kod mene ni sutra nema škole!!!! 
novi zagreb
presretan sam!
novi zagreb
presretan sam!
novi zagreb
presretan sam!
Svi znamo da nemaaaaaa.....xD
novi zagreb
presretan sam!
Na mojoj OŠ piše :
"Prosvjeduju gotovo sve škole u Zagrebu, osim jedbe iznimke odnosno OŠ Augusta Šenoe.
Zašto kod njih nema prosvjeda nije zasad poznato."
Što mislite u koju ja školu idem ? Pa naravno u Šenou.
I ovak i onak glupo je štrajkat jer će šk. godina trajat duže.
Ja danas imao 6. sati i pisao test
Na mojoj OŠ piše :
"Prosvjeduju gotovo sve škole u Zagrebu, osim jedbe iznimke odnosno OŠ Augusta Šenoe.
Na mojoj OŠ piše :
Najnovija vijest, sporazum je potpisam u 0:15. Štrajk je obustavljen. Nastava se nastavlja.
Na mojoj OŠ piše :
Najnovija vijest, sporazum je potpisam u 0:15. Štrajk je obustavljen. Nastava se nastavlja.

Super što sutra ima nastave jer sam maturant, a sad imam priliku nažicat tu jednu ocjenu što me muči iako nije tolko strašno, al mi se ne ide na popravni zbog gluposti.
dali se danas 14.5 ide u skolu?
Jaaa..nedejem ni dns u skolu...Karlovac..Grabrik
pa što nisu mogli do kraja tjedna pustit štrajk
aaaaa sad moram u školu a tako mi se ne da
*ebem ti sad opet škola a danas dva sata matiše i zemljopis i povijest.Srećo moja maži me *ovnima
ja neču cijeli tjedan boli me štrajk
*ebem ti sad opet škola a danas dva sata matiše i zemljopis i povijest.Srećo moja maži me *ovnima
Prema SHU-u, štrajk je prekinut samo u osnovnim školama.
Prema SHU-u, štrajk je prekinut samo u osnovnim školama.
, nadam se da je istina.(bar je onda nami srednjoškolcima dobro)otišao u školu, vidjeo da profesori izlaze sa imenicima, uteko kući. od 26 učenika u razredu ostalo ih je 5
sve škole treba zatvoriti. danas više naučiš preko neta nego u školi. to je gubljenje vremena. osim toga, u školi učiš najviše onoga što te ne zanima i to ti oduzima vrijeme za učenje onoga što te interesira. dakle, ljudi dragi, ostanite doma, google u ruke i učite što želite biti u životu. :)
ja danas otiso u skolu pogledo kog ima i okreno se i otiso doma...
ja nisam danas oso posto nisam znao da nema strajka,a i ispovraco sam se fino ujutro pa ionako nebi iso
jucer nama nije bilo nastave, danas ima, ja sam 7. razred, a u 8. razredu od 184 osmaša, samo ih 16 došlo na nastavu danas, al ja nezz bi li iso...hmm
sve škole treba zatvoriti. danas više naučiš preko neta nego u školi. to je gubljenje vremena. osim toga, u školi učiš najviše onoga što te ne zanima i to ti oduzima vrijeme za učenje onoga što te interesira. dakle, ljudi dragi, ostanite doma, google u ruke i učite što želite biti u životu. :)
ONTOPIC: Na mene je došlo dežurstvo. Dosađivao sam se, nisam danas niti trebao biti dežuran, ali ova budala nije došla u školu. Pola nas je manjkalo. Kupio sam Bug da malo čitam. Složio sam ovo: