Problem s previse dlaka na licu

poruka: 18
|
čitano: 8.820
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ispricavam se na ovoj temi na informatickom forumu, ali me nesto jako muci.

Da ne duljim imam problem koji me muci, imam dlake na ovom podrucju, duge par mm i dosta svijetle, nikad ih nisam obrijao, no zadnjih par tjedana primjetio sam da je nekoliko njih potamnilo i očvrstilo, a velim nikad nisam tu brijao, i sad me muči dal da i to obrijem pa će mi tu rasti opet i to bi bilo uzasno. Jel to neki hormonalni poremećaj?

Vide se na pola metra do metar udaljenosti pod jakim svjetlom ili suncem
MOLIM VAS ima li ko kakva iskustva ili savjet? Dal vi to imate i dal to brijete? 

Nisam to ja:) Nisam to ja:)
Extra wurst
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 22:36 (Extra protection).
16 godina
odjavljen

Da nisi to ti

Losing all hope was freedom
17 godina
neaktivan
Re: Problem s previse dlaka na licu

naravno da ce ti rast ako ih obrijes

ali nije mi jasno zasto ih uopce i ostavljas kad se brijes? ako vec imas tu dlaka, obrij ih onda kao i cijelo lice kad se vec brijes, i problem rijesen, lol

vjerujem da svi, ako ne svi onda vecina muskaraca ima dlake i na tom dijelu lica, i ja sam ih imam, ali ocito ne toliko izrazeno kao kod tebe i svejedno ih brijem

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
14 godina
odjavljen

Pa ako se briješ, onda i to obriji. Dlake će ti rasti bez obzira da li ih brijao ili ne. Ne vjeruj gluposti da će ti rasti brže ili biti deblje ako ih obriješ, to nije istina. Ako te toliko živciraju, odi na uklanjanje laserski s korjenom, pa ih jedno duže vrijeme nećeš vidjeti.

13 godina
neaktivan

Znam da glupo zvuči, ali kaj bi bilo da ih s upaljačem zapalim? Ostale sve dobro izoliram prvo. Jer laser radi na principu da jako zagrije korijen i to sve oko korijena i na taj način onesposobi.

Extra wurst
14 godina
Extra protection kaže...

Znam da glupo zvuči, ali kaj bi bilo da ih s upaljačem zapalim? Ostale sve dobro izoliram prvo. Jer laser radi na principu da jako zagrije korijen i to sve oko korijena i na taj način onesposobi.

Upaljacem palit dlake na licu??? Jesi ti normalan?? Radje ako ti toliko smeta plati profesionalcu da ih spali laserom.
Ako sam ti pomogao opali TD!
13 godina
neaktivan
Extra protection kaže...

Definitivno spali. Pri tom se snimi i posalji na gluptjub pa kad skoce pogledi, unovci cek od gluptjuba pa odi kod specijaliste da ih ukloni.

*dobitnik i7-4790K!
17 godina
Extra protection kaže...

Ako znaš da zvuči glupo onda vjerojatno i jest.

Ako ih već ne želiš brijati onda ih depiliraj ili nešto, kakvo paljenje lica...

16 godina
Ma pusti šta pričaju, ni pod razno nemoj to brijati. Sve će ti više rasti ako budeš brijao. Na kraju ćeš se pretvorit u vukodlaka.
http://freebitco.in/?r=624635
13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Ma pusti šta pričaju, ni pod razno nemoj to brijati. Sve će ti više rasti ako budeš brijao. Na kraju ćeš se pretvorit u vukodlaka.

Mislis ovako?

*dobitnik i7-4790K!
14 godina
Extra protection kaže...

preporučujem brener, ako radi na krmcima - doduše krepanim, zašto nebi na licu {#}

15 godina
neaktivan
Extra protection kaže...

nemoj upaljacem srca ti...uzmi lijepo bacac plamena i odradi to ko pravo musko.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
protjeran
Extra protection kaže...

Da ne duljim imam problem koji me muci, imam dlake na ovom podrucju, duge par mm i dosta svijetle, nikad ih nisam obrijao, no zadnjih par tjedana primjetio sam da je nekoliko njih potamnilo i očvrstilo, a velim nikad nisam tu brijao, i sad me muči dal da i to obrijem pa će mi tu rasti opet i to bi bilo uzasno. Jel to neki hormonalni poremećaj?

Da, jest hormonalni poremećaj. Vjerojatno imaš višak testosterona.

Lijepo odi kod urologa i traži da te napuca progesteronom.

Nećeš više imati dlaka na licu ali ako ti ne smeta narasti će ti sise i bit ćeš malo više feminiziran.

★OMG! 了不起 NISPE !
13 godina
neaktivan

Gledajte, ja znam da druge moji problemi previse ne muce, ali kao tek navrseni osamnaestogodisnjak nemam par tisuca kuna za lasersko ukljanjanje, a i da imam potrosio bi na nesto pametnije.

Extra wurst
15 godina
neaktivan
Extra protection kaže...

Gledajte, ja znam da druge moji problemi previse ne muce, ali kao tek navrseni osamnaestogodisnjak nemam par tisuca kuna za lasersko ukljanjanje, a i da imam potrosio bi na nesto pametnije.

umoci glavu u kiselinu i nestat ce ti dlake sa lica

13 godina
neaktivan

Ali nestat ce i lice...

Extra wurst
15 godina
neaktivan
Extra protection kaže...

Ali nestat ce i lice...

nece ako koristis klorovodicnu kiselinu

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 16:16 (cod4gamer).
14 godina
protjeran

Jedan moj lega (inače dobar prijatelj) LZN  i prvoligaški Savezni nogometni sudac redovito ide na čupkanje dlaka s šupka.

Možeš i ti otići isto tako na čupkanje viška dlaka s face ako ti ovi raniji kvaliteni savjeti nisu pomogli.

★OMG! 了不起 NISPE !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice