evo ja cu vas sredit ovo nitko nece znat
TKO JE CRO COP!?!?
evo ja cu vas sredit ovo nitko nece znat
TKO JE CRO COP!?!?
MIRKOOOOOOOOO
Dajte, maksimalno ste upropastili ovaj kviz, ovaj kola tip određuje tko što će tko staviti i koliko pitanja će psotaviti, pitate gluposti...
Mislim da autor nije htio da se tema pretvori u ovo.
Dajte, maksimalno ste upropastili ovaj kviz, ovaj kola tip određuje tko što će tko staviti i koliko pitanja će psotaviti, pitate gluposti...
Mislim da autor nije htio da se tema pretvori u ovo.
Bravo,jedan veliki thumb up za tebe.
Ajde ako hoces stavi pitanje ti si sad na redu.
Uz koji sport se veže pojam "ramping"?
Napomena: mislim da se konkretno veže uz jedan sport jer nisam nigdje drugo naišao na to; ako ih ima više dat ću hint pa smanjit izbor...
Edit: može neko i probat objasnit taj pojam pa da ostali znaju o čemu se radi heh
Napomena: mislim da se konkretno veže uz jedan sport jer nisam nigdje drugo naišao na to; ako ih ima više dat ću hint pa smanjit izbor...
Jesi mozda ti na redu?!
Nisi,nego je thuglife...
Jesi mozda ti na redu?!
Nisi,nego je thuglife...
Imao je 10 sunčanih sati da postavi pitanje... Nije postavio pa sam pretpostavio da ne želi...
Oćemo ga čekati do sv. Nikole? Ili i do Božića?
Ja sam mu tek maloprije dao dozvolu da ga postavi.Ako od pisanja ove moje poruke za 30 min ne postavi pitanje postavi ga ti.
Jeli u redu tako?
Ja sam mu tek maloprije dao dozvolu da ga postavi.Ako od pisanja ove moje poruke za 30 min ne postavi pitanje postavi ga ti.
Jeli u redu tako?
To što si autor teme TI NE DAJE pravo da određuješ ko je na redu...
Kolko vidim thuglife, NIJE odgovorio na pitanje pa ne znam zašto bi bio on na redu...
Isto tako nisam NITI JA na redu, al eto, da se ne čeka još 8 sati sam odlučio postaviti pitanje...
Edit: BTW, kviz je teško sranje... Dobra ideja, ali se bojim da ga nije baš tako lako sprovesti.
Ajde da smo se našli negdje na livadi pa se ispitujemo, ali pored gugla i ostalih tražilica mi je ovo nekako smiješno...
Onda barem postavite pitanje tako da se ne mora samo uguglati, nego ga malo predefinirajte...
Samo da napomenem, listam stranice ovoga ima zanimljivosti, ali 3/5 sadržaja vi se raspravljate ko je naredu kao mala djeca.
Jeli u redu tako?
Kolko vidim thuglife, NIJE odgovorio na pitanje pa ne znam zašto bi bio on na redu...
Isto tako nisam NITI JA na redu, al eto, da se ne čeka još 8 sati sam odlučio postaviti pitanje...
Edit: BTW, kviz je teško sranje... Dobra ideja, ali se bojim da ga nije baš tako lako sprovesti.
Ajde da smo se našli negdje na livadi pa se ispitujemo, ali pored gugla i ostalih tražilica mi je ovo nekako smiješno...
Onda barem postavite pitanje tako da se ne mora samo uguglati, nego ga malo predefinirajte...
Ajde budi ti na redu kad si toliko napastan.
Jeli u redu tako?
Boze dragi... Vi ste se uspjeli posvadjat oko toga tko ce postavit pitanje. Svasta... Ajde sad svi zajedno idite mami plakat da vam drugi nedaju da postavite pitanje...
Ispričavam se no zbog obveza nisam bio u mogućnosti doći na forum a kamoli postaviti pitanje, neka ga psotavi tko god želi, ustvari, mislim da je najbolej da autor o tome odluči.
Evo ja cu postaviti sljedce pitanje.
U kojoj je grupi svirao glazbenik Krist Novoselić?
Nirvana?
Nirvana?
Tako je.
Sljedece pitanje...
Pošto vidim da ovo nema smisla, ako se slažete sa mnom povlačim svoju ponudu i sam ću postaviti pitanje.
Tko je osmislio izreku: "Čovjek je čovjeku vuk"?
P.S. Ako se slažete/ne slažete lupite thumb up ili down pa ćemo tako odlučiti na čije ćemo pitanje glasovati.
Mislim da je taj čovjek možda bio Rus?
EDIT: to je rekao Thomas Hobbes
>>>>SRY NEKA NASTAVI TKO TREBA<<<<<<
@308gtsfan,da opet nebi doslo do svade,bichanich je sada na redu.
Nirvana?
EDIT:Kasnim
Evo jednog glazbenog:
Koja je glazbala u orkestar uveo Bethoveen?
Evo jednog glazbenog:
Koja je glazbala u orkestar uveo Bethoveen?
Ja znam da je samo u 9.-oj simfoniji uveo zbor.
Hint: Tri glazbala, sva tri puhaća...
Nemojte pogađati.
Da nije oboa, klarinet i flauta?
Ako nije flauta, onda je rog :P
Edit: *valjda*... :D
A ja lijepo kažem nemojte pogađat...
Od ova 4, jedan je točan...
A ja lijepo kažem nemojte pogađat...
Od ova 4, jedan je točan...
aj da ja probam: oboa, fagot, kontrafagot
nema veze ak se pogađa :)
Kontrafagot i još dva...
Ljudi evo jednog dobrog pitanja kojeg sam se sjetio.
Kako je nastao naziv tvrtke "Vemil"?
Ljudi evo jednog dobrog pitanja kojeg sam se sjetio.
Kako je nastao naziv tvrtke "Vemil"?
Ko prvo, nisi na redu, a i da ovo autor teme vidi nebi mu se svidjelo jer oduzimaš drugima šansu da postaju pitanje! Ne,ne natječem se za Nooba koji je postavio tako glupi komentar nego mi je dosadno i nemam kaj radit pa onda blebećem gluposti. Btw,znam da si ti autor teme
Tema umrla...a?
Ima li je tko volje ozivjeti?
Ajde,bilo tko neka postavi pitanje...