Povrat poreza

poruka: 6
|
čitano: 1.391
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Povrat poreza

Zanima me jesu li krenule isplate povrata poreza za 2009. godinu? Baš bi mi dobro došla financijska injekcija. Prijašnjih godina bi u pravilu dobio na račun tijekom mjeseca svibnja. Ove godine još ništa! Ima li tko ikakvih informacija?

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
17 godina
neaktivan
RE: Povrat poreza

Meni juče sjelo na tekući, a inače prijašnjih sam godina dobijao povrat oko 20-tog u svibnju. Imao sam nekih problema s potvrdama pa je to uzrok kašnjenja povrata.

Abit AB9 Pro|Chipset P965|Intel Core 2 Duo, E6700, 2733 MHz|Kingmax 4x1024MB|NVIDIA GeForce 8800 GTS, 320 MB|WD Raptor 150 GB + Seagate 400GB + Maxtor 300GB + Maxtor 120GB + Seagate 300GB|Coolermaster
17 godina
neaktivan
Povrat poreza

Ja sam poslao krajem 2. mjeseca, a tek neki dan mi je došla povratnica poštom. Od love još ništa.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
odjavljen
Povrat poreza

meni jos nista a svima mojima vec stiglo... ni para ni obavijest... a danas kad sam isao u poreznu sever im crko tako da... lolipop

znao sam, moram dobit nekih 1 200 kn.... i odmah problemi

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
18 godina
Povrat poreza

valjda bude  za koji dan.  svake godine sam polovicom ovog mjeseca.

pozdrav svima
17 godina
Povrat poreza

Ja sam uvijek predavao zadnji dan i uvijek sam dobivao tijekom svibnja. Jedina razlika je u tome što ove godine potražujem najveći iznos do sada.

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice