Recesija,glad tajkuna za novcom i posljedice

poruka: 136
|
čitano: 33.759
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Recesija,glad tajkuna za novcom i posljedice
coder_ kaže...

Prema mojim saznanjima (možda sam u krivu) najbolje ti je odmah sada otići. Završi tamo školu, fakultet. I onda počni raditi u struci. Inače ćeš samo šljakati na baušteli.

Odi u Ameriku, završi fakultet i dobar posao ti je više nego zagarantiran.

Da, samo kako sada otići?Htio bih raditi na racunalima, a kolko sam cuo informaticare ne pustaju van zemlje, barem jednog mog poznanika ne.A bavio bih se programiranjem ili bilo cime vezanim za racunala..Ali u ovoj drzavi sve je jos duplo teze nego u drugim drzavama.A ako ovdje zelis ljepo raditi, moras si biti dobar sa kerumom, ili jos bolje sa jadrankom i posao je zagarantiran, ako nista drugo, barem ces graditi vrtice po splitu.

17 godina
neaktivan
filip avril_fan kaže...

može i ovdje završiti fax i lakše će dobiti zelenu kartu ali neka položi i ecdl da nebi došao u situciju da mu ne priznaju diplome

Pa baš zato sam i rekao da ode negdje van završiti školu. Zato što će Američke diplome svugdje u svijetu biti priznate, a hrvatske skoro nigdje. U tome je poanta. 

Naravno da može ovdje završiti. Ja sam skoro gotov. Nije u tome stvar. Ja sada nakon završetka ako odem van, mogu raditi jedino negdje na baušteli, ili uz jako dobru sreću i poznanstvo mogu početi raditi u struci. No diploma mi svejedno neće biti priznata.

Pa ti si tek na početku biranja karijere. Možeš odabrati što hoćeš. Kako netko zna što ćeš ti biti u nastavku života.

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 21:37 (coder_).
17 godina
neaktivan
doxy kaže...
... neki interkor...

Interkor d.o.o. ili Interkor obrt?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
15 godina
protjeran
filip avril_fan kaže...

može i ovdje završiti fax i lakše će dobiti zelenu kartu ali neka položi i ecdl da nebi došao u situciju da mu ne priznaju diplome

ECDL sam htio poloziti pod praznicima ovima, ali nista od toga, mozda druge godine ili kada zavrsim srednju, ali jos moram jedan razred osnovne, btw, moze li se ECDL polozit s 15 god.?

I testovi su im skupi u....

16 godina
protjeran
coder_ kaže...
filip avril_fan kaže...

Pa baš zato sam i rekao da ode negdje van završiti školu. Zato što će Američke diplome svugdje u svijetu biti priznate, a hrvatske skoro nigdje. U tome je poanta. 

Naravno da može ovdje završiti. Ja sam skoro gotov. Nije u tome stvar. Ja sada nakon završetka ako odem van, mogu raditi jedino negdje na baušteli, ili uz jako dobru sreću i poznanstvo mogu početi raditi u struci. No diploma mi svejedno neće biti priznata.

Pa ti si tek na početku biranja karijere. Možeš odabrati što hoćeš. Kako netko zna što ćeš ti biti u nastavku života.

zato i treba položiti ecdl ili ja mogu otiči u Kanadu ako trebam veze

Sk8er Boi
17 godina
protjeran
macak kaže...
doxy kaže...
... neki interkor...

Interkor d.o.o. ili Interkor obrt?

interkor eu neki

rade u 59 zemalja...

a neki muljatori kolko sma skužil

www.interkor.eu

ozbiljan mail sma primil...u hotelu central (zagreb tomislavac) u četvrtak je sastanak i moram doć ...

jel zna ko kaj o tom

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina

Ako netko planira ići u inostranstvo trbuhom za kruhom i ako ima priliku nek ide odmah i tamo se školuje i traži svoje mjesto pod suncem.

Da sam ove pameti, a onih godina kad sam mogao, otišao bih bez razmišljanja.

Ništa čekati da se završi faks ovdje, nego odmah preko granice i tamo sve. Ovdje ko zaglavi, teško se izvući.

Možeš jedino da se dobro "udaš" i onda tamo opet ako imaš diplomu možeš u većini slučajeva obrisat' dupe sa njom.

Naši su doktori  i injženjeri u Americi za vrijeme rata radili po restoranima i čistili wc....

Čast izuzecima koji su imali sreće.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
15 godina
neaktivan
coder_ kaže...
netko,netkovic kaže...
i_rambo_plache kaže...

U Hrvatskoj nema kruha. Ja već sad (sa 17 godina) razmišljam o odlasku van HR gdje radnika poštuju.

Ja imam 14 godina i san mi je otici van Hrvatske i zaposliti se negdje i ljepo raditi i zarađivati a ne kao kod nas , izreka kaze bez motike nema kruha, a u Hrvatskoj to glasi i s motikom nema kruha.

Prema mojim saznanjima (možda sam u krivu) najbolje ti je odmah sada otići. Završi tamo školu, fakultet. I onda počni raditi u struci. Inače ćeš samo šljakati na baušteli.

Odi u Ameriku, završi fakultet i dobar posao ti je više nego zagarantiran.

1. Kako misliš da on može s toliko malo g. sam otič u Ameriku( možda misliš s roditeljima ali teško da će stari otić u drugu zemlju ako su stariji, neisplati se selit ako 50,60g. ).

2. Zašto baš da u Ameriku ode, zašto ne u Kanadu npr. ili Australiju?-recimo ja bi se selia ali ne izvan Europe

Neznam šta da napišem?
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 21:51 (Cerina15).
17 godina
neaktivan

Isplati se položiti DSD, ako želiš raditi u zemljama njemačkog govornog područja.

Normal's overrated!
15 godina
neaktivan

Pozdrav Doxy.

Kako je prošao razgovor u INTERKOR-u. Ja danas idem na razgovor pa me zanima čime se bave i da li se isplati ići?

Hvala

17 godina
protjeran
lenny kaže...

Pozdrav Doxy.

Kako je prošao razgovor u INTERKOR-u. Ja danas idem na razgovor pa me zanima čime se bave i da li se isplati ići?

Hvala

NEMOJ ići majke ti

neko predavanje o prehrani ćeš slušati...

bolje idi prodavaj zepter

pušiona totalna

laži, laži i laži

još jedna piramida...ništa više.

ja sam si pošteno našao pošteni posao...i bez njih...savjet

bježi od njih..gubitak vremena

poslije tog razgovora jos su me par puta zvali, nisam ni odgovarao više

jbt

javim se na normalan razgovor za posao, a oni uvale dvoranu s 40 ljudi i predavanjem...

15 godina
neaktivan
Mene traže za mijesto organizatora distribucije. Da li takvo mijesto uopće postoji? Hvala
17 godina
protjeran
lenny kaže...
Mene traže za mijesto organizatora distribucije. Da li takvo mijesto uopće postoji? Hvala

ne postoji

ja sma se za nekaj slično prijavio (il isto, ne sjećam se)

uglavnom...oni traže budale koje će ić od kuće do kuće i prodavat preparate za zdravu prehranu, Herbalife...

savjet, nemoj ni razmišljat o tome

nema plaće ni nikaj

samo provizija od onog kaj prodaš...a prodaš jako malo...ako i toliko

15 godina
neaktivan
Hvala ti puno. Uštedio si mi par sati vremena.
Jedno glupo pitanje: Da li si čuo da traže (NETKO) osobe sa znanjem švedskog i engleskog jezika?
17 godina
protjeran

puno me pitaš

pošto imam posao, siguran posao, više se ne zanimam previše oko ponudi posla

15 godina
neaktivan
Hvala ti u svakom slučaju
Nova poruka
E-mail: