Pozz,
Znaci kupio sam nedavno neke hlace u zare, probao ih i nisu lose bile, no kad sam dosao doma i probao na kratke patike (ljetne,prolitne) bile su kratke, falilo je oko zgloba...vratio sam ih i prihvatili su, i za zamjenu sam uzeo druge hlace, isto tako probao na duboke patike i probao bile su mi extra, nisam mogao odolit, i dodem doma , probam na kratke patike kad ono kratko opet oko zgloba golo, htio sam se ubit...sad me zanima ako netko ima iskustva sa tim pa da znam jel smijem opet zamijenit hlace, imam racun i etiketu na njima al posto je 2. put da mijenjam pa me zanima...Hvala
Povrat robe u zare
- poruka: 56
- |
- čitano: 7.763
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Možeš, nigdje ne piše da ti drugi puta mjenjaš. Pročitaj si račun, na njemu bi trebalo sve pisati.
Na tvom bih se mjestu brinula oko nečega drugoga, a ne mogućnosti povrata robe.
arandelle je slapa.
admini moze kazna slobodno
brate na računu pise da mogu, al pitam posto imam vec 3 racuna spojena kao jedan
znaci jedan di sam kupio te prve hlace koje sam vratio
drugi di pise da sam ih vratio
i treci di pise da sam uzeo nove tako sto sam vratio stare i dodao nesto gotovine
i sad su sva 3 spojena
neugodno bi mi bilo opet doc ak me razumis hahaha pa nebi volio da kazu da nemoze se zaminit pa da propadnem u zemlju
brate na računu pise da mogu, al pitam posto imam vec 3 racuna spojena kao jedan
znaci jedan di sam kupio te prve hlace koje sam vratio
drugi di pise da sam ih vratio
i treci di pise da sam uzeo nove tako sto sam vratio stare i dodao nesto gotovine
i sad su sva 3 spojena
neugodno bi mi bilo opet doc ak me razumis hahaha pa nebi volio da kazu da nemoze se zaminit pa da propadnem u zemlju
Onda ih najbolje nazovi, nađi broj i objasni im situaciju i sve će ti reći.
Budi pametan pa slijedeće probaj na te kratke patike, šta god da to je.
hahahahaha ocu sigurno :P
Možeš to gledati s vedrije strane - prodavači i -čice malo će se nasmijati ovoga kišnog i oblačnog dana. :)
sumnjam da bi se ti smijala na njihovom mistu :(
sumnjam da bi se ti smijala na njihovom mistu :(
Sigurna sam da bih se smijala na njihovu mjestu. :)
Pozz,
Znaci kupio sam nedavno neke hlace u zare, probao ih i nisu lose bile, no kad sam dosao doma i probao na kratke patike (ljetne,prolitne) bile su kratke, falilo je oko zgloba...vratio sam ih i prihvatili su, i za zamjenu sam uzeo druge hlace, isto tako probao na duboke patike i probao bile su mi extra, nisam mogao odolit, i dodem doma , probam na kratke patike kad ono kratko opet oko zgloba golo, htio sam se ubit...sad me zanima ako netko ima iskustva sa tim pa da znam jel smijem opet zamijenit hlace, imam racun i etiketu na njima al posto je 2. put da mijenjam pa me zanima...Hvala
Ma možeš opet zamijeniti.
Al prije nego ideš obuci hlače koje su ti dobre i izmjeri si nogavice(ak ne znaš kako daj ženi/mami) ili obuci ove koje su ti kratke i izmjeri koliko ti cm fali da prekriju zglob i reci prodavačici koliko trebaju biti dulje, inače ćeš opet kupit kratke. Očito ti mjere današnjih krojeva ne odgovaraju. Trebale bi ti broj veće hlače da bi odgovarala duljina ali pitanje da li bi onda odgovarale u struku..
Trebale bi ti broj veće hlače da bi odgovarala duljina ali pitanje da li bi onda odgovarale u struku..
Legenda kaže da se hlače mogu skratiti.
jesi siguran da opet smijem? jesi ti probao?
i uzeo sam bio 46 velicinu, najvecu hahaha sumnjam da postoji veca
Nisam isprobavala jer su meni sve hlače uvijek predugačke pa ih doma kratim
Ali nebi trebalo biti problema jer ne tražiš povrat novca već zamjenu. Samo nabaci "patničku facu" i neće biti problema.
Ako nema veće onda traži drugačiji kroj sa duljim nogavicama.
Btw koliko ti zapravo fali oko zglobova? I kakve su hlače? Traperice? Ukoliko je cm ili 2 pogledaj kakav je porub na hlačama. Ako ima dosta tkanine na porubu možeš ih dati nekome tko zna da ti ih malo produlji. Jedino ako su traperice onda nema svrhe jer se stari šav onda jako vidi.
Jup jako su kratke. A ne mogu se ni produljit jer će se vidjet stari rub. Ništa nosi zamijenit hlače.
Takve hlače se nikad ne isprobavaju na visoku cipelu nego niske ili bos. Moraju ti pokrit cijeli zglob, čak bit mrvicu nabrane(šire moraju pokrit gornju polovicu pete) da bi bile dobre.
Inače, ako ti iz nekog razloga neće htjeti zamijeniti hlače, možeš nositi ove na neke visoke tenisice. Logično, zar ne? :)
da draga, al proljece dolazi
a valjda ce prihvatit opet hahaha
samo neznam koju velicinu da im kazem posto je ovo bila najveca 46...morat cu druge hlace onda gledat
da draga, al proljece dolazi
Pa...? Zar je hereza u proljeće nositi visoke tenisice? Svašta se na forumu dâ naučiti!
pa da, necu cilu godinu nosat duge patike?
Samo ti njih odnesi u dućan, objasni ženi u čemu je problem, reci koliko su ti prekratke i ona će ti nać odgovarajuće.
I idući puta si odaberi hlače koje imaju normalne brojeve a ne samo 3 veličine.
Lako je tebi u životu! Ja sveukupno imam jedan pâr tenisica, ne znam što sad da radim. Totalno si me bacio u bed! Budući da posjedujem[1] samo visoke tenisice, u proljeće bih valjda trebala hodati bosa - bolje i to nego da me ekipa sprda jer sam modno neosviještena; nije li tako?
[1] Pravnici, čekam vas. :Đ
Ako se ne varam, rok za vraćanje robe u slučaju nezadovoljstva istom zbog bilo kojeg razloga sedam je dana tako da sam uvjeren kako ćeš ponovno lako zamijeniti za one koje ti odgovaraju ili nešto drugo što se asortimana tog dućana tiče, a da je tu što se iznosa tiče, eventualno nadoplatiti za štogod skuplje. Samo opušteno, sve će biti dobro
.
Mnogi se slažu oko činjenice da je hodati bosih nogu zdravo pa eto, pokušaj to gledati s nešto vedrije strane. Što se tvoje modne (ne)osviještenosti tiče, uvijek moš kontaktirati našeg grubyja miceka i priupitati ga za savjet, samo ćeš morat' za takav podvig i kesu zeru odriješit'
. Apropo patika, zanima me jesi li i vlasnik tena ili samo njihov posjednik, u kojem potonjem slučaju valja konstatirati jesi li, između ostalog, u zakonitom i poštenom posjedu ili ne, tj. da ih, recimo, nisi kojim slučajem maznula bivšoj cimi potkraj vremena u kojem studiraše? Kako si stekla taj svoj izravan posjed? Should we have malae fidei possessor warning and do we really need to have malae fidei possessor alert here?
Lako je tebi u životu! Ja sveukupno imam jedan pâr tenisica, ne znam što sad da radim. Totalno si me bacio u bed! Budući da posjedujem[1] samo visoke tenisice, u proljeće bih valjda trebala hodati bosa - bolje i to nego da me ekipa sprda jer sam modno neosviještena; nije li tako?
[1] Pravnici, čekam vas. :Đ
Pa ja sam tek sad uzeo te kratke patike zar ne vidis etiketu na njima, ka da ja imam 200 pari patika...nemoras sve okrecat i napadat stalno kako bi ti ispala sad nesto smijesna ovdje, lijepo sam napisao u cemu je problem, trazio misljenje drugih ljudi i dobio ga, a tome forum i sluzi no ti si dosla ovde pravit se pametna

Tȇ su fore s bosonogim hodanjem/trčanjem starije od Boga, a bogme i bogova u koje danas više nitko ne vjeruje. Prvi sam se put s tom glupošću susrela na nekom od ranointernetskih foruma, gdje su o pozitivnim učincima sjedinjenja zemaljske i tjelesne energije pisali oni koji su najviše odgovora nabili na temama o astrologiji i horoskopu, a na RTL-ovu su ih tarotu oni vračevi poznavali bolje od vlastite obitelji. Jasno, to su poznanstvo te budale skupo plaćale, ali to je već tema za neku od idućih rasprava. Otad sam slična pseudoznanstvena sranja čitala i slušala još mnogo puta svaki se puta uvjerivši kako su najgorljiviji zastupnici istih neuke budale koje vjeruju da će ih hladne noge izliječiti od karcinoma, povišena kolesterola ili glukoze u krvi... neće.
S druge pak strane, jasno, stoje tipovi kojima se ne može dignuti penisić ako mu ga djevojka/žena/baba ne navlači nogama, stopalima, čime već. Zajebavanje takvih tipova duhovna mi je hrana, a nedavno otkrih da je Omegle pun baš takvih tipova - moja neaktivnost ovdje uvelike korelira s velikom aktivnošću na Omegleu. Što je bolje od podjebavanja tipova koji stalno pričaju priče čiji su glavni likovi uvijek poznati: on, djevojka s manjkom samopouzdanja i njezine štiklice. O. K., puno je toga bolje, nemoj baš sve shvaćati ozbiljno - pametna sam i znam koristiti hiperbolu! :)
Grubnić, Grubnić... To je onaj koji je fotošopirao fotografije ne bi li neuka i siromašna raja mislila da šeće New Yorkom ili Londonom, dok zapravo i on šeće Zagrebom ili nekom bliskom mu vukojebinom? Zanimljiv tip, iako će sada biti manje zanimljiv s obzirom na to da će se pritajiti zbog medijske lupe koja visi nad njegovom glavom. Čovječe, zvučim kao dosadna 60-godišnja baba; Lastane, pomozi mi, kako da pronađem neki manje bapski stil pisanja? Grubnič, ampak je to onaj kaj je fotošopiral fotke kak bi mu njegovi fejzbučki pajdaši mislili da je v Njujorku il Londonu, a zaprav se šeče po Zagrebu il nekom drugom malom mestu? Bolje? Ne, ha? Uglavnom, osobno se, lično i personalno popišam na Grubnića.
Posjedujem i imam pravo vlasništva na već spomenute tenisice. Je li sad bolje? :P Jedan mi je mladi i nadobudni pravnik mnogo puta objašnjavao razliku između posjedovanja i prava vlasništva, ali ja bih ga svaki put prekinula pitajući ga je li to sve što o svojoj struci znade. Slijedom toga, nikad nisam saslušala zaključak tȇ priče pa mogu samo nagađati što je zapravo želio reći. Nije mi suviše žao zbog toga, ja malo-malo započnem neku priču o nepoznavanju jezičnih registara, ali nikad ne dođem dalje od dviju uvodnih rečenica. Neka sam i druge malo naučila kako je to kad si nevoljen(a)!
Pa ja sam tek sad uzeo te kratke patike zar ne vidis etiketu na njima, ka da ja imam 200 pari patika...nemoras sve okrecat i napadat stalno kako bi ti ispala sad nesto smijesna ovdje, lijepo sam napisao u cemu je problem, trazio misljenje drugih ljudi i dobio ga, a tome forum i sluzi no ti si dosla ovde pravit se pametna
Stare babe loše vide, što sad... Nismo zato još za smeće. Calm down, stari. Kao što reče forumski kolega i dosadni pravnik (dva u jedan), sve loše možeš okrenuti na dobro snagom volje i pozitivnim mislima. Možeš ove prekratke hlače nositi samo kad čitaš pravopise i gramatike, a kako se po tvomu stilu pisanja vidi da je to veoma često, nećeš moći reći da si za dotične hlače bacio novac u vjetar. Zar to nije dobra dosjetka?
P. S. Već čujem kako mi šaljete, a posebice kolega ZSosa, milozvučne riječi i poljupce. :P I ja vama šaljem pokoji također.
Stare babe loše vide, što sad... Nismo zato još za smeće. Calm down, stari. Kao što reče forumski kolega i dosadni pravnik (dva u jedan), sve loše možeš okrenuti na dobro snagom volje i pozitivnim mislima. Možeš ove prekratke hlače nositi samo kad čitaš pravopise i gramatike, a kako se po tvomu stilu pisanja vidi da je to veoma često, nećeš moći reći da si za dotične hlače bacio novac u vjetar. Zar to nije dobra dosjetka?
P. S. Već čujem kako mi šaljete, a posebice kolega ZSosa, milozvučne riječi i poljupce. :P I ja vama šaljem pokoji također.
Boze texta...tebi je ocito jako dosadno u zivotu. Pa mogu se i ja praviti pametan na forumu i pazit na pravopis i gratamiku, al neda mi se raspravljat sad s tobom mlada damo :P
Sta imas protiv foot fetisha to??? I ja sam jedan od fanova toga :(
Boze texta...tebi je ocito jako dosadno u zivotu. Pa mogu se i ja praviti pametan na forumu i pazit na pravopis i gratamiku, al neda mi se raspravljat sad s tobom mlada damo :P
Nije mi uopće dosadno u životu baš zbog toga što sam veoma dovitljiva pa dosadu kratim na ovaj način. Drugi je pâr opanaka to što bi većina htjela izbjeći pisanje ovolika teksta, a mene to ispunjava ter veseli jer ima mnogo prednosti, a malo stvarnih mana. Realno, zašto bi pisanje plahtâ teksta na forumu bilo loše za ikoga? Ne dolazim nikomu kod kuće niti mu stavljam nož pod vrat; svatko ima izbor hoće li tekstove čitati ili neće. Onaj tko pročita možda će pronaći neku misao vrijednu čitanja i uloženoga vremena, a možda će se pokajati jer neće naići ni na što osim bezdušnoga stila i ponekih rečenica koje izazivaju susramlje i zabrinutost za autoricu. Kako bilo, vježbat će svoj mozak, a ako mi poželi napisati da sam dokona glupača koju bi trebalo zatvoriti u najstrožu komunu, vježbat će i tipkanje... uz mnogo ostalih stvarčica kojima ni sama ne znam nazive. Obostrana korist, zar ne? Win-win, rekli bi anglisti koji žele uvjeriti svekoliko pučanstvo da su u pet godina studija nešto i naučili.
Uvjeri me da se možeš praviti pametan, a pritom biti i u skladu s otrografskom normom. I dare you! Možda ću, nakon što mi pokažeš da odista možeš to učiniti, o tebi steći potpuno drugačiju sliku. Ovako se i dalje u podsvijesti pitam kako možeš biti fetišist na stopala, a ne sjetiti se da kod probavanja hlača treba izuti visoke tenisice kako bi mogao procijeniti jesu li ti hlače dovoljno dugačke. I ne, nemoj mi sad reći da su ti napeta samo ženska stopala jer moja misao i dalje stoji. :P Ono, Fata je Fata, ali dvaput je dvaput.
Od podofilije mnogo mi je draža trihofilija. Zapravo, draži su mi dečki koji se nose s trihofilijom.
Nije mi uopće dosadno u životu baš zbog toga što sam veoma dovitljiva pa dosadu kratim na ovaj način. Drugi je pâr opanaka to što bi većina htjela izbjeći pisanje ovolika teksta, a mene to ispunjava ter veseli jer ima mnogo prednosti, a malo stvarnih mana. Realno, zašto bi pisanje plahtâ teksta na forumu bilo loše za ikoga? Ne dolazim nikomu kod kuće niti mu stavljam nož pod vrat; svatko ima izbor hoće li tekstove čitati ili neće. Onaj tko pročita možda će pronaći neku misao vrijednu čitanja i uloženoga vremena, a možda će se pokajati jer neće naići ni na što osim bezdušnoga stila i ponekih rečenica koje izazivaju susramlje i zabrinutost za autoricu. Kako bilo, vježbat će svoj mozak, a ako mi poželi napisati da sam dokona glupača koju bi trebalo zatvoriti u najstrožu komunu, vježbat će i tipkanje... uz mnogo ostalih stvarčica kojima ni sama ne znam nazive. Obostrana korist, zar ne? Win-win, rekli bi anglisti koji žele uvjeriti svekoliko pučanstvo da su u pet godina studija nešto i naučili.
Uvjeri me da se možeš praviti pametan, a pritom biti i u skladu s otrografskom normom. I dare you! Možda ću, nakon što mi pokažeš da odista možeš to učiniti, o tebi steći potpuno drugačiju sliku. Ovako se i dalje u podsvijesti pitam kako možeš biti fetišist na stopala, a ne sjetiti se da kod probavanja hlača treba izuti visoke tenisice kako bi mogao procijeniti jesu li ti hlače dovoljno dugačke. I ne, nemoj mi sad reći da su ti napeta samo ženska stopala jer moja misao i dalje stoji. :P Ono, Fata je Fata, ali dvaput je dvaput.
Od podofilije mnogo mi je draža trihofilija. Zapravo, draži su mi dečki koji se nose s trihofilijom.
Well, I gave zero fucks when I was buying those pants, so now I am suffering cuz of my laziness.
Bas sam ti to htio reci, ne zanimaju me nikakva druga nego zenska haha