Odašiljač u blizini kuće

poruka: 10
|
čitano: 5.355
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Odašiljač u blizini kuće

Dobar dan, trebao bih jednu informaciju 

dakle živim na trećem katu obiteljske kuće i par ulica dalje je nekakav odašiljač sto mi ne izgleda bas zdravo:.....

odašiljač je malo poviše mog prozora ja mislim. evo slike kako izgleda(slika sa int ali to je to)

pa ako mi moze netko reci dali je stetan za zdravlje?

hvala

17 godina
Odašiljač u blizini kuće

Nije. Da je uistinu štetan, ne bi bio tu postavljen.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
Re: Odašiljač u blizini kuće

To je GSM odašiljač, ako se ne varam. Odnosno laički rečeno za mobitele. I to je štetno. Samo, mislim da su tu u pitanju godine izloženosti zračenju da bi se nešto počelo događati u ljudskom tijelu, ali možda je potrebno i kraće vrijeme - ne znam. 

Uglavnom, po meni nije dobro.

17 godina
odjavljen
Odašiljač u blizini kuće

baš lijepa kamena kuća sa pimpekom na krovu...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Odašiljač u blizini kuće

pa dali to mogu nekako spriječiti , mislim zračenje!

14 godina
neaktivan
Odašiljač u blizini kuće

Možeš cijelu kuću obložiti alu folijom. To će spriječiti prodor signala unutar kuće. Šalu na stranu, mislim da se nemožeš obraniti od ovoga.

16 godina
Odašiljač u blizini kuće

Žalba? Peticija? Ili nešto drugo pravno da se makne odašiljać.

Ili bazuka{#}

15 godina
Izzy kaže...

To je GSM odašiljač, ako se ne varam. Odnosno laički rečeno za mobitele. I to je štetno. Samo, mislim da su tu u pitanju godine izloženosti zračenju da bi se nešto počelo događati u ljudskom tijelu, ali možda je potrebno i kraće vrijeme - ne znam. 

Uglavnom, po meni nije dobro.

Šta je bliže repetitor to je manje zračenje mobitela!

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
17 godina
odjavljen
Odašiljač u blizini kuće

Sigurno nije zdravo.

Vec je bilo slicnih situacija u kojima su se susjedi zalili, pa je to maknuto.

Imaj na umu da tvoj susjed dobiva pare za to. :D

http://isvijet.com.hr
17 godina
odjavljen

Ako si dovoljno blizu i nisi u ravnini sa njime, nebi te trebalo uopće brinuti pošto se zračenje širi kao kišobran.

Negdje sam imao baš lijepi graf gdje su se lijepo vidjele razine snage i usmjerenje antene ali sad ga ne mogu nać nikako. Uglavnom, EM polje je najjače u uskom području ispred i iza antene - u pravilu, GSM odašiljači nisu omnice (kao npr. WiFi antena od routera) nego imaju "snop" u kojem šalju signal - usmjerena antena. Pogledaj sliku dolje. Nije ta koja meni treba ali poslužit će.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 15:48 (Sum_of_all_fears).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice