- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajde kolege nespavalice pomagajtee
koliko je los kinezioloski fakultet?
ubija me sto da studiram
ili riskirati i otici na FESB iako nisam neki ljubitelj matematike i fizike iako mi kao predmeti mogli bi se reci leze
kineziologija me nekako privlaci, al brine me buducnosstt
ubija me sto da studiram
ili riskirati i otici na FESB iako nisam neki ljubitelj matematike i fizike iako mi kao predmeti mogli bi se reci leze
Studiraj ono što voliš, nema dalje.
Ako ti se sviđa kineziološki, idi na kineziološki.
Pitanje je malo blesavo. To je kao da ja pitam je li bolje kupiti bicikl ili privatni mlažnjak. Čudim se što je s tim stavom postavljač pitanja uspio završiti nekakvu srednju školu.
ubija me sto da studiram
Uvijek se možeš uvuć u neku srednju školu kao profesor tjelesnog i šlatariti srednjoškolke dok im pomažeš u stoju na rukama
Večer svima
Jel ima živih ovdje?
Jel ima živih ovdje?
Bok svim nehrkalicama, ima kako ne samo malo zabušavaju u zadnjih par mjeseci.Kad smo več tu jel, kad češ ti platit onu obečanu pivu, ok nije to Birc ali nema veze slobodno ti naruči rundu.
Jel ima živih ovdje?
Bok svim nehrkalicama, ima kako ne samo malo zabušavaju u zadnjih par mjeseci.Kad smo več tu jel, kad češ ti platit onu obečanu pivu, ok nije to Birc ali nema veze slobodno ti naruči rundu.
Ajde, zovi konobaricu nek donese 2 hladna
Jel ima živih ovdje?
Ajde, zovi konobaricu nek donese 2 hladna
Nema konobarice, moral buš sam otrčat u Birc pa maznut pivurinu i dofurat je u Nehrkalice.
Čekaj tu, evo me za minutu.
Živa tema, pozdrav svima :)
Živa tema, pozdrav svima :)
Bok svim nehrkalicama, pa i mora bit živa jer predugačko zabušavanje kažnjava se žutanjcima, ili si ti to možda zaboravil?
Što ima Rambox, kako je?
Zaslužia sam i dva žutanjca :D
Što ima Rambox, kako je?
Zaslužia sam i dva žutanjca :D
A eto ide polako gura se, kak je kod tebe jel sve štima?
Večer :)
Dobra večer svima...
@darkerica: čemu suzdržavanje kad smo Tiby i ja u pitanju. Sve možeš ispraviti s "malo" klope.
Fečer pijanci i pijanice.
Uhh nakon duuugo vremena u nehrkalicama.
Do Barveče
Dobra večer svima...
@darkerica: čemu suzdržavanje kad smo Tiby i ja u pitanju. Sve možeš ispraviti s "malo" klope.
Joj daj sad sam se sjetila da moram pazit šta pišem, opet će me stalkeri optužit da slijepo obožavam određene forumaše
Do Barveče
Joj daj sad sam se sjetila da moram pazit šta pišem, opet će me stalkeri optužit da slijepo obožavam određene forumaše
Moraš malo zipati kaj pišeš u frndzone temi, tamo bi mnogi mogli krivo protumačiti punoo stvari.
Moraš malo zipati kaj pišeš u frndzone temi, tamo bi mnogi mogli krivo protumačiti punoo stvari.
Na friendzoni? Kakve sam to gluposti tamo izbljuzgala?
Moj pileći mozak u zadnje vrijeme radi samo pola radnog vremena, ono šta napišem nakon 23:00 nije pod mojom kontrolom
Prvi post u temi na ovoj stranici je u 1 mjesecu, jeli moguće hahah...
Do Barveče
Dobra večer svima...
Bok svim nehrkalicama, kaj to kuhaš u toj crnoj velikoj lončugi?
Palačinke i čips, istovremeno.
Hladetinu od šišmišjih krilca i kokošjih nogica
Palačinke i čips, istovremeno.
joj de sad će opet počet cendrat za palačinkama
Pa ko da je to neki problem ispeći 50-ak palačinki. Poslije večere bi mu to trebalo biti dosta.
Pa ko da je to neki problem ispeći 50-ak palačinki. Poslije večere bi mu to trebalo biti dosta.
Imaš pravo, evo tavice su ti u kuhinji, moš počet odmah.
Imaš pravo, evo tavice su ti u kuhinji, moš počet odmah.
Prije posla, uvijek moram nešto prigristi (i naravno zaliti) pa nisam siguran da bi ti se to isplatilo.
Pa moš prigrist palačinke dok ih pečeš. A ima i hladne pive u frižideru.