Povrat robe u zare zaključana tema

poruka: 56
|
čitano: 7.765
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: Povrat robe u zare
ZSosa kaže...

Well, I gave zero fucks when I was buying those pants, so now I am suffering cuz of my laziness.

Bas sam ti to htio reci, ne zanimaju me nikakva druga nego zenska haha

Tko bira, mastur... drka. Ovo mi podebljano nikad neće biti dokraja jasno - imaš svoja (stopala), a zanimaju te tuđa. Zašto tražiš kruha preko pogače? :)

Qrčim se, a drugi 3,14zde.
9 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
ZSosa kaže...

Well, I gave zero fucks when I was buying those pants, so now I am suffering cuz of my laziness.

Bas sam ti to htio reci, ne zanimaju me nikakva druga nego zenska haha

Tko bira, mastur... drka. Ovo mi podebljano nikad neće biti dokraja jasno - imaš svoja (stopala), a zanimaju te tuđa. Zašto tražiš kruha preko pogače? :)

Maybe cuz I aint gay and I dont get attracted by male feet? Its just a fetsih...Cant help myself darling :(

11 godina
neaktivan
ZSosa kaže...

Maybe 'cause I ain't gay and I don't get attracted by male feet? It's just a fetish...Can't help myself darling :(

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
ZSosa kaže...

Maybe 'cause I ain't gay and I don't get attracted by male feet? It's just a fetish...Can't help myself darling :(

boze boze, sta bi triba ka politicar ovde pisat i pazit na gramatiku?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 15:07 (ZSosa).
14 godina
neaktivan
Povrat robe u zare

Upravo suprotno, ko politićar bi bijo piso nepismeno,,

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
Povrat robe u zare

Znači, obavezno kada budeš vraćao hlače noseći niske tenisice, ukaži prodavačici i na ovaj thread, čisto da zna s čim iliti kim se zajebava, budući da je veoma lako steći sliku o tebi po načinu koje riječi koristiš, pišeš li ih gramatički točno i jesu li na pravom mjestu u rečenici. Ovo što ti pokazuješ je čista nemarnost/lijenost, koja ipak nije, jebiga, ispravna, štoviše, poželjna vrlina. 

I'm not crazy, my mother had me tested!
9 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

Znači, obavezno kada budeš vraćao hlače noseći niske tenisice, ukaži prodavačici i na ovaj thread, čisto da zna s čim iliti kim se zajebava, budući da je veoma lako steći sliku o tebi po načinu koje riječi koristiš, pišeš li ih gramatički točno i jesu li na pravom mjestu u rečenici. Ovo što ti pokazuješ je čista nemarnost/lijenost, koja ipak nije, jebiga, ispravna, štoviše, poželjna vrlina. 

Šta hoćeš da pišem ovako i pravim se pametan ovdje na internetu? Nisam ovdje da se pravim pametan, na faxu to radim, ovdje se samo opuŠtam

Peace out

11 godina
Povrat robe u zare

Daj dosta više. Malo o temi imam i ja par stvari za vratit 

I ti, kakve su vam to fore s tim trapericama i nogicama izgledate ko curice!! 

Po doma nosite tajice jelda? 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
9 godina
neaktivan
gocc01 kaže...

Daj dosta više. Malo o temi imam i ja par stvari za vratit 

I ti, kakve su vam to fore s tim trapericama i nogicama izgledate ko curice!! 

Jel ti vracas prvi put il?

Pa zato sto su kratke i pederske ih i vracam haha

9 godina
odjavljen
ZSosa kaže...

Maybe cuz I aint gay and I dont get attracted by male feet? Its just a fetsih...Cant help myself darling :(

Kažu da je podofilija, tj. fetiš na stopala usko vezan uz prevenciju spolno prenosivih bolesti i utoliko je češći ukoliko su spolno prenosive bolesti učestalije. Što nam ta korelacija između spolno prenosivih bolesti i fetiša na stopala govori, ne bih znala reći - to baš i jest najveći problem metode korelacije; što ne pokazuje razloge povezanosti nekih dviju pojava. Jasno, to je samo jedna od teorija koje postoje (ima onih više i manje ekstremnih), ali ova je jedna od zanimljivijih jer sugovornike-fetišiste obično ostavi otvorenih usta i isplažena jezika od novopatvorenog čuda u kojem su se našli. Koja je tvoja reakcija? S gnušanjem odbijaš mogućnost da u toj teoriji ima nešto istine (što bi bilo malo neznanstveno i zadrto, ali...) ili si jednostavno začuđen jer si očekivao neki sasma drugačiji razlog?

S nestrpljenjem očekujem odgovor kojim također možeš dokazati da si elokventniji od šumskoga panja! :) Dva u jedan, reklo bi se.

marinn95 kaže...

Ni ti nisi baš primjer osobe dotjerana stila pisanja. Rugala se sova sjenici, rugao se lonac loncu... Rugao se forumskom kolegi drugi forumski kolega, a da pritom nikad nije čuo za projekciju... Mislim da si shvatio bit, ne moram te više cipelariti na podu[1], zar ne?

[1] Ili mogu, ali bosa, zar ne, ZSosa?

ZSosa kaže...

...na faxu to radim...

Ja sam, inače, veoma i vrlo bezobrazna pa živim od lektoriranja raznih fakultetskih radova ovakvih studenata kao što si ti. Shame on me!

gocc01 kaže...

Često, da. Zašto pitaš?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 22:20 (Arendelle).
16 godina
Arendelle kaže...

gocc01 kaže...

Često, da. Zašto pitaš?

Možda dečko ima fetiš na tajice? 

9 godina
neaktivan
WackyZG kaže...
Arendelle kaže...

gocc01 kaže...

Često, da. Zašto pitaš?

Ma ja imam fetiš na cijelu gospođicu "Arendelle" , posebno na njene odgovore koji su jako dobro sročeni i sastavljeni da me svaki put obore s nogu.

Molim te Arendelle, uzmi me

9 godina
odjavljen
WackyZG kaže...

Počela sam pisati da ne nosim baš klasične tajice nego jeggingsice, ali shvatih da to nema smisla. Uglavnom, sve je moguće.

14 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Šta nemaju svi fetiš na tajice, ako su u njima dobre noge, naravno?

16 godina
Arendelle kaže...
WackyZG kaže...

Počela sam pisati da ne nosim baš klasične tajice nego jeggingsice, ali shvatih da to nema smisla. Uglavnom, sve je moguće.

Nema ti se smisla sekirati i upuštati u raspravu. Kako god kažeš i okreneš, naći će se mudrac da izvrne riječi.

chutac kaže...
WackyZG kaže...

Ima ti i gorih, koji bi tajice na bilo kaj, samo da su one. 

9 godina
odjavljen
ZSosa kaže...

Ma ja imam fetiš na cijelu gospođicu "Arendelle" , posebno na njene odgovore koji su jako dobro sročeni i sastavljeni da me svaki put obore s nogu.

Što će ti navodnici? Zar nisi gledao Snježno kraljevstvo? Ako nisi, pogledaj - O. K. je crtić. Uzeti te, jebiga, ne mogu jer postoji velika vjerojatnost da si mi suviše težak.

chutac kaže...

Možda sam ropkinja zle modne industrije, ali ja ne bih htjela vidjeti dobre muške noge u tajicama.

16 godina
Arendelle kaže...

Možda sam ropkinja zle modne industrije, ali ja ne bih htjela vidjeti dobre muške noge u tajicama.

Ali... snažne, muške noge u tajicama, zategnute da se svaki mišić ocrta... dlake koje se vide ispod tkanine...  Vratim se brzo, idem oprati mozak kiselinom. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 22:52 (WackyZG).
14 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

chutac kaže...

Nikad ne reci nikad.

16 godina
neaktivan
Povrat robe u zare

Svi najkul muškarci koje poznam nose tajice...

Ne znam kaj se pravite fini....

--------------------------------------------------------------------------------------------
14 godina
neaktivan
Povrat robe u zare

Ili pak nose bela džez odela sa bundama ili su sharp dressed.

16 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ili pak nose bela džez odela sa bundama ili su sharp dressed.

Pogodio sime u srce,dok budes u međimurju ili blizini javi imaš pivu-2-3 ili barem litru i vodu!....

--------------------------------------------------------------------------------------------
11 godina
neaktivan
chutac kaže...

Nope  jedini muškarci kojima su tajice dobro stajale bili su Freddie Mercury i David Bowie 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
9 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
ZSosa kaže...

Što će ti navodnici? Zar nisi gledao Snježno kraljevstvo? Ako nisi, pogledaj - O. K. je crtić. Uzeti te, jebiga, ne mogu jer postoji velika vjerojatnost da si mi suviše težak.

Ne draga, ne gledam ženske crtiće . A to za vjerojatnost da sam težak možeš odma izbit iz glave, pošto si vidila na slikama da su mi noge slim fit, upravo onakve kakve ti želiš (izdržljive nadasve). I vidiš, počeo sam pravilno pisat... Na što sam sve spreman zbog tebe pobogu  

9 godina
odjavljen
WackyZG kaže...

Ali... snažne, muške noge u tajicama, zategnute da se svaki mišić ocrta... dlake koje se vide ispod tkanine...  Vratim se brzo, idem oprati mozak kiselinom. 

Mmm! Ovo zvuči tako dobro! Da sam te bar upoznala u svojim srednjoškolskim danima - da jesam, ne bih morala jesti sirove krumpire kako bih povraćala, samo bih zamolila tebe da mi napišeš štogod o tvomu viđenju muške mode. Okušaj se kao spisatelj - vjerojatno nećeš postati novi Marquis de Sade (gdje njega nađoh!), ali bi se uspio progurati na našemu jadnom tržištu. Što ćeš bolje, samo komadima kažeš da pišeš prave erotske romane, a njima gaćice odmah padaju do gležnjeva. Muškarcima bi taj rasplet bio, priznat ćeš, zanimljiviji i od onoga s tajicama na dobro oblikovanim nogama.

chutac kaže...

Nikad ne reci nikad.

Gdje samo nađeš ovakve mudrosti?

ZSosa kaže...

Ne draga, ne gledam ženske crtiće . A to za vjerojatnost da sam težak možeš odma izbit iz glave, pošto si vidila na slikama da su mi noge slim fit, upravo onakve kakve ti želiš (izdržljive nadasve). I vidiš, počeo sam pravilno pisat... Na što sam sve spreman zbog tebe pobogu  

Nakon čitanja tvoga odgovora, bojažljivo sam pogledala prema lijevomu kutu ekrana moleći se da ne vidim obavijest o primljenoj privatnoj poruci. Tvojoj privatnoj poruci, jasno, u kojoj je fotografija tvoje treće noge samo u kožnim tajicama i kapuljači. Hvala ti, Bože, što se moja crna misao ipak nije obistinila!

P. S. I dalje si miljama daleko od hrvatskoga standardnog jezika, odnosno, kako ga ti nazivaš, pravilnog pisanja. U ove sam sitne sate i ja jednako daleko od slijeđenja ortografske norme, tako da ti ne uzimam to za zlo. :)

9 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Nakon čitanja tvoga odgovora, bojažljivo sam pogledala prema lijevomu kutu ekrana moleći se da ne vidim obavijest o primljenoj privatnoj poruci. Tvojoj privatnoj poruci, jasno, u kojoj je fotografija tvoje treće noge samo u kožnim tajicama i kapuljači. Hvala ti, Bože, što se moja crna misao ipak nije obistinila!

P. S. I dalje si miljama daleko od hrvatskoga standardnog jezika, odnosno, kako ga ti nazivaš, pravilnog pisanja. U ove sam sitne sate i ja jednako daleko od slijeđenja ortografske norme, tako da ti ne uzimam to za zlo. :)

To za privatnu poruku se može srediti vrlo lako 

Vidiš, već lagano popuštaš i počinješ se slagati sa mnom 

I will be king under your control 

15 godina
moderator
Povrat robe u zare

.

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice