Satelitska tv

poruka: 5
|
čitano: 1.957
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Satelitska tv

zanima me općenito o gledanju televizije preko satelita. kako to funkcionira? - kužim onaj part sa onim tanjurom kaj imaš nataknut na kuću, ali kako se traže programi,dal se to nekome nešto treba platiti (osim ugradnje tanjura, naravno) itd.?

i još jedno pitanje: dali je istina da su na nekim postajama, filmovi dekodirani i da ih nemožeš gledati sa satelita, nego moraš imati nešto tipa maxtv od t-coma ili Xvision od b.neta?

hvala

17 godina
neaktivan
RE: Satelitska tv

pa staviš tanjur vani spojiš kabel na tajur kabel spojiš na sat. uređaj  i odabereš koji satelit hoćeš gledat najpoznatiji su hotbird i astra.Ništa se ne plača,vezano uz digi tv možeš na netu nači ključeve i programe i onda možeš imat free digi tv samo trebaš svakih mjesec dana mjenjat ključeve i tak i sve radi.Satelitski prijamnici koštaju ti od 300-3000kn imaš običnih a imaš i hd prijamnike pomoću njih možeš gledat hd programe ja imam hd prijamnik i imam hd imaš oko 30 programa od nat. geographica.... trebaš imat i hd televizor da bih imao hd

intel quad q6600 3.2 asus P5N32-E SLI 4x1gb Cruical balistix 1066mhz gigabyte,gainward 8800 gts 512 sli tagan 580w samsung 160 +250 Western digital caviar raid 0 Sharkoon Rebel 12 economy 2x 14cm
16 godina
protjeran
Satelitska tv

da li ti možeš gledati SVE filmove, emisije itd. na kojim stranicama se to može naći (kodovi)?

16 godina
protjeran
Satelitska tv

dajte pls neka netko mi odgovori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 godina
neaktivan
Satelitska tv

Pogedaj više na :

http://www.resiveri.net/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice