Pozdrav svima!
trebao bi pomoc posto neznam kako stvari funkcioniraju u situaciji u kojoj sam
naime 18.06. sam narucio slusalice od jedne trgovine(ako treba i imenovat cu je), nakon toga sam dobio od njih mail o potvrdi narudzbe
obavio sam uplatu 194,37 kn slusalice + 29 kn dostava
19.06 dobivam obavijest o promjeni statusa narudzbe, znaci narucene slusalice nisu dostupne i ponudili su mi alternativnu ponudu sa najslicnijom robom narucenoj ili da posaljem broj racuna sa jos par informacija da se izvrsi povrat novca
radilo se o 100 kn skupljem modelu slusalica sto meni nije odgovaralo stoga sam im poslao broj racuna i ostale informacije potrebne da mi vrate novac
nakon 2 dana cekanja jos uvijek se uplata nije izvrsila pa sam ih odlucio nazvat i pitat u cemu je problem
21.06 rekli su mi kako nemaju taj artikl i dali bi ja htio sacekat dok oni naruce te slusalice od dobavljaca, na sto sam se ja bio slozio
dobivam mail sa novom ponudom u kojoj pise
''Prema telefonskom dogovoru šaljem Vam ponudu sa rokom isporuke za naručene i plaćene slušalice.... Rok isporuke 3 do 4 tjedna''
danas je 22.07. rok isporuke je istekao i reko ode ih nazvati i pitat kakvo je stanje sada sa narucenom robom, na sto mi je njihova zaposlenica rekla jest rok isporuke je istekao ali i kako rok nikad nije tocno onoliko koliko pise
mene je samo zanimalo kad mogu otprilike ocekivat dolazak slusalica jer prema dogovoru su one vec trebale biti u mojim rukama
nakon par pokusaja da doznam kad ih mogu otprilike ocekivat, dala mi je naslutit da nece stici jos uskoro
onda sam ja pitao da mi u tome slucaju vrate novac, na sto je ona poludila(ukratko: cekaj i suti dok ti slusalice dodu!)
sad mene zanima dali ja imam pravo u ovome slucaju trazit povrat novca?

to ce onda sigurno procitati.