PBZ ili ZABA?

poruka: 10
|
čitano: 15.150
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
PBZ ili ZABA?

Eo ljudi trebam vasa iskustva...trebam otvorit ziro racun u jednoj od te dvije banke zbog otvaranja racuna u studentskom servisu,ujedno da mogu i negdje primat placu od toga rada :D.

Sad me zanima koja je po vama bolja?isto tako imam tekuci racun u erste bank,pa me zanima jel pbz ili zaba dobar odabir za elektronicko poslovanje preko interneta? (primarno paypal).

Cito sam da ljudi dosta pljuju po Zabi,no ipak bi zelio cut vas.

Hvala lijepa :)

17 godina
PBZ ili ZABA?

Moje iskustvo sa PBZom je izvrsno. Svaka preporuka. Za zabu neznam.

Mentalist je moj idol...
17 godina
Re: PBZ ili ZABA?
za paypal ne znam odgovor, no nacuo sam da je pbz malo liberalniji po tom pitanju. Imam racune u obje banke, u zabu mi sjeda placa, nesto jednostavniji e-banking, vise dostupnih bankomata.. Pbz ima opciju studentskog amexa bez clanarine, minus do 1000kn, aplikaciju za mob koja ti koristi kao token... Eto, ja koristim najbolje od obje banke al ako zelis samo jednu banku tada idi na pbz
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
PBZ ili ZABA?

O samoj "tehnici i tehnologiji" e-bankarstva ne bih. Recimo da je Zaba tu OK, al paketi/lepeze i naknade su im kriminalne. Također se s njihovom VISA Electron karticom ne može plaćati na netu, nego treba uzeti Master (Electron iz PBZ funkcionira za internet plaćanje). Uglavnom, da biram opet, išao bih u PBZ. Također, preporuka je da unaprijed znaš točno što ti treba od njihovih proizvoda jer ak dođeš pred "tetu" ko telac, na finjaka će ti uvalit sve što mogu :).

17 godina
PBZ ili ZABA?

oke to sam se i mislio,izgleda da ce danas pbz dobit novoga korisnika,a vama hvala na odgovorima :)

16 godina
neaktivan
PBZ ili ZABA?

PBZ jer koliko sam cuo playpal ne radi na Zg

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
15 godina
Re: PBZ ili ZABA?
luka_cro kaže...

PBZ jer koliko sam cuo playpal ne radi na Zg

Ovo ti je potvrđeno u temi paypal ovdje na forumu, znači samo visa electron od PBZ-a (i mislim da od erste banke) radi. Što se tiče pbz-a imam samo riječi pohvale uz to koristim internet bankarstvo.

15 godina
PBZ ili ZABA?

kakva je situacija sa mobilnim bankarstvom kod PBZ? trenutno sam u zabi i jako sam nezadovoljan u tom dijelu. isto tako mi se ne svida sta mi uzimaju svaki mjesec naknadu za odrzavanja racuna, to nema u pbz koliko sam cuo?

http://trakt.tv/user/MjezZza
7 godina
PBZ ili ZABA?

Predivno. Male ljude zovu svakih jednu, tri ili pet godina na azuriranje podataka radi zakona o sprecavanju pranja novca i borbe protiv terorizma. "Banke moraju znat navike klijenta". Zena u clanku napravi sve i svjedeno je blokiraju. Sad kad si ljudi koji su si doma cuvali gotovinu, da, da, znam koliko je to glupo, dodu u banku sa 300.000 kuna i vise, kakva ce to pitanja krenut. Sa sela sam, ljudi rade kao zivotinje na redovnom poslu i doma poljoprivredu. Stariji su vec, pred mirovinu. Jeb**e 40000 eura krvavo zaradenih. O porezu, jesu platili ili ne nebih i ne znam. Dobio sam i ja poziv na azuriranje, naravno da nije problem. Medutim, zasto bi mi banka slala poziv svake godine?? Za tu placicu, pri cemu se sve, apsolutno sve vidi na mojem racunu, to mi nikako nije jasno. Koje novce cu ja oprat? Kakva politicki aktivna osoba? Joj koliko sam ljut. Isprike na tipfelerima. Pisano mobitelom. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
15 godina
PBZ ili ZABA?

Bjež od Zabe. Užasna iskustva.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice