mama me pita sto zelim za bozic a ja nemam pojma sto da kazem pa da cujem vase prijedloge. imam 15 godina. negdje do 200-300 kn.
Što za božić?
- poruka: 24
- |
- čitano: 4.915
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Blowjob(kod qrve, kakav incest sram vas bilo?!). Salim se, reci joj da zelis tih 300kn na svojoj stednji u banci.

pare ofc
Odgovor na prvi post zaslužuje HOS.
And I'm happy to oblige..
Isusa ti Boga kakva dječurlija tulava je sve vamo majko moja..samo čekam kad će netko otvorit temu i napisat "Moram ić s*at a neznam da idem odma ili da čekam još pola sata"
Fucking I don't won't live on this planet anymore!
Ja bih kupio lifetime zalihu kondoma i poslao u Indiju.
da,nekidan tata kupuje auto pa pita sin na forumu koji auto da tata kupi da on eventualno povede ekipu na cugu.
Rubikovu kocku. Pravu, a ne kinesko smece...
Omg pa naravno da ćeš kupiti original mw3 ili bf3. Svi to danas kupuju...
ma da...evo ako stvarno cijeniš i razmotrit ćeš naše odgovore
1. godišnja preplata na BUG
2.uzmi pare i rasturi se ko guzica na novu godinu.
ma da...evo ako stvarno cijeniš i razmotrit ćeš naše odgovore
1. godišnja preplata na BUG
2.uzmi pare i rasturi se ko guzica na novu godinu.
Sarkazam :)
A sad ozbiljno. Ili uzmi novce pa sebi kupi nešto korisno, odjeću neku ili nešto. Samo bitno je da je dobro uložen novac a ne da kasnije žališ.
da,nekidan tata kupuje auto pa pita sin na forumu koji auto da tata kupi da on eventualno povede ekipu na cugu.
Hebote .. ponekad mi forum.hr zaista djeluje profesionalnije od ovog foruma ...
Moj otac je zelio kupit auto, no nije znao koji bude najbolji za ulozeno / dobiveno jer nije 5g pratio nista na tom polju ( koji su modeli izasli i koliko dodu ) kao niti ja, pa sam zatrazio vas prijedlog .. No posto sam ja upisao autoskolu, i kao mladi vozac ne smijem vozit iznad 80kW ja i on smo to uzeli u obzir pa je to bio jedan od uvjeta .. nista vise dragi neinformirani prijatelju .. a to ocu li se ja il moj otac *ebat, zabijat u susjednu bukvu, il bacit *ebeni molotovljev koktel na taj auto nije niti tvoj niti bilo ciji drugi problem :)
Ja sam samo trazio prijedloge, a to sta ste vas nekolicina pocela pljuvat po meni iz meni nepoznatog razloga, zaboli me racku .. ali me se nece prozivat, zaboravi :)
Isusa ti Boga kakva dječurlija tulava je sve vamo majko moja..samo čekam kad će netko otvorit temu i napisat "Moram ić s*at a neznam da idem odma ili da čekam još pola sata"
Fucking I don't WANT TO live on this planet anymore!
kupi litru votke i deri
Dormeo madrac
Prekinite sa off-topicom zato sto cu zakljcati temu!
ako te zanima gaming, može neka igra, makar i od rusa. mogao bi za taj iznos uzet dvije ruske igre(npr mw3 + bf3)

Priznaj, o ovome si sanjao cijeli život —Džepna sjekira.
Enivej, kao što su gore rekli, nema baš previše smisla ova tema, bar zasad kad moramo nagađati da li bi više želio MW3, neko seksualno pomagalo kao što ti ovaj gore sugerira, ili ultra-kvalitetnu Gerberovu preklopnu sjekiru sa 5-godišnjom garancijom i ukrasnim naljepnicama za dršku. Dosta toga se može kupit za 300kn, ograniči nas bar na određenu kategoriju.
Za Božić želim zdravlja, fine papice, odmora, zeksanja i da me nekim čudom poštede od
reklama sa amerikaniziranim pevaljkama i onim činčinčin praporcima.
Naravno neće, pa ću za uzvrat bojkotirati tv i radio.
Tebi pak preporučam da pričekaš s tim kunama nakon šopingmanije, bit će popusta u prvom mjesecu.
Za 300kn imaš puno izbora - daj nam samo reci kategoriju stvari koje te zanimaju,pa ćemo ti preporučit.
Možemo ti svi reći da uzmeš MW3,al tebi to neće odgovarat možda.
Za 300kn najbolje BUG pretplatu.
Možda novog miša ili gamersku podlogu ili neki headset.
U krajnjem slučaju pare.