijeme traje i van skole,a da ne kazem da im je uloga u drzavi tj. u njezinoj buducnosti jako vazna.

15 godina

Non-stop kukaju. Već sam rekao da većina njih ionako ništa ne rade i stojim iza toga. Jedino što im realno predstavlja neki stres su izleti. Jes problema ispraviti testove koje imaš 2 puta na polugodištu, što ti dođe nekih 400 testova maksimalno. I to onda ispravlja po 2 tjedna, a test je bil zaokruži točne odgovore i nadopuni pitanje.

Ako ti nisi sposoban sebi napravit mir na satu, onda nemaš šta bit profesor. Ako ti ne znaš zainteresirati učenika za svoj predmet, nemaš šta biti profesor. 

A ne, doć ćemo na sat pokrenut powerpoint za što nam treba 15minuta i onda čitat sa prezentacije i to je to.A sad učenik nek čita 27 različitih knjiga, ne bi bili naučio što god jer pitanje na testu iz biologije u 3. razredu srednje postavi iz knjige za specijalistički studij kirurga. 

Uostalom plaća im je iznad prosjeka, al nije im dosta. Još treba bonuse i božićnice, uskrsnice. Pa šta ne bi bilo da im daju za svaki crkveni blagdan.

Jednog radnika u nekoj privatnoj trgovini ili tvornici niko ne hebe pol posto, radi za 2000kn mjesečno i to je sretan ako dobije opće plaću. A ne razmišlja o nekim božićnicama, ni ne pita jer zna da će sutra dobit radnu knjižicu. 

+ Što je najgore, ukoliko će štrajka biti, nema nastave, pa će onda djecu tjerat subotama i ostajanjima poslije redovne nastave. Onda bi trebali učenici štrajkat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 20:35 (mystik).
15 godina

Evo jedan tekst kakav je zapravo zivot profesora.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice