Roditelji zaključana tema

poruka: 34
|
čitano: 8.150
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Roditelji
DAXINHO146 kaže...

najbolje ti pali ovo..

ja sam ti slomio 27.2 nogu na tjelesnom i sad moram lezat 3 mjeseca doma.. a ona jadna sva jadna i sta god joj kaze ona veli MOZE SINE .. tak sam i za komp ;)
moras ju pogodit kad je najslabija a ne kad je najjača ja ju pitam preko dana kaj je za komp ona kaze ma kakav komp primi se ti knjige ..-,-'

A ja nikako da slomijem nogu...XD 
djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
17 godina
nick kaže...

Kako bi vi na mojem mjestu rijesili tu situaciju jer sam ostao bez argumenata...I da:Ja bih Ds da se mogu igrati na plazi, a to njima smeta jer misle da i ovak previse buljim u ekran(2 sata dnevno,ali nijh i tak nema bas doma pa sam malo vise(oko 3))...

Samo im reci da ćeš se ubiti ak ti ne dopuste to...
E onda imaš 2 opcije, ili te budu smjestili u Vrapče/popravni dom ili ti budu to kupili.

Kaj se tiče igranja na plaži, nemam komentara....

Ja sam svojevremeno bil majstor dobivanja svega kaj mi je zapelo za oko.
Sve je uspjelo, samo nije jedna Antonija
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
protjeran
nick kaže...
DAXINHO146 kaže...

najbolje ti pali ovo..

ja sam ti slomio 27.2 nogu na tjelesnom i sad moram lezat 3 mjeseca doma.. a ona jadna sva jadna i sta god joj kaze ona veli MOZE SINE .. tak sam i za komp ;)
moras ju pogodit kad je najslabija a ne kad je najjača ja ju pitam preko dana kaj je za komp ona kaze ma kakav komp primi se ti knjige ..-,-'

krhaj cekicem dok ne osjetis bol xD
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
neaktivan
Bes7 kaže...
nick kaže...
DAXINHO146 kaže...

najbolje ti pali ovo..

krhaj cekicem dok ne osjetis bol xD
  a,nis moze lock,odo ja tucat!
djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice