Rječnik za pet jezika

poruka: 5
|
čitano: 1.614
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Rječnik

Možda sam zeznuo mjesto, ali nema veze :)

Ovako trebao bi mi u digitalnom obliku (znači skinem i pržim na cd/dvd) rječnik na pet jezika: hrvatsko-englesko-njemačko-talijansko-francuski ili tako nešto... samo mi treba naziv, a onda ću ja vidjeti koliko to košta i hoću li uopće kupiti :D

Hvala

EDIT: evo ti ispravio sam -.-' osim naslova teme... to ako ti smeta žali se nekome da promijeni...

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 13:14 (xDinichx).
17 godina
neaktivan
RE: Riječnik
xDinichx kaže...

Možda sam zeznuo mjesto, ali nema veze :)

Ovako trebao bi mi u digitalnom obliku (znači skinem i pržim na cd/dvd) riječnik na pet jezika: hrvatsko-englesko-njemačko-talijansko-francuski ili tako nešto... samo mi treba naziv, a onda ću ja vidjeti koliko to košta i hoću li uopče kupiti :D

Hvala

Baš bi ti trebao jedan rJečnik i jedna gramatika,neću se svađati,ali tražiti rječnik i još krivo riječ napisat...

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
Riječnik

E daj molim te odi raditi nešto pametno... ako se nisi htio svađati što postaš tu... ako netko ima nešto PAMETNO za reći onda neka kaže... zeznem taj riječnik - rječnik i odmah me napadš tu... a to što 90% ljudi nezna č i ć pisati i to baš na ovom forumu vidim grešaka... na face-u da ne govorim... zato molim te...

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 13:16 (xDinichx).
16 godina
neaktivan
Riječnik

Naravno da ce postat kad si krivo napisao rijec koja je ujedno i NASLOV teme. Ljudi ce gledat i mislit ce da je to gramaticki ispravno. A to sa face-om i nije neko opravdanje..

MSN - mr.mister32@hotmail.com
16 godina
neaktivan
RE: Riječnik
yure32 kaže...

Naravno da ce postat kad si krivo napisao rijec koja je ujedno i NASLOV teme. Ljudi ce gledat i mislit ce da je to gramaticki ispravno. A to sa face-om i nije neko opravdanje..

Gle i ti isto... nemoj postati ako nemaš nešto vezano s temom... zeznuo sam riječ i šta sad... automatski sam pisao riječnik umjesto rječnik i šta ste se tog uhvatili...

nemora biti face... na bilo kakvom forumu i općenito ljudi su nepismeni... ovdje ima ljudi koji ne koriste točku i zarez i sve pišu pogrešno... zato okani me se... ako imaš nešto VEZANO ZA TEMU reci a ne off topic sad...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice