nas od 22 bilo 9 u skoli...
mislim, pa ko da je ratno stanje, pa da se p noći potpisuju neke gluposti ko sta je taj sporazum...
budale, samo mi nije jasno kak takvi idioti dodju na tak visoke pozicije..
mislim, pa ko da je ratno stanje, pa da se p noći potpisuju neke gluposti ko sta je taj sporazum...
mi nismo danas imali. Skola Lipa i gimnazija u Puli.,za ostale neznam
isse da znate sta je bilo kod nas danas u skoli, netko dojavio oko 13:00 sati da je bomba u skoli, nastava nam pocinjala u 14:00 i mi cekali ispred mozda sat-dva i onda dosli policajci pa pirotehnicari...pa su trazili bombu...a nigdje joj traga...i onda smo se na kraju oko 15-16 sati vratili na nastavu s tim da nas je pola bilo (pola ih markiralo, nije im se dalo mrijet u skoli (zbog bombe)) xDDD
isse da znate sta je bilo kod nas danas u skoli, netko dojavio oko 13:00 sati da je bomba u skoli, nastava nam pocinjala u 14:00 i mi cekali ispred mozda sat-dva i onda dosli policajci pa pirotehnicari...pa su trazili bombu...a nigdje joj traga...i onda smo se na kraju oko 15-16 sati vratili na nastavu s tim da nas je pola bilo (pola ih markiralo, nije im se dalo mrijet u skoli (zbog bombe)) xDDD
Znam da je malo starija tema, ali maloprije sam čuo na HTVu da najavljuju štrajk 29.11(znači ovaj četvrtak), ima li netko više informacija?
AMD u <3 Intel u C===3
sloboda
a opet trebat ce to nadoknađivat xD
AMD u <3 Intel u C===3
jel se zna za koje gradove
Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
WTF?? o.O btw.. koji je razlog štrajka?
ak ce ga bit
AMD u <3 Intel u C===3
Kako mi idu na živce s tim štrajkovima, ima jedan od najlakših poslova, najviše godišnjeg od svih, i još se žale.
Kako mi idu na živce s tim štrajkovima, imaju najviše godišnjeg od svih, i još se žale.
Eto da se i ja jednom složim s tobom, barem sa ovim djelom. U težinu posla ne ulazim jer nikad nisam radio u školi.
Kako mi idu na živce s tim štrajkovima, imaju najviše godišnjeg od svih, i još se žale.
Eto da se i ja jednom složim s tobom, barem sa ovim djelom. U težinu posla ne ulazim jer nikad nisam radio u školi.
Zavisi kakav si profesor, većina ovih u mojoj školi ništa ne rade. Tako kako oni predaju bi isto ja mogao predavat, bez ikakvog većeg problema, neznam sad za druge škole.
Nema goreg posla od posla u kojem moras radit s ljudima,a pogotovo kad radis sa adolescentima.Fizicki nije tezak,al psihicki izludis,kod mene u srednjoj,profesorima je bila koma.Sami su si krivi naravno,nisu se dobro postavili,dopustali su da ih zezamo.I ja sam bio mlad i glup:)zezao sam profesore,al sam na vrijeme naucio lekciju.Uglavnom oni sto se mene tice trebali imati i vece place.Znam svojeg profesora,koji je predavao pravo.Covijek sa ogromim znanjem,zavrsio fakultet,zna jezike i dan danas svira u saxu.San mu je bio biti profesor,ostvario mu se ali kako kaze razocarao se.Kaze da je uzivao prije ali da danas,danasnja mladez unistava mu volju za rad.Pronasao je spas u muzici ali kaze da ga ovaj posao unistava,a opet treba radit za kruh.Ne kazem da su svi profesori dobri ali opet,mogu ih razumijeti.Imao sam i ja bezobrazne profesore,a bili su bezobrazni zato jer ako se ne postave tako,ucenici ce ih samo iskoristavati.Tako u krug,a oni koji ti stvarno hoce pomoci,njih ce zajebavati.Od malih nogu se vec ucimo licemjerju:)
nego ocemo mi imat skole u cetvrtak ili ne?
Rade jedan od najvažnijih poslova, a to je obrazovati mlađe naraštaje. Ako tu sustav zakaže, imaš no-brainer generacije. Zato mislim da im ne bi trebalo smanjivati plaće.
školu sam završio i kad gledam kakva je situacija u zemlji posla nema, njima je placa mala i stalno kukaju iz godine u godinu, nikad im dosta. Sram ih može bit, a koliko je ljudi na birou i nezaposleno..da još tome nadodam kako se u školama uči i koliko godišnje uruše učenika. Gamad
Rade jedan od najvažnijih poslova, a to je obrazovati mlađe naraštaje. Ako tu sustav zakaže, imaš no-brainer generacije. Zato mislim da im ne bi trebalo smanjivati plaće.
Istina je da bi trebali imati veće plaće, ali ako ću se ravnati po svojoj školi, ima samo jedna profesorica koja zasluži to što dobije, svi ostali se svode na recitiranje iz knjige
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
školu sam završio i kad gledam kakva je situacija u zemlji posla nema, njima je placa mala i stalno kukaju iz godine u godinu, nikad im dosta. Sram ih može bit, a koliko je ljudi na birou i nezaposleno..da još tome nadodam kako se u školama uči i koliko godišnje uruše učenika. Gamad
Dakle bolje je da učenici ništa ne nauče i prođu sa poklonjenom ocjenom nego da padnu i zapravo to nauče?
Hrvatski obrazovni sustav je u banani i trebaju mu reforme. Zastario je.
Istina je da bi trebali imati veće plaće, ali ako ću se ravnati po svojoj školi, ima samo jedna profesorica koja zasluži to što dobije, svi ostali se svode na recitiranje iz knjige
U mojo skoli vecina profesora zasluzuje svoje place nekima bi ih i povečao
Nema sanse da je ovo jedan od najlaksih poslova.Jest da ima i tezih poslova,ali svaki posao je tezak na svoju stranu,neki su vise fizicki neki vise psihicki.
Zamisli imat razred od 25 ucenika,svi pricaju,nikog nije nista briga,a ti trebas odrzati 45min nastavu i onda se nadat da ce oni nesto naucit na ispitu.Jer kada ih pola dobije jedan onda ti dodju roditelji i pitaju sto radis na satu s njima.I onda se branis da si ti to rekao,ali ucenicima to nije dosta,bune se i ravnatelju.Trebas postici autoritet i red,sto je dosta tesko kada imas nekakve pubertetlije u razredu i njima dosadan predmet.Jedan od najlaksih poslova?Ispravljanje ispita,odrzavanje roditeljskih,ljetnih popravnih,matura,vodjenja na izlet gdje moras paziti na ucenike jer za sve sto im se dogodi ti odgovaras.Njima radno vrijeme traje i van skole,a da ne kazem da im je uloga u drzavi tj. u njezinoj buducnosti jako vazna.
Non-stop kukaju. Već sam rekao da većina njih ionako ništa ne rade i stojim iza toga. Jedino što im realno predstavlja neki stres su izleti. Jes problema ispraviti testove koje imaš 2 puta na polugodištu, što ti dođe nekih 400 testova maksimalno. I to onda ispravlja po 2 tjedna, a test je bil zaokruži točne odgovore i nadopuni pitanje.
Ako ti nisi sposoban sebi napravit mir na satu, onda nemaš šta bit profesor. Ako ti ne znaš zainteresirati učenika za svoj predmet, nemaš šta biti profesor.
A ne, doć ćemo na sat pokrenut powerpoint za što nam treba 15minuta i onda čitat sa prezentacije i to je to.A sad učenik nek čita 27 različitih knjiga, ne bi bili naučio što god jer pitanje na testu iz biologije u 3. razredu srednje postavi iz knjige za specijalistički studij kirurga.
Uostalom plaća im je iznad prosjeka, al nije im dosta. Još treba bonuse i božićnice, uskrsnice. Pa šta ne bi bilo da im daju za svaki crkveni blagdan.
Jednog radnika u nekoj privatnoj trgovini ili tvornici niko ne hebe pol posto, radi za 2000kn mjesečno i to je sretan ako dobije opće plaću. A ne razmišlja o nekim božićnicama, ni ne pita jer zna da će sutra dobit radnu knjižicu.
+ Što je najgore, ukoliko će štrajka biti, nema nastave, pa će onda djecu tjerat subotama i ostajanjima poslije redovne nastave. Onda bi trebali učenici štrajkat.