najbolje ti pali ovo..
ja sam ti slomio 27.2 nogu na tjelesnom i sad moram lezat 3 mjeseca doma.. a ona jadna sva jadna i sta god joj kaze ona veli MOZE SINE .. tak sam i za komp ;)
moras ju pogodit kad je najslabija a ne kad je najjača ja ju pitam preko dana kaj je za komp ona kaze ma kakav komp primi se ti knjige ..-,-'
Kako bi vi na mojem mjestu rijesili tu situaciju jer sam ostao bez argumenata...I da:Ja bih Ds da se mogu igrati na plazi, a to njima smeta jer misle da i ovak previse buljim u ekran(2 sata dnevno,ali nijh i tak nema bas doma pa sam malo vise(oko 3))...
najbolje ti pali ovo..
ja sam ti slomio 27.2 nogu na tjelesnom i sad moram lezat 3 mjeseca doma.. a ona jadna sva jadna i sta god joj kaze ona veli MOZE SINE .. tak sam i za komp ;)
moras ju pogodit kad je najslabija a ne kad je najjača ja ju pitam preko dana kaj je za komp ona kaze ma kakav komp primi se ti knjige ..-,-'
najbolje ti pali ovo..