"Policija" me kontaktirala zaključana tema

poruka: 88
|
čitano: 10.866
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: "Policija" me kontaktirala
xZero kaže...

Danas,prije desetak minuta kontaktirala me "policija"(ako je to policija) na kucni telefon. Reko mi lik da imaju moju IP adresu i reko mi moje ime i prezime,i adresu,i rekao mi je da ce mi stici sudski poziv u vezi koristenja piratskih programa. Ja nemam nista piratsko osim windowsa!A ovaj se nije ni predstavio (rekao je samo da je iz ZG)

Jeli moguce da me to netko zahebava preko Zezalice?

Hitno odgovorite! Plač

Zatvor ti ne gine kao i nekoliko tisuća kuna kazne, a i komp će ti zaplijeniti.

17 godina
"Poloicija" me kontaktirala

Samo si trebal reći "Good luck" Cool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan

ma nemoze to bit stvarno,nasi policajci neznaju do toga doc:D

rofl...nebrini se osim ako dobis pismo njihovo...trebo si mu rec da ti onda posalje pismo i poziv na sud

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
16 godina
neaktivan

Ma nezz nisam ništa piratsko osim WIN-a

Danas Pobrao 2x zuti karton ,ufff :| Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
neaktivan

Zašto ga zajeb.???

BMW
15 godina
RE: "Poloicija" me kontaktirala

Ma prije bi ja rekao da je njemu dosadno u ovo subotnje popodne pa on nas zajeb....a, nego da ga je netko stvarno tako nazvao...hehe

16 godina
xZero kaže...

Ma nezz nisam ništa piratsko osim WIN-a

-policiju ne zanima dali si ti kupio igru ili windowse, to je samo sitnica za njih (za to te mora optužiti MS, RIAA-ZAMP itd.). Oni vide pristup tvog računala raznim serverima, ako si imao upaljen torrent - kriv si. (i točka, ...)

-tebi ne gine Lepoglava, obitelj će ti poslati i Liku (gulag), mačku-psa šinteru, kompijuter zapljenit i obrisati disk.

-nakon izlaska iz zatvora nećeš smjet koristiti računala, niti prići bankomatu na 50m (jer i to je računalo..)

-ali uvjek treba gledati pozitivnu stranu, naučit ćeš heklati, upoznati puno 'dobrih' ljudi... nekima bit ljubavni(k)ca...

-jedino tvoje silno znanje izrade .BAT-hack 'programa' će biti izgubljeno.

Smijeh

(što je u ovom slučaju čak dobro)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Ne zajeb. vas...

Da od 10000000000 ljudi na torrentu oni odabrali bas mene da gnjave? Ma daj molim te....

Danas Pobrao 2x zuti karton ,ufff :| Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
17 godina
neaktivan
RE: "Policija" me kontaktirala
xZero kaže...

Danas,prije desetak minuta kontaktirala me "policija"(ako je to policija) na kucni telefon. Reko mi lik da imaju moju IP adresu i reko mi moje ime i prezime,i adresu,i rekao mi je da ce mi stici sudski poziv u vezi koristenja piratskih programa. Ja nemam nista piratsko osim windowsa!A ovaj se nije ni predstavio (rekao je samo da je iz ZG)

Jeli moguce da me to netko zahebava preko Zezalice?

Hitno odgovorite! Plač

Reci im da je tvoj Tetak Opaka Faca u HDZ-u !Cool

Ki bi dabi!

Peace and Love _ Frankenstein Build
15 godina
protjeran

Neko te zeza,saznaj ko i razbi mu nos.

15 godina
xZero kaže...

Ne zajeb. vas...

Da od 10000000000 ljudi na torrentu oni odabrali bas mene da gnjave? Ma daj molim te....

e da te stvarno neko oće uhapsit bili bi ti na vratima taj čas,kaj da ti velim nazovi pandure da te neko telefonski uznemirava,neg riješe s t-comom ko to radi i pošalji pandure njemu pa da vidi kak je to,kaj ti drugo preostaje.ovak bu te stalno heb..

Never trust a computer you can't throw out a window.
15 godina
neaktivan
xZero kaže...

Nadam se....

Ma zabrinjava me jer mi zna Prezime i adresu,a tvrdi da je do toga dosao preko moje IP adrese zbog koristenja navodnih piratskih programa....

to ništa ne znači

zna li svaki od tvojih prijatelja kako se zoveš i prezivaš i gdje živiš ??

naravno da zna

netko te zahebavao 100 %,ne brini se

16 godina

Da je policija sigurno te ne bi prvo obavijestili telefonom...lol..

Možda da ti kažu i kad će doć pa da im kafu skuhaš..=)

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
16 godina
neaktivan

Hvala sto ste me dosad drzali "neuznemirenim".

MOže lock

Saznao sam tko me je zajeb...

...frend s MSN-a...

...priznao mi je...

15 godina
odjavljen

Eto, sad bar znaš kakvi su ti prijatelji Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 18:33 (Danijel14).
15 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

ma to zahebancija,ništa strašno

bolje da ga ovako zahebaje nego da ga tuče ili govori laži o njemu po školi

17 godina
Danijel14 kaže...

Sad ih nek angažira za što boljeg zubara ;)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina

najlakše je tako!

Molio bih vas da odete na ovu str. tamo možete osvojiti nagrade, a i ukoliko dođete pomažete i meni :D hvala! http://www.e-castig.com/index.php?r=ujAg
16 godina
neaktivan

Ne brini ti nista.. kad bi zbog piratije zvali i kaznjavali okolo ja bi vec bio pod plocom ^^

Da je neki drzavni sluzbenik predstavio bi ti se imenom i prezimenom. Ako si vec haker ili tako nesto onda bi trebao znati da u danasnje vrijeme svatko moze saznat svaciju IP adresu i ime preko svakakvih drustvenih mreza kao sta su Facebook, Twitter, MySpace etc.

A to sta je neko "pogodio" da imas piratske programe neka te ne zabrinjava jer ih ima 80% ljudi, znali oni to ili ne.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
yure32 kaže...

Ne brini ti nista.. kad bi zbog piratije zvali i kaznjavali okolo ja bi vec bio pod plocom ^^

Da je neki drzavni sluzbenik predstavio bi ti se imenom i prezimenom. Ako si vec haker ili tako nesto onda bi trebao znati da u danasnje vrijeme svatko moze saznat svaciju IP adresu i ime preko svakakvih drustvenih mreza kao sta su Facebook, Twitter, MySpace etc.

A to sta je neko "pogodio" da imas piratske programe neka te ne zabrinjava jer ih ima 80% ljudi, znali oni to ili ne.

I šta će s njom kad većina ljudi ima dinamični IP...

Jedino može doznat preko providera tko si, ali to mogu samo naši organi vlasti...=)

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
16 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima. Ja vec planirao da formatiram HDD,jer mi je 98% ilegalan sadrzaj... Nevinašce

17 godina
neaktivan

A ja mislio da ti je samo Win piratski...

Format neće pomoći, disk moraš uništiti.

/facepalm

16 godina
xZero kaže...

Hvala na odgovorima. Ja vec planirao da formatiram HDD,jer mi je 98% ilegalan sadrzaj... Nevinašce

LoL..pa maloprije si rekao da su ti samo winsi piratski..

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
xZero kaže...

hehe a sta cu... Prije neg murija dodje stavio bi prazan disk xD Cool

17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
xZero kaže...

Ma on pise gadne viruse i za to mu treba samo notepad jer ih pise u plain textu ;)

xZero da te nema trebali bi te izmisliti ;)

Nista ne brini, zezaju te ;)

15 godina
neaktivan
yure32 kaže...

ionako su nam puni zatvori,kad bi i za to kažnjavali onda bi morali škole pretvoriti u zatvore

16 godina
neaktivan
logic kaže...
DamageHigh kaže...
xZero kaže...

Ma on pise gadne viruse i za to mu treba samo notepad jer ih pise u plain textu ;)

xZero da te nema trebali bi te izmisliti ;)

Nista ne brini, zezaju te ;)

Napokon se u nečemu slažem s logicom Osmijeh

17 godina
neaktivan

hm negdje sam zabrljao ;)

15 godina
neaktivan
"Policija" me kontaktirala

ja bih rekao da te zaebavaju iz HT-a.

samo da im platiš 12 kn za prikaz broja pozivatelja.

Belji se

17 godina
neaktivan
"Policija" me kontaktirala

Šta ti misliš da će se to u Hrv dogodit?

Hahahahha Hahahahha
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice